Grafik Görünüm : İskenderun'daki Reiki Öğretmenleri
Özcan Gündüz
29-09-2004, 15:41
Sayın Master,
Ben size İskenderundan yazmaktayım. Malesefki burada Reiki konusunda faydalancağım hiç kimse yok.
En yakın Adana'da Helga Artner diye bir yabancı master var. Reiki almak istiyorum. Ona nekadar güvenebirim. Yetkisi varmıdır. Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. İnsana yatırım yapan herkese saygılarımı sunarım...
Sevgili Özcan GÜNDÜZ,
Mesajınızdan sonra Mine Dural'ın Türkiye'deki Reiki Master'ler listesine baktım.Bahsettiğiniz isim dışında bölgenizde ben de başka isim bulamadım. Kendisini tanımıyorum, ancak Reiki Master'liği yapan bir arkadaşımızla ( ki Mine Dural'ın sayfasında ismi deklare edilen bir arkadaşla ) güvenle irtibat kurulabileceğine tüm kalbimle inanıyorum. Ben yine de bölgenizde başka isimler olup olmadığını araştıracağım. Bilgi edindiğimde size döneceğim.
Samimi paylaşımınızdan dolayı teşekkür ediyor en derin sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Dt.Turgay Köyağasıoğlu
Sevgili Özcan GÜNDÜZ,
Forum bölümünde yazınızı okuyan sevgili Betül hanım da araştırmış, Helga Artner'in www.reikialliance.com adresinden de anlaşılacağı gibi Reiki Alliance üyesi olduğu hususunda bilgilerini benle paylaştı. Herhangi bir tereddüt olmadan Byn. Helga'ya danışabileceğinizi hatırlatıyor, en içten sevgilerimi gönderiyorum.
Dt. Turgay Köyağasıoğlu
Özcan Gündüz
29-09-2004, 15:50
Sayın Turgay Köyağasıoğlu
İlginize teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.