Grafik Görünüm : adsız
neslihan
15-02-2007, 22:37
gün nerdeyse bitti aslında
çoktan bitti el ayak çekildi..
adsız diye isim olmaz derdi birileri eskiden inadına adsız olacak bir süre yazdıklarım...
adını koyamam ki ..
perşemleri sevmiyorum....eskiden severmiydim bilmem.
sabah uyandığımda yine lanet perşembe diyerek bir gece öncesinden gerginlikle yatmış
perşembenin kötü olacağını kendim istemiştim zaten öyle oldu..
peki ya iyi olsun diye başlayıpta kötü biten günlerim salı veya cumartesilerim ne olacak:)
en iyisi düşünmemek iyi ya da kötü ama elde değil işte...
olacaklar planlanmışsa ve olası durumlar kesinse eyleme geçmek için istek kalmıyor ki...
yine de sabahla şimdiyi kıyaslarsak elde kalanlar içinde bitişe çok az kalan şu gün içinde yine de son güzel sanki..
yarın cuma 13'cü cuma değil :)
ayın 16 sı maaş ertesi:)
neslihan
19-02-2007, 13:45
canına yandığım depresyon alt edeceğim seni yetti gayri:nonono:
İstiyordun malup olmamı değil mi işte
bu kez karşı taaruza geçtim.
ya istiklal ya ölüm...
Şişirmeyeceksin artık beni ben şişireceğim seni..:band:
yenilmişliğime gülemeyeceksin paylaşamayacaksın
tüm organlarım benim
onları senden kendimden koruyacağım
sana yenilmeyeceğim artık yetti..
Küsmeyeceğim artık sırf senin inadına
savaşa karşı olmak için
salt kendimi sevdiğim için savaşacağım seninle..
Sevgi mevgi hak getire artık intikam zamanı
intikam zamanı...
topladım tüm silahlarımı sadece ben varım karşında şimdi......
canına yandığım depresyon yandın işte şimdi.....
ilaçla tedaviymiş yok bu hastalıkmış bilmem neymiş yetti gayri.
sizlere de savaş açtım çok çok sevgili ilaçlar sözde bazı hekim bozuntuları..ilaçlarla yalnız bırakıp gittiniz bizi...
yan tesirleri hastalıklarımdan kötü hasta edecekler beni...
bana ancak benden fayda var hodri meydan
bana ancak benden fayda var nihayet gördüm şimdi....
neslihan
23-02-2007, 18:34
:) sevgili lalenin önerdiği ilaçlar gün be gün daha iyi geliyor ...
depresyona neden olan bambaşka bir nedeni buluverdi....
yan tesirsiz ilaç kullanmak ne kadar güzelmiş..
Yaşama dönmek bu demek sanırım......
en başta reiki,
reikiden sonra burada tanıdığım tüm o güzel dostlar,
adını sayamadığım ve günbe gün daha çok dostlar daha çok dostlar
ne güzel:)
Acelem yok artık
acele etmemeyi öğrendim...
yürümeye yeni başlayan çocuklar gibi adım adım gitmeyi öğrendim...
tadını çıkarıyorum :)
Canım Nesloşum benim.. Yarabbim çok şükür... Ben de seni çokkkk seviyorummmmm. Şifalar olsun.:pepper: :banana: :pepper: :banana: :kalp: :kalp: :flowers2:
:up: işte bu kadar yaa!..bana benden başka çare yok diyorsan olay bitmiştir.uzun süre depresyona takılı kalan biri olarak dışardan birşeylerin beklenmeyeceğini öğrendim.depresyon keyifli olmasa da:blush: son derece öğretici bi deneyim.içine bakmayı,temel zaaflarını,problemlerini,onlarla nasıl başa çıkabileceğini öğrenmek için bundan iyi yol yok.ben depresyondan çıktıktan sonra kendimi daha fazla tanır,daha net görür oldum.derin bulanık sularda debelenip ışık arıyordum.ancak aradığım ışık yine dışardan bir eldi sanki.sonra baktım ben nasıl görüyorsam herşey öyle oluyor ve bana kendimin vermediği değeri başkalarından bekleyemem.ayrıca öyle bir peri yok bana beni tanıtacak ve sevdirecek .bu farkedişten sonra sihirli değnek etkisi yaşanmadı tabi..zamanla çözülmeye başladı.o bahsettiğim karanlık sulara bulanıyorsan ve bulanıştan sonra çok daha fazla şeffaflaşabileceğini hissediyorsan depresyonu bi armağan olarak almalısın.(ne kadar küstahça değil mi?)
bana duyarlı ve güzel insanların depresyona değmeleri gayet olağan görünüyor..artık kurumaya başladığını sanırsın güçsüz hissedersin,sana ihtiyaç yok zannedersin,ama bir kez budandıktan sonra daha fazla yeşerir ,köklerini daha fazla salarsın ve bağlanırsın dünyaya..
seni gönülden kutluyorum.bu deneyimden en güzel biçimde çıkacağına eminim.çok güzel bi insansın ve güzel şeyler yaşamayı hakediyorsun.sevgiler!...:flowers2:
neslihan
30-09-2008, 20:52
Bir yıldan fazla bir süre oldu...
Sevgili hocam turgay,aspirin,tunç,memojoe,yaso,doktor,adını sayamayacağım kadar çok sevdiklerim
özledim..
iyi ki varsınız turgay reiki forum ailesi:kalp:
Hoş geldin yaaaaaa. :flowers2::kalp: 1 kaçak daha bulundu arkadaşlar :lol:
"O" ne diyor, hâlâ... HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...
Evet, öyle olacak...
Benim Canım gelmiiiş,
Hoşgeldin güzel insan..
:flowers2:
Çok özledik seni...
:kalp::kalp::kalp:
hoşgelmişin sevgili neslihan gelişin hayırlara vesile olsun:bravo:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.