PDA

Grafik Görünüm : Baş Ağrısı

doktor
10-10-2004, 14:25
İki gün önceki yağmurda zarar gören tüm insanlara şifa ve sabır diliyorum.

Bunlardan birisi de benim çok değerli bir dostum.. Kendisinin Bebek'te galerisi var. El emeği göz nuru muhteşem sanat eserleri sergiliyor.

Maalesef bu yağmurda, galeri büyük zarar gördü. En az 20-30 tablo , tabanda sergilediği 3 etek ( çok eski değerli bir giysi) heba oldu gitti.

Galeriyi temizlemesi ve maddi kaybı da cabası.. Dolayısıyla, böyle durumlarda , arkadaşım önce kendini sıkar, boğar ve baş ve beden ağrıları başlar.. Bu medikal tedavi ile bazen geçer, bazen de geçmez.

Az önce internette konuşurken, şiddetli başağrısı olduğunu öğrendim. Ağrı kesiciye yanıt vermemiş.. Ona Reiki yolladım.

Reiki sırasında, ense ve baş sol kısmından çok büyük oranda sümüksü kitlelerin toparlanıp alındığını , baş ve boyun bölgesinin yıkandığını, parladığını gördüm. Ayrıca boyunda , aynen idamlıklara takılan bir ilmek vardı.. Ve sol ayak bileğinde de.. Bu ilmekler nazikçe kaldırıldı.

Arkadaşım meğerse bugün Boğaz Köprüsünde avrasya yürüyüşüne katılacakmış.. Bu sıkıntısı nedeniyle katılamamış.

Sol ayak bileğindeki kalın ilmek. Bunu gördüğümde ve çıkartılırken, onun avrasya yürüyüşüne katılmak istediğini bilmiyordum.

Reiki aktarımı bittiğinde, olanları ona söyledim..
Kendisinin hissettikleri ise şuydu.. Ensesinde titreşimlerve hafif uyuşma hissetmiş.. Daha sonra ensesinde ve başının sol tarafındaki ağrı kayboldu. Biraz sağda ve kısmen gözlerinde ağrı kaldığını ve avrasya yürüyüşüne katılamadığını ifade etti.

Ona , boynuna ve sol ayak bileğine o ilmeklerin kendisi tarafından takıldığını söyledim. Ve rehberler tarafından kibarca alındığını aktardım.

İşlemden sonra en az 1 saat geçmesine rağmen, ensesinde ve bu kez baş sağ tarafındaki titreşimler devam ediyordu.. Çünkü artık arkadaşım kendi kendini iyileştirme yolundaydı.. Bunu fark edince çok memnun oldu.
_________________Not: Bir başka sitede de bu vakayı tanıttım.

zekimen
19-10-2006, 20:12
Çok güzel ya, paylaştığın için saol...

BBG
04-12-2006, 08:10
ellerinize sağlık doktorcum paylaşımın için de teşekkürlerrrr :)

ladygodiva
04-12-2006, 22:34
sen yaparsın da kötü olur mu
ellerineeee sağlıkkk lalemmmmm
ne lalesi ?? :D :D

kutsal
30-12-2006, 10:19
:flowers: