Grafik Görünüm : Kundalini Reiki 1.Aşama Uyumlamasını Aldım
Merhaba Arkadaşlar hafta sonu kundalini reiki 1' e kendi kendime uyumlandım
gündüz vakti saat 14.00 dü telefonları fişden çektim perdeleri kapattım uzandım
yatağa ve gözlerimi kapattım kundalini reiki 1. uyumlaması için
Allah dua ettim ilk başlarda pek birşey hissetmedim daha sonra gözüm kapalı
gözümün önünden ışıklar gelmeye başladı az az ilerleyen zamanda kuvvetli bir ışık
topluluğu geldi
ara ara irkildim vucuduma titreşim geldi. tahminim 45 dakikaydı bittiğini anladım ama
kalkamadım. kalktığımda 1 saat olmuştu 45 dakikada bittiğini şurdan anladım içimden birşey
çıktı insan ses çıkartırya ah diye iç geçirerek böyle birşey. bitmesine az kala yüzü demir
maskeli veya yanık biri yukardan bana bakıyordu ve gözleri maviydi. ilk deneyim olarak
bir yakınıma kundalini reiki uzaktan gönderdim kafama sanki vuruldu zonklama oldu ve ateş bastı dedi. biri rahatladığını uykusu geldiğini söyledi.
ve bir kaç uygulamadan sonra şimdi kendime veya başkasına gönderirken. 5-6
defa iç geçiriyorum nefesim dışarı çıkıyor titriyor gibi. bittiğini şu şekilde anlıyorum. elimin ısısının azaldığını
ve birleştirdiğim elimin kendi kendine yavaş yavaş ayrıldığını hissediyorum. deneyiyimi
sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum başardım. tabi Sevgili Turgay hocama
bu konularda bana bilgi verdiği ve sitesinde bu konulara yer verdiği ve yardımcı olmaya çalıştığı için çok teşekkürler. :flowers2:
reiki ile ilgili kitabında bu konuları yazarak ayrıca bana destek olan Sevgili Petek Kitamura hocama çok teşekkür ederim. :flowers2:
sevgili Turgay hocam ve arkadaşlar kundalini reiki verirken ve uzağa gönderirken
bu iç geçirmeler ve titreşim geçirme doğalmı sizlerdede oldumu. hepinize saygı
ve sevgilerimi gönderiyorum. :flowers2: :heart:
Sevgili Ali,
Deneyimlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyoruz. :flowers2:
Hayırlı, keyifli, neşe dolu deneyimlerinin devamını diliyor, sevgilerimi gönderiyorum. :wave: :flowers:
Sevgili Turgay Hocam çok teşekkürler. :flowers2:
biraz kendimi eleştirdim çok hızlımı gidiyorum diye :wallbash:
sizin tavsiyelere uymadım. sorduğumda biraz daha
beklememi söylemiştiniz. ayrıca kendi kendime
uyumlamayı bir hocadanmı almalıydım acaba hatamı yaptım
acele etmekte diye düşüyorum. nedeni şu an kendime
başkasına, uzağa gönderirken kundalini reikiyi vucudum
aşağıdan başlıyor yukarı doğru bir titreme ve göğsümden
çıkıyor. elektrik çarpmış gibi bir titreme buda beni şifa
verirken yoruyor. uyumlamada olabilir genelde ama
şifa olarak gönderirken olmaması gerek bence bilemiyorum
bu konuda başta siz Sevgi Turgay Hocam ve arkadaşların
önerilerini düşüncelerini bekliyorum. ben bunu düzeltmek
için ne yapmayalım yada ilerde geçermi sevgili Doktor
özellikle sendende bekliyorum sen benden önce yaşadın
bildiğim kadar sende gönderirken öyle şeyler oluyormu.
hepinize sevgilerimi gönderiyorum. :heart: :flowers2:
sorunumu şimdilik çözdüm arkadaşlar :banana: :pepper:
mail gurubumda yazmıştım ordan Nevin Bilir hoca
bir tavsiyede bulundu niyetlenmeden önce enerji akışınını
yavaş yavaş gelmesini talep et dedi. bende uyguladım
2 kere kendime uyguladım bir başkasına gönderdim. şifa
ilkinde bir titreme oldu 2 ve 3 'ünde hiç olmadı çok rahat
bir enerji gönderdim. önceki yazımı siz belki daha
okuyamadan 1saat içinde bu durum oldu.
çok sevinçliyim :thumbsup: Allah sevdiği kuluna önce
eşeğini kaybettirirmiş daha sonra buldururmuş benimkide
öyle oldu herhalde hepinize sevgiler. :heart: :flowers2:
Sevgili Ali,
Sevgili Turgay sayesinde Kundalini Reiki 2 oldum. Kundalini Reiki 2 den sonra ne oldu.. ..
Sevgili Turgay bana uzaktan uygulama halinde iken, ondan gelen kuvvetli aktarımla bende 3-4 kez çok hızlı, ayaklardan başlayıp, kafamda BİTMEYEN ani ZONKLAMA olmuş ve bunun iyi birşey olmadığını düşünüp, o an bu aktarımın daha rahat yol alması için, dilimi damağıma kıvırdığımı( spontane) söylemiştim.. Böylece kafamdaki zonklamadan kurtulmuştum..
Daha sonraki kendime K.R uygulamalarım çok çok kısa sürdü.. K.R olmadan önce de, Usui Reiki 2 iken zaten enerji kolaylaştırım sürem çok kısaydı.. 10 dk civarında.. Bu süre KR ile çok daha kısaldı.. Uzaktan KR aktarımlarım sırasında da, "ne zaman bir takım hisler duyacağım ki, hani şimşek, elektrik akıyor filan gibi" diye hep düşündüm.. Gerçi henüz daha çok kısa süre oldu KR olalı..
Benim KR uygulamalarım sırasında dikkatimi çeken en önemli şey, o kişiyi GÖRMEM oluyor..( uzaktaki kişiyi).. Bu hani o an ne yapıyor, oturuyor mu, çay mı içiyor vs gibi bir görmek değil.. Bu o kişinin HALİNİ görmek oluyor. İfade etmem güç.. O kişiye, rehberlerimle beraber yapılan şifa uygulamalarını görüyorum.U.R ile zaten görüyordum.. Ama KR ile sanırım kişinin 5 ya da 6 cı( 6 dan emin değilim) boyutunu görebiliyorum..
Bir örnek vermek gerekirse, çok değerli bir dostumu, sürekli boynunda ilmekle görüyorum. Bu halini U.R iken göremedim.. Ama KR 1 aldığımın akabinde aniden gördüm.. KR deneyimlerimde bu deneyimi yazmışımdır.. KR2 den sonra ise, bu kişiyi her zaman ilmekle görüyor, o ilmeği söküp alıyorum, ama tekrar oluşuyor.. Geçen hafta ona tel açtım aniden ve pat diye söyledim bunu.. Çünkü ben yapamıyordum.. Ancak o kendisi o ilmeği söküp alabilirdi.. "Ne o ilmek boynunda " diye sordum kendisine.. O da aynen şöyle dedi"
" Nerden biliyorsun bu ilmeğin var olduğunu? Hayatta en çok korktuğum şey, dilimin kesilmesidir.. Gözümün önüne, asılmak üzere olan , dili kesilmiş bir zenci geliyor hep".. İşte aynen böyle dedi.
Bunun üzerine çalışacağımı söyledim.. Ama benim o dostuma desteğim, ancak bir yere kadardır.. Geçmiş yaşamını öğrense ne olur? Belki de rahatlar ve bir daha gözünün önüne o vaziyette bir zenci gelmez.. Kimbilir.. Dostum çok aklı başında birisidir. :wink_smile: KR ve diğer enerji sistemleri ile hiiiiç ilgisi yoktur, ama bendeki gelişimi izler.
Şimdi gelelim 2 gün önce ne oldu. :scratchchin: Epeydir, kendime kısa süreli KR uygulama fırsatı buluyordum.. O sabah biraz vaktim vardı.. Önce düzgünce U.R uygulaması yaptım, sonra da ardından KR.. Bu hemen hemen 1 saat sürdü.. Hemen akabinde uyuyakalmışım.. Uykumuydu neydi bilmem.. O an , ayaklarımdan VINNNNNNNNNNNN diye bir ışık, VUUUUUUUUU diye sesli sesli kafama doğru fırladı gitti.. Sonra bir daha, bir daha.. Tam 3 kere... Bu sanki uzun süre denizi görmeyen bir bedenin, aniden denize atlaması gibiydi.. Neye uğradığınıza şaşarsınız, sonra o deryanın içinde yüzersiniz.. Hiç çıkmak istemezsiniz.. Sanırım KR düzeyi, biraz daha yükseldi bu deneyimle.. Pat diye gözümü açtım.. Mutlu mutlu gülüyordum...
KR deneyimi bu olsa gerek. :friends: Sevgili Turgay, sen ne dersin?
Sevgili Doktor,
Sadece bu paylaşımın bile KR 3'e hazır olduğunun çoktaaaaan göstergesi, sen ne dersin? ;)
Uygun gün, uygun saati bekliyorum. :up:
Bir de alakasız ama şu yeni iconları çok sevdim.Kullanmam lazım. ;yahoo: :frantic: :fool:
Sevgili Doktor ve Sevgili Ali,
Daha nice güzel tecrübelerinizi de beraber paylaşabilmek umudu ile :wave: :flowers:
Sevgili arkadaşlar,
Son zamanlardaki yoğun enerjileri, bu vınlamaları, Vuuulamaları :) titreme ve boşalmaları fazlasıyla ben de yaşıyorum.
Geçen hafta güzel bir şey yaşadım mesela. Hafta içi İstanbul'da olmadığım için ancak şimdi anlatma fırsatı buluyorum.
KR meditasyonu sırasında enerji yükselirken, göğsümde bir ağırlık hissettim. İçeride bir sıkıntı vardı sanki. Çoğu zaman olduğu gibi Solar Pleksus'ta bir yoğun olarak hissettiğim enerji bu kez belirli bir yerde toplandı ve göğsüme doğru geldi. Ardından beni rahatlaması için birinin elini göğsüme koyduğunu hissettim. Ve hemen sonra içeride bloke durumda olan her ne varsa o enerji topuyla birlikte çözülerek yukarı doğru yükseldi ve kayboldu.
O günden beri bütün çalışmaları daha rahat yapıyorum. Son zamanlarda artan enerji yoğunluğuna uyum sağlayabilmem için böyle bir şey gerekiyordu belki de.
Bir de son zamanlarda ara sıra, flashback'lerdeki gibi, bazı ışık patlamaları görüyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba :) :indian:
Sevgili Turgay ,
Şimdi çılgın gibi acaip sevindim.. Yani hakikaten hazırım demek ki KR3 e.. Yani aslında öyle hissediyordum.. Bilirsin bunu hep oluruna bıraktım.. Herşeyde olduğu gibi teslimiyetimi yaşamakla meşgulum. :wonk:
HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bir daha HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana: :pepper: :bravo2:
Şu an bu duygularımı yazarken barok müzik dinliyordum.. Al işte, bu harflere müzik notaları yapıştırdım.. SÜPER YAAAAAAAAAAAAAA :thumbsup: :pepper: :banana:
Hep pazar günleri oldu inisasyon.. O zaman yine bu pazar günü saat 23: 00... Mesaj atarım eğer pazar günü rahatsız etmiş olmazsam. Bana kalsa hemen derdim.. ama bu saatte müsait olmazsın.. Yarın akşam da sempozyum var, oraya gideceğim, ama aklım heppppp pazar akşamında olacak.
Yaşasın Turgayyyyyyy :flowers2:
Sevgili memojoe,
Ezel ebed , enerji fazlalığı yaşadığımda, hep yorgun düşüyorum. Özellikle kendimi topraklamayı unuttuğum zamanlarda , bu, kendisini ,yoğun sıkıntı olarak gösteriyor.. Farkedince de , hemen suyun altına giriyor, bir süre öylece duruyorum.. Bu çok rahatlatıyor.
Enerji yoğunluğu sırasında, çok nadiren ,o dediğin şak diye parlamaları ben de görüyorum.. Bunlar ne işe yarar bilmiyorum.. Fazla da önemsemiyorum..
Enerji fazlalığında önlem almazsam eğer, alet edevat bozuluyor demiştim.. Bu sabah özene bezene bir büyük cam tepsi içinde yaptığım yemek( ki kızımın arkadaşları yemeğe geliyordu) , tam onlar geldikten 15 dakika sonra, birden camdaki yemek aklıma geldi ( ki fırından çıkartalı 1.5 saat olmuştu) , aynı anda içerden küt ve çatır diye ses duydum.. Eyvah dedim koştum.. Borcam tepsi parça parça olmuştu.. Kızlar yemeksiz kalmadılar, ama ana sıcak yemek çöpe gitti. İşte bazen böyle kazalar oluyor.. Bu kez suyun altında az kalmış olmalıyım memojoe.. ;yahoo:
Evet su oldukça rahatlatıyor.
Pekiiii şu parlamalar sırasında veya genel olarak diyeyim, zamanla ilgili bir problemin oluyor mu??
Ara sıra saate bakıyor musun hiç? :blink:
Sevgili Memojoe,
Benim şimdilik çarem su.. Keşke şöyle yalınayak çimenlerde, tepelerde, denizin içinde dolaşır olsamm.. İşte bu yüzden de sık sık su rüyaları görürüm.. Yüzerim, yüzerim.
Parlamalar anlık oluyor.. Çok nadiren ve genelde telaşlı olduğum zamanlarda..
Zamanla mümkün olduğu kadar işimi bitirmeye uğraşıyorum..
Çünkü son 1-2 yıldır günüm acaip hızlı geçiyor.. Bir bakıyorum hafta bitmiş.. O zaman şöyle diyorum kendime.. "Bu bir kocaman yalan, zaman yalan".. Aksi takdirde telaşlanıyorum.Bu da kazalara yol açıyor.
Başka türlü olarak zamanla, saatle ilgili neyi sordun bilemedim.
Bir şey daha Reiki ve meditasyon uygulamalarım sırasında , artık zamanı ekarte edebilmeyi başardım. Bu günlük hayatımda da yararlı oluyor. Bir de keşke uyumasam diyorum.. Dedikçe daha çok uyuyasım geliyor.. Oysa biriken enerjiyi harcadığımda, yorulacağıma, kuş gibi oluyorum ve uykum da gelmiyor. Benim açımdan çok çalışmak , bu hoş olmayan enerji birikiminin tek panzehiri.. Başkasını bilemiycem. :nono:
:artist:
Sevgili Doktor, Memoje aşırı enerjiniz olduğunu okudum
topraklama için bir tavsiye bir deneyin bakalım bir yerden
okudum. kendi kendinize topraklama yapmak için.
gözlerinizi kapatın ayaklarınıza ağaç köklerinin salındığını
düşünün ve yerin altına doğru o köklerin gittiğini düşünün
ve toprakla birleştiğini düşünün biraz durun öyle. yazdığına
göre işe yarıyormuş. Sevgili Doktor kr 3 uyumlamanı dört
gözle bekliyorum. yararlanacağım çok şey
var. :banana: :pepper: hepinize sevgiler. :flowers2:
Ali
Sevgili Ali,
Dün akşam, sevgili Turgay KR3 e uyumladı beni.. Merak etme, henüz değişen birşey yok.. Daha önceki yazımda belirttiğim gibi, Kundalini yükselmesini birden yaşadığım için, Turgay bunu anlayıp, beni uyumlamak istedi.. Allah ondan razı olsun.. Bence de zamanı gelmişti.. Bu çok hoş bir duygu..
Ali , söylediğin topraklanma uygulaması Barbara Ann Brennan 'ın kitabında da yazar... Uygulaması harikadır.. Ancak maalesef yetmiyor..
Şunu farkediyorum.. Nefsimle( bu dünyaya bağlı köklerim, heveslerim , çıkarlarım, ipin ucunu kaçırıp BANA AİTTİR diye düşünmem) hareket etmem, bu enerji fazlalığına sebep oluyor..
Elde etmeyi çok istediğim, elde edemeyince hırslandığım zamanlardır bunlar.. Su ,bu hissi nasıl törpülüyor, henüz keşfedemedim.. Ama başarıyor.. Demek ki hala kendimle değilim, hala medet umuyorum.. Böyle böyle başaracağız inşallah. :scratchchin:
Tekrar seni kutlarım Sevgili Doktor Hocam :banana: :flowers2:
sevgili Doktor sizde benim gibi hırslısınız tahminim bir işin
en iyisini yapmayı severim. onun için sürekli araştırır
sorarım mücedele ederim. o işi yapana kadar.
bir masterimiz daha oldu tebrikler :flowers2:
Kutlarım sevgili Doktor, hayırlı olsun :flowers:
Çokkkk çok teşekkür ediyorum.. Sevgili Tunç, Ali ,
Ne dileyeyim sizin için ? Önce sağlık, sonra sağlık, sonra bol kazanç, huzur, ne isterseniz o olsun.. Klişe oldu ama diliyorum.. :banana: :pepper:
Yaşasıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.