Grafik Görünüm : Benden nacizanee..
Büyük üzüntüler günlük kaygılar olmuş;
ölüm çanı çalarken kime diye soran pek olmuyor ; iyi insanların ömrü başlarındaki çiçeklerden öne geçiyor , çiçekler solmadan onlar ölüyor.
İçinizi dökün ; dile gelmeyen acı , zaten dolu olan yüreğe akar , onu parçalanmaya zorlar.
Acınızı elinizden geldiği kadar hafifletmeye çalışın.
unutmayınız ki;
en uzun gecenin de elbet sabahı olur...:wish:
çok güzeldi Koraycım ellerine sağlık, Yüreğine sağlık :)
dile gelmeyen acı , zaten dolu olan yüreğe akar , onu parçalanmaya zorlar:bravo:
hayatımın şu son bir kaç yılı hariç, hep çok konuşan ve en abuk şeyleri bile kendi adına yapabilen söyleyebilen patavatsız biri olmama rağmen "ben kırıldım o kırılmasın" hissiyle ya da bunu hoşgörü sanarak ya da "belki saldırıya cevap vermezsem o kendini yargılar ve görür" diyerek sustum da sustum.sonra baktım karşımdakinin hayrına birşey olmadığı gibi kendime de zarar veriyorum başladım hissettiğimi ne olursa olsun söylemeye....şu aralar durum tersine döndü.gerçekten söyleyecek birşeyim yoksa yalancıktan konuşmuyorum,susuyorum.ama söylemek istediğim birşeyi de asla içimde tutmuyorum.:boat:
Redflame
26-06-2007, 19:10
insan kararlarından oluşur.verdigin karar nisbetinde
ilerler hayatta yaşarsın.
unutmayalımki hayatta "kendimiz için düşündügümüz kadar ,başkaları için yaptıgımız kadarız"
sevgi ve saygılarımla:kalp::kalp::kalp:
:angel2: :angel2: :) :) :kalp: :kalp: :bravo:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.