PDA

Grafik Görünüm : Vefat

Bluerain
22-01-2005, 12:30
Arkadaslar turgay ve tunc abi nin babası vefat etmiştir. Bugün bostanlı beşikçioğlu caminde ikindi namazıyla ugurlanıcaktır.

Bluerain
22-01-2005, 12:36
Arkadaslar bir duzeltme pazar günü ikindi namazıyla uğurlanacaktır kusura bakmayın .

serpil
22-01-2005, 13:44
Umarım paylaşıldıkça azalır acılar
Paylaşacak öyle çok dostun var ki
Hepsi seninle tek kalp,tek yürek
Ellerinden gelen
Sana sevgilerini gönderip
Sabır dilemek
Başın sağolsun

ısık
22-01-2005, 15:49
Sevgili dostlar başınız sağ olsun.

Yattığı yer nur olsun.

Allah sizlere sabır ihsan etsin. Amin

Betul
22-01-2005, 20:11
Sevgili Turgay ve Tunc basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin... Mekani cennet olsun..
Allah size sabir, dayanma gucu versin...

doktor
22-01-2005, 22:37
Ne diyeceğimi bilemedim. Sevgili Turgay ve sevgili Tunç un değerli babası gitmiş.. Turgay'ın o umutlu sesi, bana da babası için huzur vermişti.. Öyle sandım.

Başınız sağolsun, Allah ailenize sabır ve sizlere dayanma gücü, babanıza ise cennet mekanı versin.

nisan
23-01-2005, 12:07
Sevgili Turgay, Sevgili Tunç, sizlerin ve ailenizin acınızı sonsuz kere paylaşıyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Dualarım sevgilerimle tüm aileniz için.
Başınız sağolsun.

Manga
24-01-2005, 08:38
Canım Turgay abicim, Tunç abicim.. Bugün bu üzücü haberi yeni öğreniyorum. Çok üzüldüm. Kocaman, sevgilerin en büyüğünün olduğu sıcakcık bir avucun içinde şimdi o güzel babanız. Allah bütün sevenlerine, en çok da size ve annenize sabır versin, babacığınızın mekanı cennet olsun.

Ebru
25-01-2005, 12:58
Sevgili Turgay Bey,

Böyle günlerde insanlar dostlarının yanında olduğunu bilmek, görmek ister..ben de bu yüzden yazıyorum..sağlık ve ölüm dışında herşeyin üstesinden gelebileceğimiz şu hayatta, en yakınını kaybetmek üstüne çok fazla söylenebilecek bişi yok aslında..başınız sağolsun.. size ve ailenize Allah'tan sabır diliyorum, babanızın mekanı cennet olsun..

Sevgiler

Tunç
26-01-2005, 08:51
İçten duygularınız için çok teşekkür ederiz. Allah sizlere uzun ve sıhhatli ömürler versin.

gül
26-01-2005, 15:49
Sevgili Turgay ve Tunç,

Babanıza Allah'tan rahmet, size va ailenize sabır ve başsağlığı dilerim.

Turgay
30-01-2005, 05:45
Hepinize sonsuz teşekkürler, sevgili dostlar.Sizlerin varlığı bize her zaman güç kaynağı oldu.Allah razı olsun. :heart:

lturer
31-01-2005, 17:04
Sevgili Turgay abi ve Tunc abi size en iyi dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Babaniza Allah rahmet eylesin. Babasini 9 yasinda kaybeden biri olarak benim tek soyleyebilecegim sizlere ne mutlu ki uzun yillar babanizla birlikteydiniz. Omrunuz uzun ve saglikli olsun.

Sevgilerimle :heart: