PDA

Grafik Görünüm : Yeni Girdim

seccom
22-02-2005, 21:51
merhaba arkadaşlar tanıdıklarım tanımadıklarım,

ilk hocam turgay bey e beni insiye edip bu güzel gruba soktuğu için şükranlarımı iletirim.

kendimde olanları anlatmama zaten gerek yok hepimiz bu duyguları yaşadık ve yaşıyoruzda.

bir hevesle iş yerine gittim içim kaynıyor , enerji doluyum.
2 arkadaşım var bu tür konularda inanmayan.

ilk ine anlatmıştım reikiye girdiğimi
uygula dedi bana bende özel bir odaya girip başladım ona enerjiyi aktarmaya
1 dakika sonra elim ısınmaya ve karıncalanmaya başladı, arkadaşımdada ensesinde sıcaklık başlamış bu arada konuşuyoruz.
yok ya bu psikolojik oluyor diyor devamlı.
aradan 10 dakika geçti benim elimde onun enseside çok ısındı, olamaz böyle birşey demeye başladı.

ikinci arkadaşımdada boyun ve sırt ağrıları vardı,
onuda çektim kenara ve reiki vermeye başladım
ilk boyun benim ellerde yine ısınma var ama bu sefer değişik elimde iğne batmaları var, ondada ağrı başlangıcı.
neyse öğle paydosu girdi ara verdik.
öğlenden sonra yine devam ettik bu sefer elim yine ısınıyor ama iğnelenme yok arkadaşımda rahatlamaya başladım demeye başladı ,
sırt bölgelerine aşağı in dedi indim bu seferde orada ağrılar başladı bıraktık yarın devam edeceğiz.

ben çok yeniyim, birşeyler yapıyorum ama iyi şeyler olduğunun bilincindeyim.

bana söylermisiniz elimin içinde karıncalanma yada iğnelenme ne manaya geliyor, yada partnerim sadece sıcaklık hisseder yada ağrı hissederse.

bunların cevaplarını bana yazarsanız sizlere çok müteşekkir olurum,

sevgiyle kalın ve o enerji ışığı vücudunuzdan hiç eksilmesin ve auranızın genişliği alabildiğince uzasın

fifth_dimension
22-02-2005, 23:17
Sevgili seccom,

Forumumuza hoşgeldin öncelikle, sana adettendir (ben hemen alışıverdim adetlere) önce bir demet papatya sunalım :flowers2:

Soruna gelince, Reiki akışı güçlü olduğunda ellerin fazlaca uyuşabiliyor ve karıncalanabiliyor, ya da iğne batmaları olabiliyor. Bu durumda uygulama yaptığımız bölgenin enerjiye olan ihtiyacının fazla olduğunu anlıyoruz. Örneğin blokaj olan bölgelerde bazen hiç enerji akışı olmayabiliyor. Bunu deneyimledim, o bölge soğuk kalıyor ve enerjinin akmadığını hissedebiliyorsun. Bu durumda yapmamız gereken o blokajı çözene kadar, o bölgede yoğunlaşmak daha fazla reiki vermek.

Karıncalanma, uyuşma, iğne batmaları gibi durumlar akışın güçlü olduğunu gösterir ve bu durumda reiki aktığı sürece uygulamaya devam edilmesi tavsiye edilir...

ısık
22-02-2005, 23:30
:flowers2:

Aramıza hoş geldinizzzzzzzzzz

Sevgili seccom B)

Tunç
23-02-2005, 07:47
Sevgili seccom.. aramıza hoş geldin.. ilk mesajın hayırlı olsun :flowers:

Sorunu sevgili fifth_dimension çok güzel yanıtlamış :) Benim ilave edebileceğim ufak bir nokta daha var.. bedenin Reiki'nin o ilahi enerjisi ile yeni tanışıyor.. Reiki'nin titreşim seviyesi bedeninin alışageldiği seviyeden daha yüksek.. zamanla titreşim seviyen yükselecek ve bu karıncalanmaları, iğne batmalarını hissetmemeye başlayacaksın :) Isınma ise sevgili fifth_dimension'un belirttiği gibi enerji akışının en belirgin göstergesi.

Güzel dileklerin için teşekkürler. Birlikte nice paylaşımlara.. sevgiyle kal :wave:

Turgay
23-02-2005, 08:27
Sevgili Seccom hoşgeldiiiiiin. :flowers:
Ne iyi ettin de geldin.
Ne güzel forum ailemiz hergeçen gün büyüyor, genişliyor.Darısı dediğin gibi herkesin auralarının başına. :wonk:
Paylaşımlarının devamını diliyor, sevgilerimi gönderiyorum. :wave:

serpil
23-02-2005, 18:13
Hoşgeldin :banana: :bravo: :banana:

seccom
23-02-2005, 20:29
cevaplarınız için her birinize teşekkür ederim

sizleri tanıdıkça ne kadar sıcak ve sevgi dolu bir ortama girdiğimi daha iyi anlıyorum

söyliyecek fazla birşey yok iyiki varsın reiki

doktor
23-02-2005, 23:01
Sevgili Seccom, Hoşgeldiiinnnn. :banana: :pepper: :heart: :heart: :bravo2: :cheers:

Manga
24-02-2005, 07:58
Merabaaa seccommm.. Hoşgeeldiiinnnnnn.. :flowers:

Betul
24-02-2005, 12:43
Selam Seccom hosgeldiiiin.... :flowers2: :banana: :boat: :pepper:

Ebru Dengiz
22-03-2005, 05:48
...