PDA

Grafik Görünüm : Reiki ve Simbaleyn Mucizeleri...

fifth_dimension
25-02-2005, 14:13
Şimdi hepimizin bildiği, bozuk elektronik aletleri tamir etme, ağrıyan bölgelerin ağrısını kesme, veya bazı işlerimizin rast gitmesi gibi konularda Reiki'nin mucizevi etkilerini görüyoruz.

Fakat bizim ailece başımıza gelenler inanılmaz ötesi şeylerdi... Öncelikle beni bilen bilir, yaklaşık 1 yıl önce işimden ayrıldım, okulumu bitirdim ve bir türlü iş bulamıyordum. Aynı şekilde ablam da aynı tarihte işten ayrıldı ve o günden beri iş bulabilmiş değildi. Kısaca 1 yıldır para akışı kesilmiş durumda. En son evimizi satalım diyorduk, satışa çıktığı gün gider denilen eve 1 aydır müşteri filan gelmiyordu. Niyetimiz evi satıp, aynı site içinde başka bir ev almak ama site içinde bölgelere göre fiyatlar düştüğü için üste borcumuzu kapatacak para kalması... Bu arada evde herkes hasta yatıyor filan, durum iyice berbatlaştı.

Bunu da başaramayınca Rüya Ateş'i aradım ve dedim ki, beni şu Simbaleyn'e uyumla. İnisiyasyondan 1 gün sonra mülakat grubunda olmadığım halde (yazmışlar internette, mülakat grubunda değilsiniz, bir sonraki sefere gibisinden) bir bankadan mülakata çağırdılar. Neyse hayır olsun dedim :) Ondan sonra ablam 1,5 aydır Zeynep Sevil Güven'in yerinde düzenlenen Aile Dizilimine katılmaya çalışıyordu, fakat her hafta ya iptal ediliyordu, ya ablam gidemiyordu. O pazar gidebildi. Ondan sonra, 1 senedir sayıkladığım ama imkan bulamadığım Reiki 3 eğitimini aldım, derken ev satıldı, arkasından ablam iş teklifi aldı, sonra akşam ev bulduk. Ve en sonunda da bugün benim bir işim oldu???

Bütün bunlar 1 hafta içerisinde oldu, hala başım dönüyor, kendime gelebilmiş değilim :wonk: :banana: :banana: :pepper: :pepper: :drunk:

seccom
25-02-2005, 19:16
sizin adınıza çok sevindim,
hayatta tüm mutluluklar sizi bulsun ve bırakmasın.
darısı bizim başımıza

doktor
27-02-2005, 18:25
Canımmmm sevgili Fith immm,

O kadar çok sevindim kii.. İşte gör bak, taşlandığını sanırsın ama oysa, en güzel dileklerle , istediğin yere varırsın.. Böyle dostluğumuzu seviyorum ve sana , şu anki aile durumuna , ablana ve yeni işine hayırlı olsun diyorum..

Nihayet. Çok şükür Allahıma :heart: :heart: :heart: :heart:

Bluerain
28-02-2005, 00:53
fifth senin adına cok sevindm bu anlatıgını dınleyınce sole bısey aklıma geldı 1999 yıllından beri sıkıntı ceken bir cok ısnan bu ay ıtıbraı ıle sıkıntılarında arındıgını goruyorum hadı hayırlısıs bakaımn :)

Turgay
28-02-2005, 12:41
Gözün Aydıııııın :up:
Tüm gelişmeler için kutlarım. :bravo: :flowers2:
Hayırlı, uğurlu olsun.Her geçen gün daha da hayırlı haberlerini almak umuduyla :wave: :flowers: