Grafik Görünüm : reiki 1-2 ya sonrası
ben reiki 1 e uyumlanalı 4-5 ay oldu sırada reiki 2 var oda tamam olucak ...merak ettiğim pek çok şey var .kundalini reiki ra sheeba geçmiş yaşam karmik blokaj bunları hangi düzende almak lazım, hangi sırayla alırsak daha faydalı olur.ben 4-5 ay ara vermiş gibi görünsemde kitaplar okudum daha bilinçli olmaya çalışıyorum.Turgay bey açıklarsanız sevinirim. YED e üye oldum ama zamanları bana pek uymuyor. bu arada forumun yaş günü kutlaması büyük incelikti teşekkür ederim.
Turgay abi sana sormuş ben cevap veremiyorum :)
yanlış anlaşılmasın herkesin cevaplamasını istedim ama reiki 2 yi turgay beyden alacağımı yazacakken kafam karıştı ve soruyu ona yöneltmiş oldum burda zaman harcayıp mesajımı okuyan herkesin fikrine saygım var:flowers2:
zek_asakura
15-03-2007, 18:19
turgay abi reiki uyumlaması yapıyor mu acaba
turgay hocam reiki uyumlaması yapıyor sevgili Zek Asakura;sevgili terapi kundalini ve ra sheeba farklı enerjiler,sırası veya zamanı ise tamamen senin hazır oluşuna bağlı ;karmik blokaj ise çok zevkli bir çalışma istediğin zaman olabilir ve kesinlikle öneririm.Hazır olup olmadığını da tabi ki turgay hocam yorumlayabilir.
zek_asakura
16-03-2007, 18:20
reikiye uyumlanmak nekadar acaba ücret olarak toplam 550 ytl die duydum ama sadece dielim 1. aşamayı yaptırıcaz oo nekadar
reikiye uyumlanmak nekadar acaba ücret olarak toplam 550 ytl die duydum ama sadece dielim 1. aşamayı yaptırıcaz oo nekadar
Bu konuda Değerli master'ımız Turgay beyle iletişime geçebilirsiniz...
http://www.turgayreiki.com/
Burdan Konuyla ilgili bilgilere ulaşabileceğinizi düşünüyorum ...
Ve evet Turgay abi reiki uyumlaması yapıyor :)
Saygılarımlaa:flowers:
zek_asakura
16-03-2007, 21:59
ana sitede ben baktım ücretlerle ilgili bilgilendirme yok siz bana yardımcı olabilir misiniz
ana sitede ben baktım ücretlerle ilgili bilgilendirme yok siz bana yardımcı olabilir misiniz
Ana sayfadaki iletişim bilgilerinden sevgili Master Turgay Köyağasıoğlu abimizle konu ile ilgili iletişime geçip (mail,cep tel v.b. ) gerekli bilgileri alabilirsiniz ...
Sevgilerimle:flowers:
Sevgili zek_asakura,
Öncelikle gecikmeli olarak :blush: forum ailemize hoşgeldin demek istiyorum.
Uzunca bir süredir forumda bulunamadım. Bu vesile ile tüm forum ailemden özür diliyorum.
:flowers2:
Sevgili terapi,
seni hemen cevaplayamamam da bundandır.
Kendime göre radikal sayılabilecek yenilenme sürecimde biraz asosyal kaldığımı itiraf etmeliyim.
...ve artık sorularınızı cevaplamaya hazırım...:)
Benim YED'deki Reiki seminer günlerim:
Reiki 1 için 29 Mart Perşembe
Reiki 2 için 26 Mart Pazartesi 10.00-18.00 saatleri arası
Haftasonları için talepler geliyor ancak bu ayın tüm haftasonları Hipnoz grubu çalışmalarına ayrıldığı için ne yazık ki kendilerine olumlu cevap veremedim.
Nisan ayında hem Reiki 1 için hem de Reiki 2 için hafta sonu programı yapacağım.
Bahse konu enerji çalışmaları ve terapilerini almak isteyen tüm dostlara tavsiyem öncelikle Usui reiki 1 ve 2 aşamalarını almaları. Daha sonra beklentilerine göre Kundalini, Ra-Sheeba ve diğer çalışmalardan istediklerine katılabilirler. Böyle bir kural yok ancak, bilginin faydalı şekilde oturması ve kullanılabilmesi bu sıra ile daha doğru oluyor.
Özellikle karmik blokaj terapisi eğitim semineri, talep eden dostların Reiki 3-A aşamasını almaları ile mümkün.
YED yaşam enerjisi derneği bağış karşılığında ve özellikle üyelere %50'ye varan indirim imkanları ile -bahsedilen rakamların çok altında- hizmet veriyor. Bu konuda 0.232.364 60 71 numaralı dernek telefonumuzdan (Neşe hanım) detaylı bilgi alabilirsiniz.
Teşekkür ediyor, cevaplarımdaki gecikmeden dolayı tekrar özür diliyor, sevgilerimi gönderiyorum.
Turgay hocam,
hafta sonu reiki 2 için sıradayım.Hem bilgilenmemi tamamlamak istiyorum az da olsa bişeyler bilince daha rahat oluyor.İzin almam zor olduğundan mart ayında katılamıyorum.Nisanda inşallah .reiki 1 hocamda sizdiniz nedense reiki 2 yi de inat ettim sizden almak istiyorum ,okuduğum kitaplar içsel sesini dinle diyor .bende öyle yapıyorum. görüşmek üzere
sevgilerimle
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.