PDA

Grafik Görünüm : Kristal cocuklar, AURA DEGISIMI

Betul
07-03-2005, 16:28
Arkadaslar, ben indigo cocuklarla bogusurken, simdi de kristal cocuklar ortaya cikti... 2004-2012 arasi dogan bu cocuklarin auralari indigo ve kristal cocuk karisimi. 1995 yili ve ilersinde dogan cocuklar indigo cocuklar, aura degisikligi yapmaya gerek yokmus. 1988 ve 1995 yillari arasinda dogan cocuklarda da aura degisikligi gerekiyormus, dunyanin yeni enerjisine uyum saglamak icin...
Auro degisikligi ile ilgili sitelere girdim. Bir kurs 4 gun suruyor ve 15.000 danimarka kronu gibi bir acayip rakamla, auro sifacisi (gibi birsekilde cevriliyor, turkcede ne deniyor bilmiyorum daha) olabiliyorsunuz. Kendinizde auro enerjisi degistirirseniz, yeni dunya enerjisine uyum saglamak icin bu da az buz bir para degil. 1200 kroncuk....
Auro deistirmeleri hakkinda ne biliyordunuz? Ben auro yirtiklari dikilmesi ile ilgili biseyler okudum ama bu konuyla Turkiye de hic karsilasmadim.... :unsure: :scratchchin:

Bluerain
07-03-2005, 19:26
ben bunu anlamıyorum yenı duzuendede fakirler ezılcek parası olan aurasını yaptırısn kardes olmayanı almyıorlar ıcerii :))) betul hnm sizi tenzi ederim ama bole atronomık rakamlar duyunca cok garıp geldii tabi bu paranın karıslıgı bılmyıorum simidi 30 40 miyon cıkarmıss :wonk:

fifth_dimension
07-03-2005, 21:01
Sevgili Betul,

Uzun zamandır bu konuları araştıran biri olduğum için naçizane birkaç kelam etmek istiyorum. Öncelikle 1978 sonrası doğumlu çocukların %80'ine yakını indigo çocuklardır. 1995 yılı sonrası doğumlu çocuklar ise kristal çocuklardır. Ve bu terimler bir bilinci belirtmek için kullanılır.

Yani evet doğuştan indigo olmayabilir bir insan, ancak daha sonra indigo olabilir. Çünkü indigo bir bilinçtir, 4. boyut bilinci. Kristal çocuklar ise 5. boyut bilincinde doğmuşlardır. İndigolar ve diğerleri de zamanı geldiğinde kristalleşecektir.

Fakat aura değişimi gibi bir şey yok. Bilemiyorum yine bir rant kapısı mı yaratılmaya çalışılıyor :blink:

Aura değişmez, hele ki şu tarihler arası doğanların auraları değişecek gibi bir cümle yani inanması güç, böyle şeyleri nasıl bulupta uyduruyorlar... Bu çocuklarla ilgili kitapların hiçbirinde böyle laflar yoktur...

Betul
08-03-2005, 10:10
Sevgili Indigo yazdiklarin yanlis degil, dogru. Ama benim yazdigim eksik... !1988-95 yillari arasi doganlar tam indigo cocuklar. 1978 yillari arasinda ingo cocuk ve ve normal karisimi dogdu. Auro degisikligi gereken cocuklar ise:
1 ocak 1995 ten itibaren dogan cocuklarin auralari ,bugun bizim aura uyumlamasi ile elde edebilecegimiz bir indigo mavisi aura. Yeni dunyanin yuksek enerji frekansi ile dogdular.
1987 yazindan itibaren, 1991-92 yil degisimine kadar, veya 80 lerin ortasinda dogan bazilari eski ve yeni enerji sistemi karisimi ile dogduklari icin bazi balans dengesizlikleri aura uyumlamasi (veya degiskligi) ile duzletilmesi avantajli olurmus. 1991-92 den 1994-95 arasinda doganlarin cogunlugu agirlikla yeni enerjinin zayif bir sekliyle dogdugu icin , balans problemi olcaktir. Bunlara da auro degisikligi iyi gelir.
Auro uyumlamasi veya degisikligi, bir insanin enerjisistemini dengelemsi acisinda cok onemli. Universin yeni frekansi ile uyum icinde yasamasi acisindan onemli. Bu aura degisimi bir sifa formu. Sifaci Tanrinin gucunden gelen enerjiye kanalize oluyor. Olay kendi kendine oluyor zaten senin ve Tanrinin gucunden gelen enerjinin birlikte calismasiyla...Sifa sirasinda auro degistiricisi, kisinin ayaklarini tutuyor butun olay sirasinda.Yaklasik 2-4 saat aliyor. Bu degisimden sonra seni engelleyen karmik olan olmayan , kisisel engeller vs. ortadan kalkiyor. Ornegim daha girisimci olabiliyorsun. Cevreden ve kendinden gelen negatif sinirlamalari asabiliyorsun.Gelecekte daha cok kendi yasamin , spirutuel ,ruhsal, mental, duygusal, fiziksel yasamin icin tum sorumlulugu almaya hazir oluyorsun.Yasaminda degistirmek istedigin seyler icin istedigin yonde degistirebilmek icin olanak buluyorsun.Saglik problemlerinde de duzelme oluyor. Eski auronda kalmis olan eski enerji yenilendiginde, fiziksel bozukluklar da duzeliyor. Basagrisi, allerji, kalp carpintisi, barsak sistemi rahatsizliklari kayboluyor.
Gitte Melgaard yazmis yeni zamanin insani adinda. Auro degisikligi ile yasamin amacini bulun diyor. Kitabinda Anni Kristoffersen nin Yeni auro adli kitabindan cok alintilar var. Anni bu olayin en onde gelen isimlerinden. Bulursam kitaplarini alip okuyacagim.
Ancak internette bu auro degiskligi ile ilgili oyle cok yazi var ki inanmazsiniz. :scratchchin:

doktor
08-03-2005, 21:10
İlginç ve garip bilgiler bunlar.. Zaten benim veletlerde bir acaiplik hep seziyordum ya :doh: :naughty: olsun.. Hadi hayırlısı.

Barbara Ann Brennan'ın 2 kitabı da aura tanımı ve düzenleme tekniklerini içeriyor..Benim çok yararlandığım başucu kitaplarıdır her ikisi de.

Bunu herkes yapabilir.. Örneğin Hara çalışmaları.. Neden olmasın? Sadece 2 kitap parası ve iyi niyetli çalışmalar yeter diyorum..

Onun bunun dediği ile pek işim olmaz.. Aklım neye yatarsa odur doğrusu.. Enerji sistemleri için de bu böyle.. Bunların kuralı olamaz.. Yani isim konmuş, fiat konmuş kuralları olamaz diyorum.
Öfff pek anlatamadım ne demek istediğimi ya..

Hatta Reiki çalışmalarında Barbara Ann Brennan, yumurta şeklindeki 4. boyuta kadar görülebilecek aurayı önce düzenler, ondan sonra çalışmaya geçer.. Ben henüz Reiki 1 olmadan, bu uygulamayı büyük kızımda yaptım..Aurasını önce düzenledim.. Sonra da reiki çalışması yaptım.

Büyük kızım , çalışmanın başında şöyle izlenim aldığını söyledi.. "Sanki açık, hava alan delikleri varmış da, bunlardan esinti gelirmiş de, ben acaip birşeyler yapıp, o delikleri örtmüşüm"

Oysa ben kızıma , ne yaptığımı dahi söylemedim..

O halde neymişşş? Henüz eğitim almamış herkes bile NİYET ile birşeyler yapabilirmiişşş.

Abartmasın o kadar parayı pulu isteyenler.. İyilik yap at denize.. Nasılsa sana bir gün döner.

:friends:

:artist:

fifth_dimension
09-03-2005, 21:18
Sevgili Betül,

Bir şeyi düzeltelim, bir insan başka bir insanın aurasını değiştiremez. Ancak düzenleme dersen, bu dediğin sevgili doktorumun dediği şeydir. Ben ona aura süpürmek diyorum, ancak konuyla alakasız bir şey bu.

İndigo, adı üstünde çivit mavi demek. Çivit mavi auralı çocuklara indigo diyoruz. Kristal çocukların aurası ise parlak ve harelidir, çivit mavi değildir.

İndigo çocuklarla ilgili ilk bilgiyi veren Kryon'dur ve ona kanallık eden Lee Carrol ile Jan Tober'in yazdığı İndigo Çocuklar kitabını tavsiye edebilirim. Kristal Çocuklar için ise Doreen Virtue ilk kitabı yazmıştır. Bu kitaplar bu çocukların tanımını açıkça vermiştir ve aura değiştirmek gibi bir şey yok. Ki zaten imkansız bir insanın enerji bedenini bir başkası değiştiremez. Ancak niyet edersen enerji bedeninin titreşimini yükseltebilirsin, zaten hepimiz bunun için çalışıyoruz, uğraşıyoruz...

Betul
10-03-2005, 19:05
Yazdiklarina yine itirazim yok, zaten benim okudugum kitapta senin verdigin kaynaklardan alintilar var. Asil soru indigo veya kristal cocuklar degil, bunlarin aciklamalarini bir suru Turk kaynaginda da buldum. Asil soru bu cocuklarin aurolari, yani genelde aoro, sonuc olarak auro degisimi veya dengelemesi :scratchchin:
Auro duzeltmesi zaten reikiden de dolayi cok iyi tanidigimiz bir konu. Auro da bir enerji, bir frekansi, vibrasyonu var. Bu sifa dalinda, auroyu, yeni cagin frekansina gore vibrasyon yapabilmesi bu sayede de fizik ve mental, ruhsal pek cok problemin atlatabilecegini soyluyorlar.
Neyse bir gun nasil olsa bisekilde bu konu Tk de de tartisilmaya baslanir... :rolleyes:
:wave: