Grafik Görünüm : Otistik Ve Reiki
Babamın iş arkadaşının otistik bir çocuğu vardı. (11 yaşlarında) Birgün iş yemeği gibi bir yemekte annem, babamın iş arkadaşının karısına çocuğu getirmesini ve belki reikinin iyi geleceğini söyledi. Ondan sonra otistik çocuk bize gelmeye başladı. Otistiklik zekada garipliktir. Nasıl ortaya çıktığı neden çıktığı hala bilinmiyor. Bazı otistikler çok zeki olurken bazıları gerizekalı oluyor. Otistikler bir nevi duygusuz oluyor ve duygularını dışarıya gösteremiyorlar. İşte bize gelen çocuk böyleydi. İlk girdiği zaman eve donuk donuktu içeri girdi. Denilene tepki vermiyordu. Annesi elinden tuttu ve içeri girdi. Se se gibi anlaşılmaz bir sözcük dışında hiç tepki vermiyordu. Orayı burayı kurcalıyordu. Televizyona öle bakıyordu. Benim varlığımdan bile haberi olduğundan şüpheliyim. Çünkü duyguları yoktu sanki...
Bu çocuk çok enerjik. Yıkanmayı da çok seviyormuş. Herhalde yıkanınca enerjisi gidiyor diye düşündük. Çünkü yıkandığında rahatlıyor. (sıcak su metabolizmayı yavaşlatır. O yüzden olsa gerek.) Bir gün çocuk bir girdi eve koşa koşa donunu üstünü çıkardı. Çırılçıplak banyoya girdi. İşte böyle bir çocuktu...
Annem ilk günden bir iki aya kadar reiki yaptı çocuğa. Çocuk uzun vadede reiki aldıkça daha iyi oluyordu. Bir kere rahatlıyor aktifliği azalıyordu. Zamanla inanılmaz şeyler görülmeye başlandı otistikte. Çocuk duygularını belli etmeye konuşmaya (anlaşılır) başladı. Anneme annesine seni seviyoyum demeye başladı. Bize geldiği zaman direk benim odama koltuğa oturuyordu (bu koltukta sürekli reiki yapıldığı için.) Dua edelim diyordu. O reikiyi bu şekilde tanımlıyordu. Çocuğu sosyal olsun diye okula verdiler. Tabii reiki seansları devam ediyor. Çocuk sınıf bile atladı.elişme devam ediyordu. DAha çok laf anlıyor, tepki veriyor, öpüyor, sevgi hareketleri ve sevgi sözcükleri söylüyordu. Hala tabii ki normal insan gibi değildi ama büyük gelişmeydi. Annemi, annesini öpüyor sevgi sözcükleri sarf ediyor, hoşçakal diyordu. O kadar duygusaldı ki anlatamam. Daha sonra annem bayanın reiki kanallarını açtı. Ve bize gelmeyi bıraktılar. Bayan bi ara reiki yapmayı bırakmış ve çocuk yine kötüleşmeye başlamış. Son durumu nedir bilmiyoruz.
Hayal Ayaz
25-02-2007, 23:52
ikinci derece reikiye daha yeni uyumlanmıştım, yine reiki yapan bir arkadaşım aradı, hayal otistik bir çocuk var ona reiki varirmisin dedi, kendisi anne olmadığı için çocuklarla iletişim kuramıyormuş. bende otizm hakkında bilgim olmadığı için ilk önce çocuğu görmek istedim,zaten ailede birebir şifa istiyormuş. evlerine gittiğimde çocuk beni görmemiş gibiodasına gitti, uzaktan çocuğun yüksek benliği ile bağlantı kurdum, kendisine zihinsel olarak orada bulunuşumun nedenini anlattım,ve kalkıp odasına gittim, çünkü beni algıladığından emin olamamıştım,çocuğun anneside benimle birlikte geldi, yine zihinsel olarak eğer şifa istiyorsa dolabın kapısındaki aynaya bakmasını rica ettim (annesi otistiklerin göz temasından kaçındıklarını söylemişti). çocuk elleriyle aynaya dayandı ve kendisini seyretmeye başladı.çocuğa bu sefer almak istediği şifaya benim kanal olmamı istiyorsa ellerime "çak" yapmasını istedim ve avuçlarımı açtım ve aynı anda ellerime vurdu,ve geldi kucağıma oturdu şifayı sevgiyle aldı,yirmi bir gün evlerine gidip şifa verdim.bir, birbuçuk ay sonra eskişehirde otizm konusunda uzman olan bir profesörle tanıştılar.bende biryıla yakın zaman uzaktan şifa göndermeye devam ettim. şimdi çocuk okula gidiyor ve derslerinde oldukça başarılıymış. darısı diğer yavrularımızın başına .
Bu güzel kalpler için ve sıcak ve sevgi dolu dünyanız için teşekkür ederim...
İki olayı da okudum ve bu çok mutlu etti beni...
Reiki ve onu algılama ve paylaşımınız ve yuksek farkındalığınız ve bunu bizimle paylaşmanız....
Bir çok insana umut ve inanç aşılıyor...
Saolun...
Gerçekten çok saolun:angel2::kalp::angel2:
bize bu paylaşma fırsatın verenler çok sağolsun öte yandan bizle bu enerjiyi ve enerjiyi saf iyilik için kullanan kişilerle karşılaştıran Allah'a şükürler olsun. Umarım bu enerji egodan arınılmış güç için değil iyilik için hayır için kullanan insanlarla dolar :angel2::love::angel2:
Allahım Teşekkür ederim bize sunduklarına... :angel2:
Her ikinizle de gurur duydum arkadaşlarım. :friends:
kırkayak
05-05-2007, 23:04
çok güzel bir çalışma
Yüreğinize sağlık güzeller. Şimdi gördüm ve okudum.
"Neden olmasın ?" diyoruz bu çalışmaları duyunca.. Ne güzel yürekleriniz var.. Anneciğe de çok teşekkürler.:flowers2:
Hayal Ayaz
08-05-2007, 20:40
krayon da bahsediliyor ama tam hatırlamıyorum tekrar bakmam lazım, şimdi hiperaktif bir çocuğum var,okulda şimdilik başarısız,annesi zeka geriliği var çaresiz diye getirdi, bunu sana söyleyenler çaresiz dedim anneye ,tanıdığım bir çocuk psikoloğuna yönlendirdim,çünkü hınzır cin gibi bakıyor, gözleri fıldır fıldır dönüyor,psikolog eşliğinde çocuk için birtakım testler veya benzer şeyler yapıldı ve teşhis hiperaktif.ben doktor değilim kendimi ışığın akışına bıraktım, bakalım neolacak ne olursa eminim güzel olacak.
Böyle güzel çalışmalar biz yenileri de heveslendiriyor.
Hepinize çok teşekkür ederim.
iki mesajıda okudum, "gayet güzel duygular oluşturdu bende...
bu tür otistikke hastalarını kabullenmek zor olsa gerek... Çocukların “otizm” teşhisi konulmasının sonucunda boşanmalar yüzde 40’lara varmaktadır "deniliyor. Bu anlamda çiftler teşhisten sonra hayatlarında ikinci kez ve bu sefer çok daha cesur bir şekilde "evet demek zorunda! Bu, zorlu bir yaşamda birlikte ayakta kalmaya verilen mücadeleyi Kabullenme döneminde her ailede yaşanan tartışma ve kavgaların otistik çocuklarının bu durumunu kabullenmemesinin 1 yıl ila 2 yıl arasında uzayıp gidiyor...genelde otistik hastaların duygusuzlaşma ve belirtileri ortaya çıkışında uzun bir dönemden sonra anlaşılıyor...erken yada geç teşhislerde aileler bir birlerine sımsıkı kenetlenmesi gerek...
yukardaki anlatılan reiki uygulamalarında gözle görülür ilerlemeler kaydedilmiş yalnız, örmek burda sağaltım yapılan enerjiyi o kişide kalıcı kılmak isteniyorsa "hatta" oült bakış açısından o sevgi enerjisini o hastada bağlamak ve onda kalıcı olması için çeşitli eklemeler ve denemeler yapmak neticeyi daha güzel kılacaktır..
tıpkı bir şeyi bir yere bağlamak onda kilitlemek vs... yoksa hastanın bedeninde 100/70 otistik güç varken geriye duygu aktarımında 100/30 yer kalır, bu neticede içteki otistik kazanacaktır.. evet burda yapılması gereken şeyin mücadeyi başarıya ulaştırana kadar devam etmek ve nihayetinde otistik tortunun temizlenmesi ile duygu ve algılama motiflerini o kişiye hapsetmekle başarı kaçınılmaz olacaktır...
belki bu tür tedaviler 7 yılı bulabilir, zaten bir çok tedavinin aktif süreci 7 yılı geçmemesi gerek. nedeni= her insan kendi ağırlığınca 7 yılda bir ölü hücre atar, bu süreçte kendini yenileyen ve kanal olan insan 7 yıla kadar o hali ile beslenir, hastalığın ileşip ileşmeme belirtileri ise retro yüksek seviye çartında 3,5 yılda belli olur...evet bu açıklamalar ruhsal hastalıkların ileşme sürecinin son aşama yılarının açıklamalarıdır..
işte örnek tablo
erkeklerde 1,3,7,9
dişilerde ise 2,4,6,8
zamanlarda ileşme dişlileri çartı harekete geçer..
çümkü erkeklerde tekli saat saniye vs gibi işlerde tedavi süreci gözle görülür hızlanma olduğu okumuş ve görmüşümdür..
dişilerde ise tersi olu veriyor...
galiba bir teorim var bu kadınların enerji merkezleri yani çakraları erkelerin ters yönünde dönüşlerinden ötürü rakamlarında bir birine zıt olmasına neden olmuşta olabilir?
heleki bu iki enerji (tıpkı okült felsefedeki gibi ateşin su ile yin yang ile negatif pozitif kutupların birleşmesi ile uyarıların , cinsel töz gibi bir heyecan oluşmasına neden olduğu görüşünü savunuyorum...
galiba birileri peki bazan evlenip cinsel olguda yada bir birleşmede bu tatlı heyecanın olmadığını savunursa iki cinsin enerjisinde veya birinde kutupların arıza vermesi ile ya eş cinseliğe meyilli yada bir nevi hastalıktan ötürü ikili birleşmede sorunlar olmuştur derim.....
konu dağılmadan burda kesmeyi düşündüm benimki milyarda bir olan bir fikirdi!!! :blush:
reiki sınırların içinde bir çok paylaşım yapmak istiyorum..heleki turgay beyin aydınlattığı çizgi doğrultusunda olmasına gayret ediyorum...saol teşekür ediyorumm...
fundakpece
05-06-2007, 09:36
:bravo:başlattığın tüm konular çok ilginç,teşekkürler maji....:flowers2:
benim kuzenim de otistik. :( reikiyi 'ye uyumlandıüımda onun üzerinde deniyeceğim umraım işe yarar.
otistik iki kız çocuğu tanıyorum.Biri 9 yaşlarında, diğeri 4,5 yaşında. 9 yaşında olanı evvelki akşam annesiyle evlerinin kapısının önünde otururken gördüm. yanlarına gittim. o iletişim kurabiliyor ve sevgiye aşırı tepkisi var.sarılmalar elini tutup bırakmamalar gibi. ona sarıldım ve içimden reiki dedim.başına sarıldım ve alnını öptüm. çok mutlu oldu. nasılsın dedim sonra iiyiim dedi. reikiyi onu gördükçe sık sık paylaşacağım.:)
Bu arada hayal hocama sevgiler olsun yazılarını okudum gururlandım.:flowers2::kalp:
DeepNeceSSary
28-08-2008, 15:05
benimde kuzenimin oglu otistik mecburen yatili olarak verdi cocugunu ve evliligide bitti kocasindan ayrildi cok zor bir durum allah böyle ailelere güc ve sabir versin ve kimsenin basina bu hastaligi getirmesin diliyorum
Merhaba herkese,
Hayal Ayaz, yüksek benlikle nasıl bağlantı kuruluyor? Yani başkasının yüksek benliğiyle... Herkes yapabilir mi? Kuralları nelerdir? Kısaca nasıl yapılır:=)
Şimdiden teşekkürler..
Hayal Ayaz
28-09-2008, 01:24
uzun zamandır siteye girmiyordum bu gece içimden bir ses girmemi söyledi, meğer bana soru sorulmuş. sevgili gulba başka insanların yüksekbenlikleri ile bağlantı kurmayı 2.derece reiki seminerinde öğrendiğimiz sembollerin yardımıyla başarıyoruz.. mysoul'cuğum seni görmek ne güzel, sevgiler hepinize
hocaaaam seni çok seviyorum:flowers2::angel2::kalp:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.