seccom
22-02-2005, 21:51
merhaba arkadaşlar tanıdıklarım tanımadıklarım,
ilk hocam turgay bey e beni insiye edip bu güzel gruba soktuğu için şükranlarımı iletirim.
kendimde olanları anlatmama zaten gerek yok hepimiz bu duyguları yaşadık ve yaşıyoruzda.
bir hevesle iş yerine gittim içim kaynıyor , enerji doluyum.
2 arkadaşım var bu tür konularda inanmayan.
ilk ine anlatmıştım reikiye girdiğimi
uygula dedi bana bende özel bir odaya girip başladım ona enerjiyi aktarmaya
1 dakika sonra elim ısınmaya ve karıncalanmaya başladı, arkadaşımdada ensesinde sıcaklık başlamış bu arada konuşuyoruz.
yok ya bu psikolojik oluyor diyor devamlı.
aradan 10 dakika geçti benim elimde onun enseside çok ısındı, olamaz böyle birşey demeye başladı.
ikinci arkadaşımdada boyun ve sırt ağrıları vardı,
onuda çektim kenara ve reiki vermeye başladım
ilk boyun benim ellerde yine ısınma var ama bu sefer değişik elimde iğne batmaları var, ondada ağrı başlangıcı.
neyse öğle paydosu girdi ara verdik.
öğlenden sonra yine devam ettik bu sefer elim yine ısınıyor ama iğnelenme yok arkadaşımda rahatlamaya başladım demeye başladı ,
sırt bölgelerine aşağı in dedi indim bu seferde orada ağrılar başladı bıraktık yarın devam edeceğiz.
ben çok yeniyim, birşeyler yapıyorum ama iyi şeyler olduğunun bilincindeyim.
bana söylermisiniz elimin içinde karıncalanma yada iğnelenme ne manaya geliyor, yada partnerim sadece sıcaklık hisseder yada ağrı hissederse.
bunların cevaplarını bana yazarsanız sizlere çok müteşekkir olurum,
sevgiyle kalın ve o enerji ışığı vücudunuzdan hiç eksilmesin ve auranızın genişliği alabildiğince uzasın
ilk hocam turgay bey e beni insiye edip bu güzel gruba soktuğu için şükranlarımı iletirim.
kendimde olanları anlatmama zaten gerek yok hepimiz bu duyguları yaşadık ve yaşıyoruzda.
bir hevesle iş yerine gittim içim kaynıyor , enerji doluyum.
2 arkadaşım var bu tür konularda inanmayan.
ilk ine anlatmıştım reikiye girdiğimi
uygula dedi bana bende özel bir odaya girip başladım ona enerjiyi aktarmaya
1 dakika sonra elim ısınmaya ve karıncalanmaya başladı, arkadaşımdada ensesinde sıcaklık başlamış bu arada konuşuyoruz.
yok ya bu psikolojik oluyor diyor devamlı.
aradan 10 dakika geçti benim elimde onun enseside çok ısındı, olamaz böyle birşey demeye başladı.
ikinci arkadaşımdada boyun ve sırt ağrıları vardı,
onuda çektim kenara ve reiki vermeye başladım
ilk boyun benim ellerde yine ısınma var ama bu sefer değişik elimde iğne batmaları var, ondada ağrı başlangıcı.
neyse öğle paydosu girdi ara verdik.
öğlenden sonra yine devam ettik bu sefer elim yine ısınıyor ama iğnelenme yok arkadaşımda rahatlamaya başladım demeye başladı ,
sırt bölgelerine aşağı in dedi indim bu seferde orada ağrılar başladı bıraktık yarın devam edeceğiz.
ben çok yeniyim, birşeyler yapıyorum ama iyi şeyler olduğunun bilincindeyim.
bana söylermisiniz elimin içinde karıncalanma yada iğnelenme ne manaya geliyor, yada partnerim sadece sıcaklık hisseder yada ağrı hissederse.
bunların cevaplarını bana yazarsanız sizlere çok müteşekkir olurum,
sevgiyle kalın ve o enerji ışığı vücudunuzdan hiç eksilmesin ve auranızın genişliği alabildiğince uzasın