Grafik Görünüm : Yaşasınnnnnnnn
:banana: :pepper: :pepper: :banana: :pepper: :pepper: :banana:
Sevgili dr senin muzlara dayanamadım ama ne yapayım ;yahoo: ben çok mutluyum artık :detective:
Bugün sevgili hocam Turgay bey aracılığıyla Reiki 2'ye insiye oldummmmmmm
Sevinmekte haklıymışım dimi
Çok teşekkür ederim Turgay bey.
Deneyimlerimi daha sonra paylaşırım sizlerle.....
Hayırlı olsun sevgili Işık :)
Çok önemli, çok keyifli bir aşamanın başındasın. Keyfini çıkar :banana:
Deneyimlerini bizlerle paylaşmanı bekliyoruz.
Sevgiyle kal :wave:
Sevgili IŞIK cığım,
Reiki 2 olman hayırlı ve uğurlu olsun.. Bu vesile ile sana yazın giymek üzere, yeşil parmak arası terlikler, bir lastik bot ( ayak botu değil, deniz botu) , bir kova ve bir tırmık armağan ediyorum.
:P :banana: :pepper: :banana: :pepper:
:wonk:
:artist:
:heart: çok teşekkür ederim arkadaşlar. :boat:
Sevgili doktor, gönderdiğin hediyeler için çok tşk :flowers2:
Bugün onlara ne kadar ihtiyacım olabileceğini anladım.
Ama inanın bota fazla bağımlı kalmadan keyifle enkısa zamanda yüzeceğime inanıyorum.
Müthiş stresli bir gün geçirdim bugün; :doh:
Her gelen bana çattı, amaaaaaaa beni çileden çıkaramadı, reiki beni korudu,
En son akşam müthiş bir kavganın ortasında kaldım, sinirler gerildi ama, olması planlanan gruptan çıkarılmak istenen arkadaşımız kendisi istifa edip aramızdan ayrıldı.
Giderkende öfkesini bana kusarak. :cry:
Eve geldim 1. sembolle el çakralarımı güçlendirip reiki verdim ben harikayım hemde hiç olmadığım kadar.
Şükürler olsunnn.... ;yahoo:
Tebrikleeer.... :flowers2: :banana: :pepper: :flowers2:
:boat:
Ne güzelllll sevgili Işık,
Bak ben de başka birşey anlatayım. Biz devlet memuru olarak, baktığımız hasta sayısı kadar döner sermaye alıyoruz. Baktığım hasta sayısını hiç saymam, kayıtları doğru tutuyorlar mı, hiiiç bakmam.
Bugün başhemşirem bana dedi ki, "Ya doktorum, sen hiç kontrol etmezsin bizi , diğerleri boyna kontrol ederler, hesapları doğru mu yapıyoruz diye.. Onların kayıtlarında hep sorun çıkar, sizin kayıtlarınızda bir kez bile sorun çıkmadı.. Hiç de takip etmezsiniz bizi oysa." dedi.
Çıkmaz ki Işık.. Bunları aştık biz, dur sen hele, daha neler neler aşacaksın bekle.. Reikinin ve onu Yaratanın mucizeleri bunlar.
:heart: :heart: :heart: :shake:
:artist:
Sevgili Işık, yaşamının her anı, "İnisiyasyon anı" gibi olsun.Gönülden kutluyor, senin ve bütünün en yüksek hayrına olmasını diliyorum. :flowers2: :heart:
Sevgili Işık tebrikler hayırlı olsun
:guitar: :flowers2:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar :heart: :red_smile:
Sevgili Işık tebrik ederim :flowers: :flowers: :thumbsup:
Mutluluğun sevincin hayat boyu sürsün :thumbsup:
Sevgiler :flowers2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.