PDA

Grafik Görünüm : Acaip bir deneyim

Darklord
10-11-2006, 11:03
:red_smile:KR4 insiyesini aldım dün.Şu anda şirketteyim abuksubuk espriler yapıp güldüm demin toplantıda.:( Patron adamım ben bu hiç doğru değil.Ama kendimi inanın kontrol edemedim:red_smile: .Malesef ya da sinirlerim çok bozuk ondan olmaz böyle bişi.

Toplantıya katılan arkadaşlara ne içersiniz dedim ilk kez .orta kahve söyledim.Gayet soft ve neşeli geçti.Fal bile bakacaktım askaldı:lol:

Bazen çok iyi aşırı hiperaktif ve kontrolsüz bulutyorum kendimi.Bugün sanki bambaşka biriyim

ladygodiva
10-11-2006, 11:52
ee hissetmesen de alınıyormuş enerji değil mi?
artık kendi kendini yemezsin:D

zarpandit
10-11-2006, 12:03
çok yakın geçmişinize bir bakalım: şimdi...nişanlınız sizi aldattı (ve belki terketti), birden forumun dini inançlarını sorgular halde buldunuz kendinizi, kontrolsüz ve sinirleriniz bozuk bir hale geldiniz...bütün bunların sorumlusu/suçlusu KR4 mü?

memojoe?????????:unsure:

ladygodiva
10-11-2006, 12:10
bence bu beyin bir silkinip kendisine gelmesi,
etrafındakileri değil de kendini sorgulaması zamanı gelmiş
KR4 son damla olmuş:D

sevgili darklord,
eğer düşünce kalıplarınızı, içindeki ego seslerini bastırmaya başlarsanız inanıyorum ki daha huzurlu, mutlu, sevilen bir insan ve 'patron adam' olacaksınız :D :D :D

memojoe
10-11-2006, 19:50
Ladygodiva'ya katılıyorum. Kendini sorgulama zamanı şimdiymiş demek ki. Çevremizdekiler bizim aynamız, o yüzden onları değil, kendimizi sorgulamamız gerek. Ardından kendimizde farkettiklerimizi değiştirdiğimizde, çevremizdekilerin davranışlarındaki değişimi de farkediyoruz. Sanıyoruz ki onlar değişiyor, ama asıl biz değişiyoruz.

Farkındalık güzel bir şey...

İşin bir de gerçek tarafı şu. KR insanın mizacını biraz yumuşatıyor, doğrudur :D:D

ladygodiva
11-11-2006, 09:08
farkındayım, farkındasın, farkında :D