Dr.KARAV
17-04-2007, 10:57
Sevgili arkadaşlar
Öncelikle hepinize merhaba.
Aylar önce gruba bir soru yöneltmiş ve yardım istemiştim.
Sorum
Yardım: Kundalini 2 ye inisiye olmak istiyorum
Sevgili Arkadaşlar
Yıllar önce Kundalini Reiki 1' e inisiye olmuştum. Açıkçası ilk başlarda düzenli olarak kullansam da, son yıllarda neredeyse hiç kullanmadım. ( Halen Usui Reiki 2 . dereceyim.)
Forumda yazılanları okuyunca 2. derece inisiye olmaya karar verdim.
Bu konuda beni aydınlatacak veya yakın zamandaki bir toplu inisiyasyona beni de katabilecek bir yardıma ihtiyacım var.
En içten teşekkürlerimle.
Mehmet
şeklinde idi.
Kundalini Reiki 2 hakkında yardım isteğim ile ilgili yazdığım yazıya - ki 2 farklı KR Konu başlığında da yer alıyor - hiçkimseden bir yanıt gelmedi. (Hatta sayfada DNA Kristal uyumlamaları gibi " derin " bir konuyu soran bir üye ve benden başka yanıt alamamış olan yok.)
Olabilir, konu ilginizi çekmemiştir,gözden kaçmıştır,ya da ben belki de yanlış bir talepte bulundum, böyle bir istekte bulunmamalıydım ama, hepimizin bu konuda öğrenci olduğunu unutmadan bana doğrusunu öğretecek üyelerimizden yardım beklerdim açıkçası.
Yine de canlarımız sağolsun
Belki şimdi bir cevap zamanıdır diye düşünerek yeniden ricada bulunuyorum.
Sevgi ile
:)
Mehmet
Öncelikle hepinize merhaba.
Aylar önce gruba bir soru yöneltmiş ve yardım istemiştim.
Sorum
Yardım: Kundalini 2 ye inisiye olmak istiyorum
Sevgili Arkadaşlar
Yıllar önce Kundalini Reiki 1' e inisiye olmuştum. Açıkçası ilk başlarda düzenli olarak kullansam da, son yıllarda neredeyse hiç kullanmadım. ( Halen Usui Reiki 2 . dereceyim.)
Forumda yazılanları okuyunca 2. derece inisiye olmaya karar verdim.
Bu konuda beni aydınlatacak veya yakın zamandaki bir toplu inisiyasyona beni de katabilecek bir yardıma ihtiyacım var.
En içten teşekkürlerimle.
Mehmet
şeklinde idi.
Kundalini Reiki 2 hakkında yardım isteğim ile ilgili yazdığım yazıya - ki 2 farklı KR Konu başlığında da yer alıyor - hiçkimseden bir yanıt gelmedi. (Hatta sayfada DNA Kristal uyumlamaları gibi " derin " bir konuyu soran bir üye ve benden başka yanıt alamamış olan yok.)
Olabilir, konu ilginizi çekmemiştir,gözden kaçmıştır,ya da ben belki de yanlış bir talepte bulundum, böyle bir istekte bulunmamalıydım ama, hepimizin bu konuda öğrenci olduğunu unutmadan bana doğrusunu öğretecek üyelerimizden yardım beklerdim açıkçası.
Yine de canlarımız sağolsun
Belki şimdi bir cevap zamanıdır diye düşünerek yeniden ricada bulunuyorum.
Sevgi ile
:)
Mehmet