Grafik Görünüm : Büro değişikliği
Sevgili arkadaşlar,
Pazartesi gününden itibaren Cemal Gürsel Cad. 492/C Büro:101 Bostanlı adresimden Büro:103'e geçtim.
Uzun lafın kısası bilen bilir, karşı kapıya geçtim yani (eski muayenehaneme)
Büro telefonu: 362 58 14
Arkadaşlar artık bahçemiz de var. :banana: :guitar:
hatta :drunk:
(pardon Bluerain'cim dayanamadım yine kullandım iconu, naaapim çok güzel)
Kek yapıp :wonk: çaya kahveye gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur :wave: :flowers:
:D Turgay abiicim hayırlısı olsuunnn.. :flowers: En kısa zamanda uğrayacağım yanına çok özledim. Başım yine dertlerde..Şu Ezgi olmasa, ben kiminle uğraşıcam :rolleyes:
Sevgili Manga,
Uğramana çok sevinirim.Ben de çok özledim. :flowers:
Uzun süredir şöyle damar bir sohbet etmemiştik.Ne iyi olur.
Ayrıca melek meditasyonundaki kek tabağın bende kalmış.İade edeyim ki tekrar doldurabilesin. :naughty:
Sevgilerimle çok öptüm. :wave: :flowers:
2 hafta bekleyin ben de geliyom :)
Değişiklik hayırlı olsun Turgay abi.
Sevgili Memojoeeeeee,
Yolunu gözlüyorum, neredesin?Çok özledim. :flowers2:
Gel 2 hafta gel.Sana ne Ra-Sheeba'lar ne, ne trafolar :wonk: hazırladım bi bilsen. :whistling:
Görüşmek üzere kardeşim. :wave: :flowers:
Ben de çok özledim yaaa. :heart:
3 haftalık bir eğitim için fransızlara tercümanlık yapmaya Bursa'ya gidiyorum sürekli. Sadece hafta sonları İstanbul'da oluyorum. 2 haftam kaldı. Biter bitmez oradayım.
Büyük ihtimalle Bursa'dan geçicem İzmir'e. Maalesef İstanbul'dan bursa'ya varan veya ulusoy yok :( Otobüsler pek rahat diil. Acaba Bursa'dan İzmir'e iyi bir firma biliyor musunuz??
Memojoe'cum,
Kamil Koç ve Nilüfer bu hatta çok çalışıyor.Deneyenler genellikle memnun.Ama yine de sen bilin, tabi. :heart:
Hehe Kamil Koç'la gittim, Nilüfer'le döndüm bu hafta :) ikisini de sevmedim, zira otobüsleri aynı marka ve modeldi :)
İstanbul-Bursa 3 saat, zaten 1 saati feribotta geçiyor. O yüzden idare eder. Ama uzun bir yol için kötü gibi. Bursa'dan İzmir kaç saat sürer ki acabağğ ?
5 saat ağbi
2 saati :music:
1 saati :cheers:
2 saati de :sleepy:
işte İzmiiiiiiiiir :boat:
yeni büronuz hayırlı olsun :)
hem sizin için hemde bizler için : :banana:
ben zaten yer olarak görmüştüm ama dekorlu hali bir başka olur yani
helede bahçe olayına bayıldım. havalar biraz daha ısınsın sırf hoş sohpetiniz ve bahçenizde bir çay keyfi için mutlaka uğrarım
sevgiyle kalın tekrar hayırlı olsun.
Bluerain
26-02-2005, 19:02
turgay abicim hayırlı ugurlu olsunnnn
ala hayır meditasyonlar nasip eylesinn :flowers: :guitar:
benim iconumu kullandığınız icinde ceza olarak :whip: bir sişe miller almakla cezalandırıldınız :boxing:
:P :P :P
:wave:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.