Grafik Görünüm : reiki kartal hastalandı
arkadaşlar oğlum hasta biraz reiki destek alabilirmiyim lütfen.
adı mert demirkol
doktor sarılık olmasından şüpe etti yarın tekrar gidicez.:( :angel2:
şimdiden teşekkür ederim.:angel: :kalp:
Hemen Gülaycım... :angel2: Kıyamam oğluma :friends:
hemen geliyor geçmiş olsun...:angel2::thumbsup:
Acil şifalar dilerim :angel2:
..sevgili dostlarım kardeşim mert biraz rahatsızlanmış....bu akşam silkelenin..toplayın enerjinizi ve yardıma gelin lütfen..saat 10 da enerjilerinizi bekliyorum...hepinize çok teşekkür ederim....
...sevgilerle.............
inanın ağlıyorum hepinize teşekkür ederim:angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2:
Calimera
23-11-2006, 17:06
:angel2::angel2:
Sevgili Mert e acil şifalar olsun.. Bir an önce iyileşmesi dileğiyle.:angel2: :flowers:
Force_Energy
23-11-2006, 17:58
Hiiç bişi olmas mert e aaaa..HEMEN GÜLAY HOCAM:angel2::angel2:
neslihan
23-11-2006, 21:21
:angel2:
ve bitti...umarım en yakın zamanda mert kardeşim düzelecek..birde ona kart baktım..3. çakra ve avuç içi çakraları sonucu şöyle bir yorum görebildim yazılardan..'hayat benim direncimi kırmaya çalışsada bana gücümü yeniden anlama ve kullanma fırsatı veriyor..ve avuç içi çakradan sevginin gücüyle iyi ve güzel olanı şekillendiriyorum,cesaret bana eyleme geçme gücü veriyor..''
..mert kardeşim bu gece sizin evde olanlar muhteşemdi..en yakın zamanda düzeleceksin inşallah...sevgiler.............
AnilA..mavi kanat ve kardeşleri........
ladygodiva
23-11-2006, 21:53
:flowers:
AstralBoy
23-11-2006, 21:58
çok geçmiş olsun
tekrar hepinize teşekkür ediyorum çok şükür mert a tipi sarılık olmuş zaten şu anda çok iyi hepinizin sevgi dolu şifa enerjileriyle kendini çok iyi hissediyor iyiki varsınız...
birin hayrı bütünün hayrı hepimiz biriz... sevgi ve ışık olun dostlarım...:flowers2: :friends:
AstroSel
24-11-2006, 13:29
Çok geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur. Hemen geliyor şifa olsun.:angel2:
ablacım mertin daha iyi olmasına çok sevindim..sadaha iyi olacak..dün akşam eviniz baya bi kalabalık oldu:)...
mert beyaz ışıkla kaplandı.yakında iyileşecek umarım..sevgilerle..AnilA
Çok geçmiş olsun..hemen geliyor şifa..:angel2:
Şimdi öğrendim,
Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun...
:flowers2:
O koca futbolcu yaaa, sarılığa da beş çeker, kırmızlığa da...
:wink_smile:
Şifa enerjim sizinle, sevgiyle...
:kalp:
Sevgilerimle...Geçmiş olsun :angel2:
reiki_kartal
26-11-2006, 08:28
Hepinize çok teşekkür ediyorum!!! şimdi çok daha iyiyim.GönderdiğinizSevgi ve reiki desteğiyle daha iyi oldum.Sizin aranızda olmaktan çok mutluyum.:flowers2: :flowers2: :bow_arrow:
... iyiki warsınız...
Geçmiş olsun Mert.:wave:(yeni gördüm)
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.