Grafik Görünüm : Kutlu olsun
Tüm tıp camiasının ve kendi kendinin doktoru olabilen herkesin "14 Mart Tıp Bayramı" nı kutluyorum. :banana: :guitar:
:heart: :heart: :bravo: :bravo2: :drunk: :shake: :heart: :heart:
Ufak bir hatırlatma:
Arkadaşlar biliyorsunuz değil mi, ameliyat olunmayacak tek gün 15 Mart sabahıdır. :naughty:
14 Mart gecesi :cheers: :drunk: :banana: :guitar:
15 Mart sabahı :sleepy: :thumbdown:
Ben de kutluyorum sevgili Turgay.. Tıp bayramı neden çıkmış biliyor musunuz? Türkiyede ilk hastane 14 martta kurulmuş.. Senesini unuttum şimdi.. Bu yüzden 14 mart lar tıp bayramı olarak kalmış..
Kutluyorum ama, bunca yıl emek verenleri, bu hale getirenleri kutluyorum.. Başardılar. :cry: :wallbash: :bangin: :blow:
Yaaa cok gec oldu ama ben de tip bayraminizi kutluyorum... :flowers2: :heart:
Internette problem vardi, birturlu giremedim ondan...
Bu arada da o gunden beri evde biseksen yatiyorum, influenza olmusum... ;)
Ne kadar berbatmis bu hastalik unutmusum. Hala kendime gelemedim. Insallah pazartesiye kalkarim bari... Butun isyerleri yarim personel calisiyor nerdeyse, bu vakalar yuzunden... :huh:
:friends: :sleepy: :red_smile:
Geçmiş olsun betülcüm :friends:
Sevgili Betül,
Çok geçmiş olsun.. Ben o furyayı atlattım çok şükür. Bu hafta raporluydum.. Bir güzel dinlendim. :wacko:
:artist:
Geçmiş olsun Sevgili Betül, :flowers:
Acil şifalar diliyorum.
Cok tesekkur ederim, sagolun arkadaslar... Birden kalbimi bu yanliz gurbetellerinde sicacik yaptiniz... :wub: Iyi ki varsiniz....
:boat:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.