PDA

Grafik Görünüm : YOK..

Manga
10-02-2005, 09:54
Bugünlerde herşey bir oyun sanki. Kendi tarafımıza çekmeye çalıştığımız yerler, kişiler, hisler,... Yapmacık geliyor birçok şey. Tek düze ne olacağımızı, nereye gideceğimizi, nerde kaybolacağımızı bilemeden yaşamı sürdürmeye çalışışımız.. Devinip duruyor herkes bir şekilde. Birşeyleri büyütüp, birşeyleri küçültüp kendi bedenimize göre dikmeye çalışıyoruz. Bazen kolu, bazen bacağı, bazen göğüs kısmı dar ya da bol geliyor, zamana göre dikemiyoruz elbisemizi.
Ailemden öğretilen; sevmeyi bil, paylaş, yalnız bırakma, dinle"ydi. Çoğu zaman onlara bile bunu gösteremiyorum. Zaman ne biçim şeydir ki; Özdemir Asaf'ın da dediği gibi; 'görmediniz mi? şimdi buradan geçti, böcek gibi güzeldi' tanımı gibi. Kimileri böcekleri avuçlarında öldürür. Kimileriyse üstlerinde atlar.

Yok olabiliyor mu insan acaba..? Bu hayattan, ruhundan, evren dediğimiz yerden?
Hiç hissettiniz mi birşey için ne kadar uğraşsanız da bir işe yaramadığını, bir çizgisinin bile yer değiştirmeyişini.. Yorgun kalıyor insan bir köşede üşüyor. Gerçek el filan yok, gerçek sıcak diye birşey yok. Üşümemek için sürekli bahtaniye bulmaya çalışıyosunuz. Hayatınız böyle akıp gidiyor. Birileri hep kendini düşünüyor.

Bugünlerde ben çok üşüyorum. Ve artık ne bir bahtaniye ne de sığınacak bir köşe istiyorum. Yok olmak diye birşey varsa, o olmak istiyorum.

Ne garip Ezgi adında olmak..

serpil
10-02-2005, 18:38
sevgil Ezgi şu minnacık yaşında bu kocaman karamsarlık niye?
Sen ki başka herşeyin illizyon sadece sevginin bu evrenin gerçeği olduğunu bilensin.Herşeyi olmayan zamana bırak.Yalnız değilsin.Üzerine bir şal örtüyorum her bir ilmeği sevgiyle dokunmuş.Birileri seni de düşünüyor.
SEVGİLERİMLE

Bluerain
10-02-2005, 22:57
:flowers2: insan kendını bu kadar guzel ıfade edebılırr serpil hnm ın salının ustune ici polar dısı gortex bı mont ortuyorumm :))))))) :flowers: :wave:

Turgay
10-02-2005, 23:51
Sevgili Manga,
Dönem "Kaderciliğimize Dönüş" dönemi.
Çok önemli bir geçişteyiz.
Kryon Üstad'ın ifadesi ile "Sabrın içinde sabırlı olma"nın tam sınandığı bir dönem bu.Tam "Ne anlamı var ki" dönemi."Zaten'ler" dönemi.
Bunlar bizim yenilgilerimiz, yalnızlığımız değil bilinçlerimizin yeniden aşılandığı dönemler.
Sen "farkındalığı yüksek"lerden biri olarak sancılı yaşıyorsun bunu.Aynı bir doğum sancısı bu.(Haksız mıyım Doktor?)
Gerçek bir doğumdan bahsediyoruz.Tamamıyla gerçek.İçine doğduğumuz soğuk oda bizi bloke ediyor önce.Ama sonra nefes almak zorundayız.O harikulade nefesle ısıtmalıyız o odayı.Ağlamalıyız hem de hıçkıra hıçkıra.
Ağlamalıyız, asıl gücün ağlamamak olduğunu zannedenlere nispet yaparcasına ve öğretircesine.
Gerçek sıcak senin nefesin, gerçek tek sıcak senin muhteşem kalbin.
Kimse ama kimse onu soğutamaz.Belki yeltenir ama seni temin ederim o sıcağa dayanabilecek hiç bir soğuk yok evrende, hem de hiç.
Evrende yok olmak da yok.Sen de varsın ve İYİ Kİ VARSIN....

Gönderen:
Seni çok seven BİZ :heart:

memojoe
10-02-2005, 23:52
Şu kazıkları çaktık mıydı tamam. Bir de çadır üzerine. Keser soğuğu biraz. :rolleyes:

Kundalini ateşini de 5'e getir mangacım. Altı kısıktı herhalde.

Bak Yahya Kemal de bişi demiş: "İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar."

Hayal etmeyi, uğraşmayı bırakma sakın sen. Hey şey bir oyun tabii; ama şimdi o oyunu bırakıp mızıkçılık yapmaaa. :P

:flowers: :flowers2: :flowers:

Manga
11-02-2005, 08:14
Siz muhteşemsiniz! :bravo2: Sizi içine bencillik katmadan, var olduğunuz için seviyorum. Sevgili Serpil ablacımın güzelim şalına :heart: , Gökçecimin sıcacık polarına :heart: , Birtanecik Turgay abimin sihirli kanatlarına :heart: , canım memojoecumun içimdeki çocuğa verdiği gaza :heart: :) teşekkür edeiyorum. :heart:

Bugün ayaktayım. Bazen insan aynada kendi yansımasından başka hiç kimseyi görmüyor. Sesleri fısıltı gibi geliyor. Hafif tökezlemeler oluyor tabii.
Artık içimde şu soru soruluoyor; dünyada sevginin değeri bu kadar bilinmezken, esas olan dünya dışındaki o kocaman sevginin sabrı bunu görürken nasıl taşıcak??

Hergün artan farkındalığımın sonucu olarak, hergün deri değiştirmeye başladım. Deri değiştirirken canınız acır ya hani? Ya ben bu değişimleri sık yaşadığım için acıyı hissetmemeye başlarsam?? Hergün başka bir soru.. :)

Siz varsınız. İyi ki varsınız. :heart: