Grafik Görünüm : İyiki Doğdun Memojoe!
İyiki Doğdun Memojoe! Sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice yıllar senin olsun!
:guitar: :banana: :wish: :pepper: :guitar:
İyi ki doğdun Memojoeee, :bravo2: :flowers2:
İyi ki doğdun Memojoeee, :banana: :guitar: :banana:
İyi ki doğdun Memojoeee, :cheers:
İyi ki doğdun Memojoeeeeeeeeeeeeeeeeeee, :wish: :bravo2: :bravo:
Teşkür ederim :) :rolleyes: :)
İyi ki varsınız. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Sağlık, Mutluluk, Başarı dolu nice uzun yıllar dilerim. :guitar: :boat: :cheers:
Doğum günün kutlu olsun Memoje :wish: :bravo2:
Sevgilerimle
Nisan :flowers2: :flowers2: :flowers2:
Sevgili Memojoecummm; :heart:
İyi ki varsın ! İyi ki doğmuşsuunnn!.. :D :bravo: :bravo2: :wish: Bir dilek tuutt!
Berna :)
09-02-2005, 17:41
Sevgili Memojoe;
Doğum günün kutlu olsun.!!!!!!!!!!!!!! :wish: :cheers: Yeni yaşın sana mutluluk,başarı,sağlık dolu günler getirsin. :flowers:
Seni anan bizim için doğurmuş canımm dırınım dırınım :guitar: oh ohhhh yandan yandan :banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana: :pepper:
Bluerain
09-02-2005, 18:07
iyiki dogudun memojoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nice mutlu sıhatli paralı sprituel yıllara :P
:pepper: :banana: :banana: :pepper: senın ıcın tuttugum orkestra ve dans ekıbını umarım beyenmısındır :)))
:guitar: :guitar: :guitar:
:wish: :wave:
Hehe orkestra ve dans ekipleri çok güzel, sağ olun :)
Daha uzun yıllar hep birlikte olmak dileğimle.. Herkese teşekkürler. Kucak dolusu sevgiler. :flowers2:
Hadi gelin pasta kescez :)
Sağlık, Mutluluk, Başarı dolu nice uzun yıllar dilerim. :wish:
Doğum günün kutlu olsun Memoje :shake:
Sevgilerimle :doh:
:guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar:
:banana: :banana: :pepper: :banana: :banana: :pepper: :banana: :banana:
Sevgili Memojoe,
Az daha sabretseydin, 3-5 gün kadar, annenle ben , seninle kızımı aynı anda doğurmuş olacaktık.. Ohhh ne alengirli cümle oldu ama. :blink:
De, senin yaşın tutmuyor benim ufak kızımla galiba.. Neyse...
Yani bir anne olarak, seni de annen iyi ki doğurmuşşşşş :helal: diyorum Memo cuğumuz. Ne zor iştir o yaaaaaaaaaa.. Gelen de, getiren de epey eziyet çeker.. Her seferinde içim parçalanıyor vallahi.. Ama doğum anlarına gelince de, bir o kadar mutlu oluyorum.. Ne güzel. :banana: :banana: :pepper: :pepper:
:boat: :bravo: :wish: :boat:
Teşekkürler sevgili Doktor :flowers2:
Hakkaten alengirli bi cümle olmuş. Üçüncüde anladım :)
Doğum konusunda ben de tecrübeli sayılırım. Mahallemizin kedilerini ben doğurtuyom kapının önünde :) :) Doğum denilen an, gerçekten muhteşem bir olay.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.