Grafik Görünüm : Ne lazım?
Adamın biri doktora gitmiş. Kalbim çok atıyor demiş Uzun bir muayeneden sonra doktor "Atmaması lazım" demiş. Adam doğru bir eczaneye gitmiş ve "Atmaması var mı" demiş. Eczacı şaşırarak :"Beyefendi Atmaması bizde olmaz ,siz köşedeki veterinere gidin" demiş. Adam 4 kutu at mamasını almış ve bir ay boyunca kullanmış. Sonuç mükemmel 4 ay sonra adamın kalp şikayetleri yeniden başlamış ve doğru veterinere gitmiş ve 4 kutu daha at maması istemiş. Veteriner "kusura bakmayın at maması ithalatı artık yapılmıyor. Bizde de bitti" demiş. Adam telaşla doktoruna gitmiş ve "atmaması bitmiş" demiş . Doktor da "bitmemesi lazım" demiş...
:wonk: :naughty: :doh: :wallbash:
Bu fıkraya ben acaip güldüm dün gece yaaaaaa.. Hakikaten.. Anlattım bizimkilere, onlar gülmediler..Pis pis sırıttılar.. Niye ki acep? :P
Bit memesini nasıl bulacaklarını düşünüyorlardır ;)
Zaten ben de, bu fıkrayı okuduğumda çok güldüğüm için, gelenlere :banana: :pepper: gidiinn gidiinnn demiştim.
Ama gördüğünüz gibi, hala bendeler gitmemişler. :naughty:
koptuuummmm:bravo::bravo:
canim hocam, sevgili dostum, doktorum, 4 yil sonra bile fikralarin gündemde. ama sen yoksun.:flowers:
ozledik seni.
Gül memesi lazım dememiş Allahtan... :naughty:
gerçekten güzeldi. teşekküler.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.