Grafik Görünüm : Yeni başladım
mst_buyudu
07-12-2006, 14:08
arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım, ben geçen sene bi şantiyede çalışırken şantiyemizin doktoru reikiden bahsetmişti, birkaç arkadaş etkilendik ve nasıl insiye oluruz diye sorduk, İzmirde bir masterdan uzaktan Kundalini reiki 1 insiye edilmemizi sağladı, birkaç sayfa da not vermişti. Ben sonra şantiyeden ayrıldım, çalışmaların yoğunluğundan dolayı kendime fazla zaman ayıramadım. Bazen kendime reiki uygulama çalışıyorum ama ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini yada bir şeyler oluyormu anlayamıyorum . Vücudumda ısınmalar hissediyorum ama pisoklojik olabilirmi diye düşünüyorum. İnsiye olup olmadığımı nasıl anlayabilirim, yada başlarken neler yapmalıyım, sorun konsantre olmamdamı bilmiyorum. Paylaşacağınız bilgiler için teşekkürler
Öncelikle aramıza hoş geldiniz :flowers:
Başlangıç olarak aşağıdaki linki okumanızı öneririm:
http://www.turgayreiki.com/kundalini.htm
Bunun ardından forumumuzdaki paylaşımlar sorularınızın çoğuna cevap verecektir :)
Sevgilerimle
mst_buyudu
07-12-2006, 15:55
Teşekkür ederim, o bölümü okudum , zaten elimdeki notlarda aynısıysıydı herhalde.
Ama sık sık yapmadığımdanmı bilemiyorum. Sanırım boş bir zaman bulduğumda yapmaktansa reiki için özel bir zaman ayırmam gekiyor. Ama şekil olarak neyi yapmam gerektiğini, neyi düşünmem gerektiğini öğrenebilirsem daha çok faydalanacağımı düşünüyorum.
hoşgeldiniz aramıza
:hosgeldin: :hosgeldin:
mst_buyudu
07-12-2006, 16:19
teşekkür ederim
hoşgeldin aramıza:hosgeldin:
:hosgeldin::bravo::angel: aramıza
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.