PDA

Grafik Görünüm : Sadece Meraktan !!!!!!

shaumbra
16-02-2005, 15:23
:wink_smile:

merhaba DOST'lar!

1. en son okudugunuz kitap hangisi?????

2. en son ne zaman sadece kendiniz icin bir sey yaptiniz???

3. en son ne zaman "SENI SEVIYORUM" dediniz????

4. en son ne zaman katiksiz, icten, herkesin basini size cevirtecek kadar sesli bir KAHKAHA attiniz????

inanin sadece meraktan, güzel yüzlerinizi göremedigim icin, bari sizleri böyle biraz taniyayim dedim :naughty:

biraz da meslegimin verdigi bir aliskanlik olsa gerek :) ben münih'de eyalet istatistik dairesinde calisiyorum, baglantiyi kurarsiniz artik ... :D :D

hepinizi simsiki kucakliyorum!

serpil
16-02-2005, 18:35
1) En son okuduğum kitap}5 element
Tüm kryon kitaplarını okuyalı çok oldu.Sırada okunmayı bekleyen 30 kadar kitap var
2) Bugün kendime bir kazak aldım.
3) hergün
4) Dün akşam(manisa kundalini reiki master grubunun bayanlarının hepsini aynı evde düşünürsen-ayrıca bir ra sheba master-ortalık full enerji+full kahkaha)

:puah: :puah: :puah: :puah:

doktor
16-02-2005, 21:56
En son okumakta olduğum kitap Gılgameş [B]

Pazar günü 28 yıldan beri ilk kez ama ilk kez, gerçekten ilham alarak 2 resim birden çıkarttım. Kendim için.

Bugün ufak kızıma( doğum günü) , evvelsi gün sevgilime , az önce de kendime dedim.. Bu arada Büyük kzıımı unutmayayım.. Haa bir de dün anama dedim.

Vallahi aynen "SENİ SEVİYORUM " dedim.

Dostlar ben bu iki sözcüğü ilk kez 3 senedir kullanıyorum.. Hergün her an.

Kahkaha az önce atıldı, evrene fırlatıldı.

Ne iyi ettin de sordun sevgili Şaumbra :wonk:

Betul
18-02-2005, 15:28
Enson okumakta oldugum kitaplar desek daha dogru olur... Cunku ucer beser okumaya basladim. Turkiye `ye doncem diye kucak dolusu kitap odunc aliyorum kutuphaneden..
Ruya `nin bilimsel tanimlamalarini anlatan iki kitap var elimde. Indigo ve yildiz cocuklar la ilgili bir kitap, Chakra elkitabi ( S. Sharamon ve B. Baginski`nin). Feng Shui ile birkac kitabi karsilastirmali okuyorum. Sonsuzluk Koprusu `nde de ruh ve rehber varliklarla ilgili konular var. Michael Newton`un ruhun yolculugu diye cevrildi saniyorum, kitabindan sonra bu konular daha ilginc gelmeye basladi.
Su andakiler bunlar... :wave: Aslinda birbirimize kitap tavsiye edebiliriz bi siteden. Yazilanlari ben de ilgiyle okuyorum....
Enson sadece kendim icin yuzme havuzuna gittim, saunaya girip diledigim kadar kaldim..
Bu gun sabah sevgili kucuk ogluma seni seviyorum dedim, buyuk oglumu da atlamadim tabii hemen ardindan...
Dun aksam benim ufaklik kiz yegenimle , kucuk oglumun oynarlarken yaptiklari hareketler yuzunden epey bi kahkaha attim... :puah: Gulmekten gozlerimden yas geldi. Bizleri ne guzel taklit ediyorlar... :P