PDA

Grafik Görünüm : Hissettiklerim Çok Müthiş

ısık
22-01-2005, 15:42
Sevgili arkadaşlar ve Turgay bey :wave:

ben çok harikayım yaaaa
mutluluktan uçuyorum (allah kimsenin ağız tadını bozmasın) :whistling:

İki gündür bir arkadaşıma bel rahatsızlığı var beli tutulmuş reiki veriyorum
İnanılmaz şeyler yaşıyorum,
sonrasında kendisini çok iyi hissettiğini söylüyor, ama bana birşeyler oluyor

ilk gün hissettim ama üzerinde durmadım; ona reiki verirken rehberleri ve melekleride çağırıyorum.
Enerji akışı müthiş, ben yerimde duramıyorum önce kolarım omuzdan dirseklere kadar seyredi sonra ellerimde uyuşma hissettim.

Zaman zaman ayağada kalkıyorum ama farketmiyor, dizlerim ve kalça arası bacaklarım öyle titriyor ki anlatamam.

2. gün bu hislerim dahada arttı, hatta ben yerimde duramıyorum kendimi tutmaya çalışsamda beni gizli bir güç huşu içinde sallıyor sanki.

Bu arada biz bu arkadaşımla kırgındık, küs değildik ama gerekmedikçe konuşmaz birbirimizden kaçardık. Üst bilinç şifasından sonra karşılaşınca başkasına sorunlarından bahsederken duydum ve isterse yardım edebileceğimi söyledim.

Şimdi hergün görüşmek istiyoruz ikmizde, ondan onun varlığından rahatsız olmuyorum artık.

Bugünkü seanstan sonra yanmanın ardından ağrıları arttı ama hareket kabiliyeti arttı (önceleri eğilemezdi)

Ben neden böyle titriyorum ama ne müthiş tireme anlatamam size...... :omg_smile:

memojoe
24-01-2005, 23:45
Bana da çok sık oluyor böyle şeyler. Hatta biraz önce inisiyasyon sırasında sağ bacağım benden bağımsız kendi kendine bir şeyler yapıyordu :) Bana ait bir organ olduğunu, kendi başına hareket etmemesini söyledim ama dinlemiyo :D

ısık
25-01-2005, 04:49
Merhaba Memojoe :wave:

İlgine tşk
İlk hissetiğimde çok tuhaf gelmişti bana, şimdi zevk alıyorum adeta sanki.

Neyse, yeni farkediyorum çünki her seferinde artıyor: :cry:
Aynı kişide duyduğum bir koku var önceleri terlediğim için sandım, daha dikkatli oldum ama artıyor her seferinde ve odayı sardı adeta. :scratchchin:

Reikiye başladıktan sonra odaya çirkin bir koku doluyor, bitincede dağılıyor, du neden olur, başka kimselerde yaşamadım hiç.

Birde mekan temizliği yaparken nasıl yapacağım bana yardımcı olabilirmisiniz.
(Bilmiyorumda) ;)

Manga
25-01-2005, 11:45
Işıkçıım;
sen reiki kaç aldın? Mekan temizliği için soruyorum..

ısık
25-01-2005, 19:14
Sadece reiki 1 mangacığım.....

Şimdilik tabiii :blink:

Manga
27-01-2005, 13:21
Işıkçım :) Sana şöyle birşey önerebilirim; normalde reiki 1 ile mekan temizliği yapılmıyor. Sembollerle yani reiki 2 gerekiyor. Fakat ben reiki 1 ile de herşeyin yapıldığına eminim. Bizim niyetimiz ve kalbimiz önemli olan. Sen, reiki 1 ile mekanın temizlenmesini dileyebilir ve bunu gerçekleştirebilirsin.. :)

Sevgimle :heart: :heart:

ısık
27-01-2005, 19:50
Çok teşekkür ederim Mangacım... :flowers2:

Manga
28-01-2005, 08:23
:) :heart: :flowers2: Hiçbişiii diil Işıkçıım..Deneyince haber ver :)

fifth_dimension
21-02-2005, 21:14
Birkaç hafta önce başımdan bir olay geçmişti, bütün forumlarda tekrarlamayayım şimdi. Neyse ben karlı bir havada otobüs durağında bekliyordum. Otobüsün geleceği filan hayal tabi, öyle bekleşiyoruz birsürü insanla...

Donmamak için odaklanmaya çalışıyorum, derken başımdan aşağıya bir sıcaklık yayıldı. Bir an soğuktan bana öyle geldiğini sandım. Sonra her 10 saniyede bir tekrarlamaya başladı. İçim ısınıyordu ama baştan aşağı yayılan ani sıcaklığı çözememiştim. Allahım, heralde donarak ölmek böyle bir şey diyordum o esnada... Neyse ben bu durumdan birsürü eşzamanlılıkla ve rehberlerimin yardımıyla kurtulduktan ve eve geldikten sonra annemle konuşurken bana dedi ki, "ilk konuşmamızdan sonra üşümemen için sana reiki gönderdim" :unsure:

Sonra oturup önce Tanrı'ya, sonra rehberlerime, sonra bütün ailemizi bu enerjiye inisiye eden hocama, sonra anneme ve babama teşekkür ettim... :guitar: :guitar:

parisstgermain
21-05-2007, 03:20
Işıkçım :) Sana şöyle birşey önerebilirim; normalde reiki 1 ile mekan temizliği yapılmıyor. Sembollerle yani reiki 2 gerekiyor. Fakat ben reiki 1 ile de herşeyin yapıldığına eminim. Bizim niyetimiz ve kalbimiz önemli olan. Sen, reiki 1 ile mekanın temizlenmesini dileyebilir ve bunu gerçekleştirebilirsin.. :)

Sevgimle :heart: :heart:

Ben,temizlik yaparken reiki kanalımı açıyorum bir güzel :)
Mesela yerleri mi sileceğim,o suya reiki veriyorum,reiki'li-deterjanlı suyla siliyorum yerleri,e kanalımda açık daha ne olsun:)
Toz mu alacağım,kanalım açık,elimdeki bezede reiki akıyor muhakkak:)
Çamaşır mı yıkayacağım,deterjana-yumuşatıcıya reiki veriyorum ki,bütün çarşaflarımız,giysilerimiz,perdelerimiz,reikiyle dolsun taşsın:)
Bir de bunların ardından elimde 5 dakika falan tutarak reiki verdiğim mumu yakıyorum ki reiki'nin ışığı evimize dolsun:)
Canım istedikçe kanalımı açarak ellerimi mekana tutuyorum sonra:)
Bence de bal gibi oluyor,tabii sembolleri aldığımda belki daha rahat ederim daha pratik olur ama;niyetin gücü tüm engelleri açan kilit sembol bence:)

kırkayak
26-05-2007, 10:07
çok güzel

Hayal Ayaz
04-06-2007, 08:42
yeni gördüm sorunuzu.
aslında parisstgermain yazmış,onun bütün uygulamaları doğru ve muhteşem,benim mekan temizliğinde kullandığım başka birşey var onu paylaşayım sizlerle,adaçayına reiki verin, yanmaz bir şeyin içine koyun ve saat yönünde dönerek bütün odaları tütsüleyin.adaçayının dumanı çok olmasına rağmen perdeler veya eşyalar is olmuyor. sevgiler

pale
04-06-2007, 11:15
Çok hoş bir deneyim yaşamışsınız sevgili ışık :)
Ayrıca mekan temizliği konusunda adaçayı ve yerleri reiki ile silmek te çok yaratıcı fikirler :D
daha neler öğrenicem bakalım :lol:
sevgilerle tüm paylaşımlara:friends::angel2:

fundakpece
04-06-2007, 11:27
:kalp::friends::kalp:kızlaaarrr müthişsiniz..harikasınız..:bravo::bravo::bravo:

maji
05-06-2007, 08:24
bana adana çakmak plaza yanındaki olayı hatırlattı!

bir yaşlı ayakabı boyacısının yere düşmüştü, milet başına üşüşmüş "biride elini açmakla meşkuldü...

rahmetli arkadaşım allah nur içinde yatırsın, bana onu çabuk ileştir şunu dediğini duyar gibiyim:(ve birden tüylerim diken dikel oldu, ellerimi göye kaldırdım ve büyük bir huşu ile ve kudretle allahın (rahman adına and içtim latif adı ile ileştiriyorum ) derken büyük bir titreme bedenimi sarrıyor ve bütün her yerim uyuşuyordu saçlarım dikleşir hale geliyordu

ve ona doğru eyildim ve elerimi 10 cm yaklaştırarak havadan hızlı paslarla , onun sara enerjilerine karşı koydum...

bundan daha garip olaylar yaşasamda bu forummun kıriterine uymadığından açıklamayı forumun bünyesine uygun güdü ile yapmaya gayret ediyorum...:red_smile:belki hikaye başka yere çekilmek istendiği sanılabilir "ama hikayeyide olduğu gibi ve pisikolojik yanımla aktarmayı yeledim...sevgi dosça niyetimle ...