PDA

Grafik Görünüm : Reiki Ve Tıbbi Mucizeleri

seccom
01-03-2005, 14:47
mesleğim gereği arada sırada nöbet tutuyorum,
dün akşamki nöbetim tam bir facia idi. :cry:
yağmur dinmemecesine yağıyor helikopter uçuşu var,
ben hem yağmuru hemde bir güzel helikopter pervanesinin rüzgarını alıyorum.
sonuç sırılsıklam oldum, uçuşlar bitti.
üstümdeki kıyafetleri değiştirip kuru giysiler giydim.
üstümde kazak mont var.
bir anda bir üşüme titreme, bir yerlerden battaniye buldum onada sarındım.
farkındaydım çok ağır bir grip vakası geçirecektim.
inanmazsınız üzerimdeki battaniye azıcık bir yerinden açılsa yada kıpırdasam müthiş bir titreme anlatamam size.
aklıma geldi kendime reiki uygulayayım dedim.
ilk şakra noktalarından başlayıp, tam uygulama yaptım.
içimden devamlı reiki bana ne gerekli ise bana onu ver diye dileklerdede bulunuyorum tabii. bu 1 saat kadar sürdü. sonuç hiçbir değişim yok hala en ufak bir hareketimde titriyorum.
sırt üst uzandım battaniye çeneme kadar çekik her tarafım kapalı.
bir an her iki elimin içinde müthiş ısınma oldu, sanki madeni bir parayı ateşten çıkarmışlar avuç içlerime koymuşlar. anladım reiki yardıma geldi ellerimi nereye koysam diye düşünürken aklıma karnıma ciğer kısımlarına boğaz bölgeme koymak geldi.
bu şekilde yarım saat kadar kaldım, elimdeki sıcaklık azalınca her halde yetmiştir deyip sağ yanıma döndüm elim yanağımda uyuyayım dedim, senmisin onu yapan; başımda bir sıcaklık bir ter fışkırması, saç diplerim bile 30 saniye içinde terden ıslandı.
hemen pozisyonu değiştirip tekrar sırt üstü yattım ellerimi karnımın üstüne koydum içimdende reiki sen nereye gideceğini biliyorsun buradan vücudumun gerekli yerlerine git dedim.
yine böyle bir yarım saat.
sıkıldım bu sefer sol yanıma döndüm, yine ayni ateşlenme, ter.
yine sırt üstü yatıp yarım saat daha böyle devam etti.

bu arada bu sağa sola dönmelerde titreme olabildiğine devam ediyordu.

en son kendimi o kadar iyi hissettimki.

hatta battaniyenin altından çıktım. mont u kazağı çıkardım.

tekrar yattım kendimi iyi hissediyor rahatlıkla istediğim şekilde yatıyordum.

titreme bitmiş ben mucizevi bir şekilde iyileşmiştim.

artık çok iyi biliyorum reiki ellerimizi nereye ne kadar süre ile koymamız gerektiğini bize ne tür bir enerji vereceğini bize bir yolla hissettiriyor.

dip not: eskiden bu tip grip başlangıcı ve titreme olaylarında antibiyotikte kullansam 1 haftadan önce iyileşemezdim. bugün çok canlıyım hatta eve geldiğimde çoktandır gözüme batan güneşlik ve tüllerimi bile yıkadım

doktor
01-03-2005, 19:57
Sevgili Seccom,

Allah her zaman yardımcın olsun... Reiki de onun mucizelerinden bir tanesi.. Ona ulaşmanın bir başka yolu.. İşte tüm yaptığın bu...

Çok keyifli yoldasın... Ve çok hoş bir dostluk çerçevesi içindesin.

:wink_smile:

fifth_dimension
02-03-2005, 03:14
Sevgili seccom,

Bende Reiki 1'e ilk uyumlandığımda benzer bir olay yaşamıştım. Grip olduktan sonra boğazıma reiki vermiştim ve iyileşmiştim. Reiki insan için yepyeni bir başlangıç aslında :blow: