Grafik Görünüm : Beynim Uyuşuyor
insiye olduktan sonra bu 4. günüm ödevlerimi yapıyorum
bugün birşeyi fark ettim arkadaşıma iyileştirici reiki tekniklerini kullanırken beynimde sanki bir uyuşukluk hissediyorum
akşam eve geldiğimde ödev konularımı yaparkende bunu hissettim
hatta bir ara kendimden geçer gibi oldum
bu esnada kırmızı tonda reiki sembolünü görür gibi oldum kendimi toparlayınca bu kayboldu
yaşadınızmı sizlerde bunları
ne anlama geliyor sice bu
fifth_dimension
23-02-2005, 22:16
Sevgili seccom,
Bir çözülme sürecinden geçiyorsun. Bunu hepimiz olmasa da birçok kişi yaşamıştır. Bu süreç genel olarak 21 gün olarak belirlenmiş, kesin olarak 21 gündür demiyoruz ama, bir ortalama diyebiliriz. Kendini Reiki'nin akışına bırak, o alıp seni bambaşka dünyalara götürecektir :)
Sevgili Seccom,
Reiki'nin 21 günlük arınmasında sistem tüm seviyelerde (Fiziksel-zihinsel-duygusal-ruhsal) bir çalışma yapıyor.Bu sadece bilinç düzeyinde olmuyor.Bilinçaltının tortuları da bu aşamada tatlı tatlı temizlenmeye başlıyor.
Bilinçaltı arınmaları gerektiğinde bilinç, kendini kısa sürelerle kapatıyor.Teta hali denilen bu konum, uyur-uyanık arası bir durum.
Dediğin gibi uyuşmalar, için geçiyormuş gibi haller bunun örnekleri.
Arınma sürecini hissederek yaşıyor olman ne güzel.
Tavsiyem, keyifle ödevlere devam etmen. :up:
Sevgilerimle... :wave:
beni bilgilendiğiniz için sizlere yürekten teşekkür ve iyi dileklerimi sunarım
bilgi çağındayız, çok hızlı bilgi ,öğrenme. fakat bu yanındada birçok sorunları beraberinde getirdi.
eskiden evrene birçok pozitif enerji gönderirken şimdi negatiklik çoğaldı.
çalışırken yolda yürürken insanlardan hep negatiflik fışkırıyor.
yaklaşık 10 sene önce birçok parapsikoloji kitabı okudum, özet olarak diyebilirimki
insanlık bilgi çağından sonra ruhsal arınma olaylarına hücum edecek deniyordu ve bu evre başladı.
canlı kanıtı benim zamanı geldi ve girdim.
artık ruhsal arınmayı arzular olduk. ruhsal olarak arınıp kendimizi tedavi edip başkalarınıda huzurlu kılmak , ne güzel ne yüce bir duygu değilmi...
ben çok huzurluyum arkadaşlarım ve elimden geldiğincede yakın cevreme bunu uygulamaya çalışıyorum, onların rahatlamalarını gördükce daha bir huzurlu oluyorum.
insanlara yardımcı olmayı, onlara bir nevi iyiliğim dokundu ise mutlu olmayı çok seviyorum
insiye olmamdan itibaren bu 5. günüm
bugün 4 kişiye reiki verdim, onlar bazı şeyleri hissederken ve bende tabii ne kadar mutlu ve huzur dolu oluyorum anlatamam size.
ve bugün başka bir duygu ile daha tanıştım kafamın arkasında öyle güzel bir his varki, hafif bir uyuşukluk. sanki kafatasım açılmış beynim biraz daha büyümüş kafatasımın yaklaşık 5 santim kadar dışına çıkıp oradan sıcaklığını yayıyor, vücudum arada sırada kendi kendine ısınıp soğuyor.
içten gelen bir duygu ile bütün bunları hissedip çok harika mest oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa
bugünlük bu kadar sizlere en derinden sevgi ışıklarımı gönderiyorum,
bu ışıklar sizlere ulaşsın ve sizi daha derinden en huzurlu mutluluklara götürsün
sevgiyle kalın, iyi akşamlar
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.