Grafik Görünüm : ankara
cnm kardeşlerim acaba aranızda ankarada yaşayan varmı?bir reiki master arıyorum ankarada....sevgilerle..
AnilA, ben Ankara'da yaşıyorum..Sana Ankara'daki masterların adını pm ne yazdım.
Sevgilerimle,
Ankara'daki master'ların listesine bir arkadaşım için benim de ihtiyacım var.
şimdiden teşekkür ederim
sevgilerimle.
kelrapunzell
18-08-2007, 18:19
Merhabalar:flowers:
Ben de Ankara'da yaşayan reiki master arıyorum.
:kalp:
fantastic
02-09-2007, 11:40
arkadaslar bende ariyorum bir arkadaş için acil uyumlanması gerekiyor,bir anönce başlayip sağlı için sevgiler : )
yaso (http://www.turgayreiki.com/forum/member.php?u=340) ile ö.mesajla konu halledilmistir sevgiler : )
Banada bir liste yollarsanız sevinirim..
kelrapunzell
08-09-2007, 16:06
Evet
Tesekkürler Yaso:flowers:
Rica ederim..vesile olduysam ne mutlu bana..
ben sizlere teşekkür ederim..:flowers2:
acaba aranızda ankarada yaşayan kundalini reiki masterı var mı ben bir süre önce bu konuda insiye oldum ama benim bu konuda çalışmalarımı gözden geçirecek birisine ihtiyacım var arıyorum ankarada....sevgilerle.. __________________
Ankradaki reiki masterların listesini ve şayet varsa iletişim bilgilerini bana da gönderirmisiniz? (aslında listeye gerek yok bir tane yeter bana ama madem liste varmış :dil:)
çok teşekkür ederim
:flowers2::flowers2::flowers2::flowers2::flowers2: :flowers2::flowers2::flowers2::flowers2::flowers2:
merhaba, aranıza yeni katıldım ve aynı konuda siteyi inceliyordum. O listeden ben de istiyorum, bana da yollarsanız çok sevinirim..
Bu listeyi ben de alabilir miyim acaba?
burcum19
15-03-2009, 15:50
Merhaba, ben yeni üyeyim. Acaba Ankara'da reiki master listesini bana da gönderir misiniz? Çok teşekkürler!
merhaba banada ankara vede k. maraşta bulunan master teacherlerin listesini yollarsanız sevinirim.teşekürler
Kasseria
29-03-2009, 02:10
Bu listeye benim de ihtiyacım var.Gönderirseniz çok sevinirim.Teşekkürler..
LuckyCady
29-03-2009, 12:13
Sevgili Arkadaşlar,:flowers:
1 Mayıs'ta Turgay Hocam, seminerler için Ankara'da olacak..
Programı http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=65663#post65663 linkinden takip edebilirsiniz.
Usui Reiki eğitimleri veya diğer seminerler için kendisine PM den mesaj atarsanız, gerekli açıklamalarla size geri dönecektir.
Sevgilerimle.
İsteyelim OLsun:kalp:
LuckyCady
07-04-2009, 08:40
Sevgili Arkadaşlar,:flowers:
1 Mayıs'ta Turgay Hocam, seminerler için Ankara'da olacak..
Programı http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=65663#post65663 linkinden takip edebilirsiniz.
Usui Reiki eğitimleri veya diğer seminerler için kendisine PM den mesaj atarsanız, gerekli açıklamalarla size geri dönecektir.
Sevgilerimle.
İsteyelim OLsun:kalp:
Ankara'lı ve Ankara'yı seven Canlar:wink_smile:,
Ankara programları ile ilgili sorularınız için;
yenidendogusankara@gmail.com
adresine mesaj atabilirsiniz:friends:
Hayırlı OL sun:kalp:
LuckyCady
09-04-2009, 15:10
Sevgili Arkadaşlar;
Ankara programı için bana telefonlar geliyor değişiklik varmı diye.
Program aynen devamdır.
18. Nisan. 2009 Ctesi.. saat: 15.00 -18.00 arası.. paylaşım toplantısı.
Turgay Hocamızın Programı ise:
YENIDEN DOĞUŞ MERKEZİ ANKARA PROGRAMI
ANKARA (Bahçelievler)
01 Mayıs Cuma 17:00-19:00 Bilgilendirme Toplantısı
02 Mayıs Cumartesi 11:00-17:00 Usui Reiki 1.aşama
02Mayıs Cumartesi 17:30-20:00 Sohbet Toplantısı
03 Mayıs Pazar 11:00-17:00 Usui Reiki 2.aşama
03Mayıs Pazar 17:30-20:00 Aile Dizimi
04 Mayıs Pazartesi Terapiler (randevu alınız)
yenidendogusankara@gmail.com
adresinden veya PM den mesajla bilgi alabilir, katılımızı teyit edebilirsiniz:friends:
Hayırlı OL sun:kalp:
(Eğitimlerle ilgili açıklayıcı bilgiler için http://www.turgayreiki.com/forum/sho...5663#post65663 (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=65663#post65663) linkini tıklayınız)
yeni iş buldum çalışıyorum. izin kullanmıyorum bu aralar ki mayısta kullanayım diye. umarım görüşüz mayısta hocam.:flowers:
LuckyCady
14-04-2009, 14:52
Ankara programı
18. Nisan. 2009 Ctesi.. saat: 15.00 -18.00 arası.. paylaşım toplantısı.
Hatırlatmak istedim.
Katılım içim ltf PM den veya yenidendogusankara@gmail.com adresine mesaj atınız..
Görüşmek dileğiyle:kalp:
LuckyCady
19-04-2009, 03:46
Bu kadar gzl bir gün olamazdı..:bravo:
Sevgili Yaso, Fresiaa, Nebiş, Şehnaz, Selda, Elmira, Zarif hepinize çok tşklr ...
İyiki varsınız:kalp:
Turgay Hocam vesile olduğunuz için:flowers: şükranlar:kalp:
CamelopardaliS
19-04-2009, 07:49
çok kıskandım :) istanbul'a da bekliyoruz lütfen :D
üzgünüm ben katılamadım bu sefer. işteydim izin alamadım.
Sevgili Luckycady,evet benim içinde muhteşem bir gündü..
öncelikle o güzel ev sahibligin için teşekkür ederim,daha sonra öyle tatlı dostlarla tanışmama vesile oldugun için sana ve Turgay hocama teşekkürler..
ayyy ne güzel bir gündü...sizde İYİ Kİ VARSINIZ..
Anladık, anlaşıldık.Paylaştık paylaşıldık.Bu keyifli güne evsahipliği yapan LuckyCady'e ve tanımaktan mutluluk duyduğum dostlarıma teşekkürlerimle...:flowers2:
energie_06
12-06-2009, 18:59
AnilA, ben Ankara'da yaşıyorum..Sana Ankara'daki masterların adını pm ne yazdım.
Sevgilerimle,
sevgili yaso Ankara daki masterlerin listesini banada yollarsanız sevinirim:flowers:.sağlıkla sevgiyle ışıkla kalın:flowers2:
benim009
23-06-2009, 12:14
Merhabalar
Formda henüz yeniyim,
Ankara daki masterlerin listesini banada yollarsanız sevinirim:flowers:
Tşkler.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.