PDA

Grafik Görünüm : Bütünüyle Reiki Uygulaması

seccom
26-02-2005, 18:19
bu gün bir arkadaşıma bütün bir reiki uygulaması yaptım

yaklaşık 1 saat kadar sürdü

daha önceden bazı arkadaşlarıma bölgesel uygulamalar yaptım,

elde ısınma, karıncalanma, ignelenme gibi olayları yaşadım değerli cevaplarınızı okudum

bugün diğer yaşadıklarımla birlikte ilk defa tanıştığım yeni bir olay oluştu,
gerekli bütün başlangıç olaylarını harfi harfine yerine getirdim tam bir reiki uygulaması başlattım,
vücudun sanırım 3 ayrı bölgesinde başımda ısınmaya yakın sanki terliyecekmiş gibi bir konum meydana geldim,
bu nedemek şimdi o bölgelerde neden kafam ısınıyor o bölgelerde ne türden bir problem olabilir.

ayrıca bazı bölgelerde enerjinin oluk oluk aktığınıda hissediyorum ve kalbin çok uzak olduğu bir bölge kalp atışı gibi bir his te uyandı

bunların manaları ne sizce

cevaplarınızı büyük bir istekle bekliyorum , ve bilgilendirmenizede bayılıyorum.

sağlıcakla kalın , iyi akşamlar

Turgay
28-02-2005, 12:34
Sevgili Seccom,
Uygulamalarını bizlerle paylaştığın için teşekkürler :flowers:
Önemli bir konuyu da hatırlatmama vesile oldun.
Reiki uygulamalarında ihtiyacı olan bir bölgede enerjinin daha yoğunlaştığı doğru ancak bunu "eyvah neyim var, acaba" noktasına getirmemek lazım.(Senin böyle düşünmediğini biliyorum, sadece işin bu boyutunu hatırladığım için paylaşıyorum)
Ne yazık ki bir günde doktor olup, hemen teşhise gidenler de var.Başkasına uygulamalarda " hımmmm burası çok ısındı, sende ülserden şüpheleniyorum" tarzı yaklaşanların karşısında keyifle uzanmış bir kişinin durumunu düşünebiliyor musun? :blink: :( :cry: yani
Kimseyi böyle bir ruh haline götürmeye hakkımız yok, hele kendimizi hiç yok.
Reiki kendi bilinci ile öyle bir şifa mekanizması ortaya koyuyor ki, bizim zannettiğimizden çok farklı bir olabiliyor bu.Bizim için o an gerekli olan bizim sandığımız olmayabilir.Bu yüzden baş bölgesindeki enerji yoğunlaşmalarında zihnin karışıklığından tut da 3.gözdeki yeni aktivasyonlara, konsantrasyon eksikliğine, yorgunluğa ya da migrene ya da bunlardan tamamen farklı bir nedene bağlı sebepler akla gelebilir.Ama burada kendindeki en doğru teşhisi o an yine sen yaparsın.O an aklına gelen cevap en doğru cevaptır.Benim ya da başkasının spekülasyonuna lütfen izin verme.
Belki bizler deneyimlerimizle alternatifleri sayabiliriz (demin saydığım gibi) ama son teşhis senin olmalı, bilmem anlatabiliyor muyum? ;)
Kalp atışı şeklinde, nabızsal hisse Reiki'de çok rastlanır.Bu da enerjinin dairesel hareketlerle belirli sıklıklarla ilerlemesindendir,dediğin şekilde tam nabız gibi ya da tatlı bir zonklama gibi.
Sevgilerimi gönderiyorum. :wave: