Grafik Görünüm : Reiki Aşamaları...
fifth_dimension
21-02-2005, 21:03
Eğer herhangi bir aksilik olmazsa, yarın Reiki 3 alacağım :banana: :banana:
Neredeyse 1 senedir bunu bekliyordum, zamanı daha önce gelmişti ama evren zamanın doğru olduğuna inanmamış olacak ki bu zamana kadar bekletti beni. Hani Kryon der ya, gitmek istersiniz ama Ruh önünüzde üzerinde "dur" yazan bir tabela ile bekliyordur... Galiba öyle bir şeydi benimkisi...
Umarım zamanı gelmiştir ve ben yarın akşam burada inisiyasyon deneyimlerimi yazıyor olurum :up: :rolleyes:
Şimdiden hayırlı olsunnnnn. Bakalım bu sefer birilerini görcen mi :)
fifth_dimension
22-02-2005, 18:45
Yaşasınnn artık bende Reiki 3A aşamasındayım :banana: :banana: :pepper: :pepper: :guitar: :guitar:
Her şey çok güzeldi, kendimi çok iyi hissediyorum :blow:
Hayırlı olsun fifth_dimension :)
Çok önemli bir aşamadasın.. mutluluğun sürekli olsun :wave:
fifth_dimension
22-02-2005, 19:49
Evet gerçekten çok önemli bir aşamada olduğumu biliyorum. Bundan sonra hocamın verdiği Reiki 1 ve 2. aşama eğitimlerine katılarak öğretmenliği öğrenmeye başlayacağım, sonra artık Reiki ile daha çok içiçe yaşamaya başlayacağım ve aura ameliyatları konusunda çok fazla çalışma yapmam gerekiyor...
Kısaca, çok sorumluluk, çok çalışma beni bekliyor ama hepsine hazırım, o kadar uzun zamandır bu an'ı bekliyordum ki... :banana: :banana:
Bluerain
22-02-2005, 20:27
hayılı olsunnn :wave:
Sevgili fifth_dimension, kutlarııııııım :flowers2:
Harika :up:
Şimdi seni daha ne şaaaane günler bekliyor. :banana: :guitar:
Bütün kalbimle tebrik ediyor, senin ve bütünün en yüksek hayrına olsun diyorum. :heart:
(Aman dikkat aura ameliyatlarında içeride quartz unutma sakın :wallbash: .Hoca çok kızıyo.) :dil:
Çok çok tebriklerrr Fifth im dimensionum Carlu ciğiim :wonk: :puah:
O kadar sevindim ki gösterdiğin aşamaya.. Darısı hepimizin başına inşallah..
Ben de çok arzu ediyorum öğretmenliği.. Ama kolay olmayacak görünüyor..
Ayrıca aura ameliyatları dedin.. Bu konuda konuşabilir miyiz? Yani aura tamiratları mı.. O halde benim Reiki aktarım esnasında gördüğüm eller ve yapılan uygulamalar ne? Ben bunları Reiki olmadan önce de görmeye başladım.. Şimdi çok daha gelişti.
Şimdi ben o ellerin sahiplerini artık biliyorıum.. Sormak istediğim, o sırada auranın hangi fazında çalışılıyor olabilir?
Dün kızımın bileğine K.R verdim.. Bugün atelini açtı attı.. Cadı gibi :banana: :P ,
Kızıma K.R verirken, o eller, bileği etrafında kocaman şişme balon gibi bir koruma yaptılar.. Ben bunları apaçık görüyorum.
Bunları da konuşalım mı? :flowers2:
fifth_dimension
23-02-2005, 23:15
Sevgili doktorcuğum,
Ben senin gibi eller filan göremiyorum hala, zaten memojoe'nun sorduğu da oydu :D Rehberlerim benimle birtek rüyalarımda temasa geçiyorlar, hazır mı değilim ne, karşıma çıktıklarında küt diye düşüp bayılacağımı mı düşünüyorlar artık bilemem B)
Aura ameliyatları konusunda henüz sınırlı bir şeyler söyleyebilirim belki, daha dün öğrendim :) , mevcut sorunu, bu sorun psikolojikte olabiliyor herhangi bir şey olabilir, somut bir hale getirip, yani bir şeye benzeterek, şu renk, şu şekil gibi, auradan temizlemek oluyor. Ama senin eller başka bir şey tabi...
Rehberleri filan konuşalım güzel de, o kadar parti veriyorum birinde bile gelip göstermediler kendilerini, hadi bu akşam yine parti vereyim çağırayım bakayım gelin artık yeter diyeyim, bakalım nolcak :blow: :wish: :drunk:
Arkadaslar anlasilan ben epey bi paslanmisim, antenlerimi acmak mumkun degil... :huh:
Doktor cum senin eleri falan gørmek bi yana rehberlerimden de bihaberim... :(
Beni korkutmaktan korkuyolar heralde.... :boat: Kacar gidermisim....
Nasil temas kuracagimi bi yakalasam, bi daaa birakmiycam ama... Daha o ilk gerceklesmedi... :bravo2: :cry:
Turgay bi sey kafama takiliyor... Yani simdi biz Allah yerine meleklerden yardim istemis olmazmiyiz, onlardan istekte bulunurken. Senin sitedeki melek meditasyonlarini okudum, ama sanki Allah`a sirk kosmak gibi bisey, bunu atamiyorum kafamdan. Sonucta Budistlerin de inandigi Allah , ama ulasmak icin bir suru tanriya yalvariyorlar. Niye direk kendisine degil de meleklerinden yardim istiycez.? Cok mesguldur, zamani yok bizle ugrasamaz diye bi durum olamaz heralde...??? Ya da benim baska egitimler falan da almam gerekiyor sanirim. Burda da habire Isa yi cagirip duruyorlar. Elbette melekler de duruma gøre cagriliyor ama yaninda illa ki Jesus yani Isa olacak....
Bu melekler konusunu da azcik calissak ??? :wacko:
Sevgili Betül,
Zihinleri karıştıran tam bir paradoksa işaret ettin.Bu vesile ile ben de bir iki şeye değinmek istiyorum.
Meleklerle ilgili konular her zaman spekülatif olmuştur.Neredeyse taraf haline gelen yaklaşımlar var.Bir grup çocukluğundan beri meleklerle içli dışlı olduğunu, onları gördüğünü, onlarla konuştuğunu ve aldığı yardımları ballandıra ballandıra anlatır.Bir grup bunun mümkün olamayacağını ya da dini, ahlaki ve tıbbi (!)yönden sakıncalarından bahseder.Bir grup ise -kısaca- korkar ve konuya dahi değinmez.vs. vs.vs bu taraflar ve gruplar çeşitlenip gider.
Benim anlamadığım "dün, rüyamda meleklerimle sohbet ettim" ya da "çok güzel bir melek heykeli aldım, benim koruyucu meleğime benziyordu" gibi söylemler çok şirin ve makul karşılanır ancak bu konu üzerinde inceleme yapmak ya da meditasyon yapmak gibi bir konu gündeme gelince, cıss olur.
Hemen herkes bu bilinçte olmasına rağmen, işin sosyolojik bölümü devreye girince yoğun bir korku ve endişe dalgası hakim oluyor.
Sorduğun kısımla ilgili olarak bence de taleplerimizi direkt Yüce Allah'a tevcih etmek elbette mümkün ve hemen herkes bunu zaten yapıyor.Bu ilişki de kişiye özel ve son derece kutsal.
Ancak Evrenin Yaratıcısı ile insan arası bir çok boyut olduğunu düşünürsek, insana ait gereksinimlerde yardımcı olabilecek bir çok sistem ve bunun unsurları olabileceğini göz ardı edemeyiz.
Bu bağlamda yapılan çalışmaları asla Allah'a alternatif olmak üzere değil, bize verdiği aklı, bu ara boyutlardaki destekçilerimizden ricada bulunmak üzere de kullanmaktan ibaret olarak görüyorum.
Ne yeni bir putperestlik, ne yeni bir akım ne de başka birşey.
Sevgimizi daha rafine hale getirebilmenin yöntemlerinden sadece biri.
Hrıstiyanların şaşırdıklarında "My God" ama taleplerinde hemen "Jesus" demeleri benim de dikkatimi çekmiştir ve anlam verememişimdir zamanında.
Kendi içindeki Tanrı'yı harekete geçirebilmenin somut bir örneği olduğu için belki de daha yaygın olduğunu düşünmüşümdür.
Sitemizdeki bilgiler orada yazılı olduğu gibi yabancı metinlerden tercüme."Melekler"
konusuna ilgi duyanların, içselliklerini derinleştirebilmeleri adına katkıda bulunabilecek bir kaç çalışma.
Bunun olduğundan ya da sunulma nedeninden daha farklı bir yere çekilmesine inan ilk ben tepki veririm.Bu çalışmayı yapan bütün arkadaşlarımızın da yaşadığı gibi bu çalışmada kapsamını aşan yaklaşımlar yoktur ve böyle yaklaşmak isteyenlere ilk benim itirazım olacaktır.
İsteyen istediği şekilde yardım talebinde bulunur, ancak buradaki ince çizgi başkalarının da bu şekilde talepte bulunmalarının empoze edilmesidir.İşte burada işin tadı kaçıyor.
Konuya değinmekle bir iki şeyi paylaşmama vesile olduğun için sana çok teşekkür ediyorum, sevgili Betül. :flowers2:
(Baksana öyle kaptırmışım ki ilk kez Mimik kullandım, dur acısını çıkariiiiim)
Sevgilerimle :wave: :flowers: :heart: :flowers2: :heart: :flowers2: :flowers:
fifth_dimension
27-03-2005, 09:13
85 yaşındaki babaannem Reiki 1. aşamaya uyumlandı :banana: :banana:
:bravo: :bravo: :blow: :friends:
Babaannemizin ellerinden öpüyorum. :flowers:
Reiki ailesine iştirakı bizim için onurdur. :flowers2: :heart:
Sevgili Fifth im,
Seni ve babaanneni kocaman kucaklıyorum. Ne güzel bir şey bu.. :banana: :pepper: :banana: :pepper: :bravo:
:artist:
:D Harika birşey .. süper babaanne olucak artık o :pepper: :) :flowers2: Çok ilginç..deneyimleri nasıl olucak merak ediyorum yaşanmışlığı çok olan birinin.
Güzel yanakları vardır şimdi onun, öpüyorum. :heart:
:wave: herkese merhaba
ben sitenızı ziyaret edıyordum ama foruma yenı katıldım :wub:
sizlere bır iki soru sormak istertım cevap için şimdiden teşekkür :flowers:
ben reikiyi sadece enerjı kanallarının açılıp şifa tetısı kazanılan bir alan olarak düşünüyordum ama forumu okurken kafama bazı şeyler takıldı :whistling:
mesela reiki eğitiminin 3 aşamasınıda tamamlıyınca
3 göz açılımıda oluyormu ?
koruyucu melğimizide goruyormuyuz?
auralarıda görüyormuyuz *
ve astral alemle irtibat sağlıyormuyuz yanı şifa dışında bıze neler katıyor reiki? :wub: :banana: :pepper: :pepper: :frantic: :frantic:
Sevgili XX,
Usui Reiki 2 yim, epeydir bu konuda çalışıyorum.
Canım, benim bildiğim kadarıyla Reiki olan kişide herşey olabilir, hiçbirşey olmayabilir..
Zaten çakraları uygun olabilir veya değildir de reiki gider oralarda çalışır.. Reiki fiziki bedenden ziyade, aura ile ilgili bir enerji sistemi..
Astral seyahatlerın, meleklerin direkt olarak reiki ile bağlantısı yok.. Yani reiki olan kişi vızır vızır astral yapacak, melekleriyle karşılaşacak diye bir hal yok..
Ancak reiki olan kişi, kapılarını evrenin enerjisine açmış, onu bünyesinde harekete geçirmiş olduğu için, geri dönüşü olmayan bir yola girmiş demektir.. İleri çalışmalar zaten arkasından geliyor.
Kapı kapıyı açıyor yani.
Ayrıca astral seyahat o kadar da üzerinde durulacak bir hal değil bence.
Aslolan, evren enerjisini kavrayıp, holografik evrenin bir parçası olduğumuzu hissetmek.
doktor cevap için çok teşekkur ederım yanı anladığım tüm çakralar açıldığı için kı buna 3 göz dedığımız alın çakrasıda dagıl eyer zamanla çok çalışırsan olur demek değilmi. :thumbsup:
bir soru daha sormak istiyorum :red_smile:
ben ankarada oturuyorum ve işin aslı olaya para girdiği için reiki masterlarla ilgili doğal bir şupem varkı bu da yol katetmemi engellıyor ;)
şu an gülüm onay ın semınerı için randevu aldım ama genede :unsure: :unsure: :unsure:
şupe yok değil nedersınız uygunmudur. ?????????????
XX ciğim, her emeğin mutlaka bir karşılığı olmalı.. Bu maddi, manevi olabilir.. İçinde reiki ile ilgili en ufak bir kuşku varsa, şimdilik hazırlıklarını ertelemeni öneririm.
Ama sanırım emin ellerdesin.
Sevgili xxeyna,
bende ankarada oturuyorum ve benim usui reiki 1.aşama hocam
sevgili Gülüm Omay dır ve ben çok menmun kaldım güleryüzlü
çok sıcak bir eğitim veren bir insan. bence hoca yönünden doğru
yoldasın her bir işin değeri vardır. düşün herhangi bir hoca eğitim
için yer kiralıyor bunun kirası telefon yanında birini çalıştırıyor,
bunun gideri kendi zamanını buna harcıyor. bununda bir değeri
olmalı. birde aldığı parada bence çok yüksek bir rakam değil
pisyasaya göre düşükte sayılır. sevgili arkadaşım sevgili doktorun dediği
gibi içinde şüphe varsa bekle sonra git eğitime. birde astral seyahat,
3 göz, buna benzer şeyleri merak edebilirsin ama şu an için senin kafanı
karıştırır hiç bir işe yaramaz bence sen kendini eğitime hazırla reiki ile
ilgili kitaplar oku. ayrıca hoş geldin aramıza sevgiler. :flowers2:
ikinizede çok teşekkür edıyorum aslen paradan ziyade elle tutulan bır şey olmamasından dı korkum yanı ornek bır hocaya gıdersın okur ufler senı ve dunya para verirsın ama ortada bırşey yoktur ve salak gibi hıssedersın kendını kı bu reiki insanın enerjı kanallarıyla ilgili yanı kotu bır sonuç doğurma riskı bile olabilirdı ama öğrendım kadarıyla bu mumkun değil .işin ozu kı zaten bu sıteye gırışımın ilk nedenı doğru bır master bulmak istememdıkı doğru yonde olduğumu onayladınız bunun için teşekkür ederım rahatladım.para yanı hak etme konusuna zaten katılıyorum her emeğin bır karşılığı maddı manevı zaten olmalıkı karşı tarafda yeterlı tatmını yaşasın :flowers2:
Merhaba Sevgili xxeyna,
Ankara'dan birkaç saat önce döndüm. Sağlıklı Yaşam Fuarındaydım. Sevgili Gülüm Omay'ın "Reikievi" standındaydım.
Sevgili Gülüm'le birkaç aydır görüşemiyorduk. Sana yine tazelediğim duygularımla kocaman bir "EVEEET DOĞRU ADRES ve DOĞRU KİŞİİİİİ" diye haykıracak bir ruh halindeyim.
En azından tanışmanı çok isterim Sevgili Gülüm'le....
Naçizane tavsiyem beklentisiz bir şekilde sadece tanışman..
Zihnindeki soru ve şüphelerin bir bir cevaplanacağına eminim bir süreç dahilinde.(hepimizde olduğu gibi)
Başlangıçtaki endişelerinde çok haklısın. Spekülasyona çok açık konular bunlar. Ancak Gülüm sana Reiki'yi bir şekilde bir yön için empoze edecek değil, kendi Reiki'ni keyifle yaşamana vesile olacak çok özel bir insandır.
Kalben onaylıyor ve destekliyorum.
En içten sevgilerimle :heart: :wave:
Sevgili XX,
Emin ellerdesin derken, bu sitenin sahiplerini de kast etmiştim.. Ben Kundalini Reiki I /II/ III ü sevgili Turgay Köyağasıoğlundan aldım. Kendisine duyduğum minnet sonsuzdur.
Unutma, reiki olmak, geri dönüşü olmayan muhteşem güzel bir yol.. Sana bu yolda başarılar ve huzur dilerim.
Karşına çıkacak tek engel, yine kendinsin.
Sevgili XX,
Sevgili Doktor ne derse doğru söyler :thumbsup:
bu sitede emin ellerdesin. sevgilerimle
:boat: :flowers2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.