Grafik Görünüm : Vefat
Bluerain
22-01-2005, 12:30
Arkadaslar turgay ve tunc abi nin babası vefat etmiştir. Bugün bostanlı beşikçioğlu caminde ikindi namazıyla ugurlanıcaktır.
Bluerain
22-01-2005, 12:36
Arkadaslar bir duzeltme pazar günü ikindi namazıyla uğurlanacaktır kusura bakmayın .
Umarım paylaşıldıkça azalır acılar
Paylaşacak öyle çok dostun var ki
Hepsi seninle tek kalp,tek yürek
Ellerinden gelen
Sana sevgilerini gönderip
Sabır dilemek
Başın sağolsun
Sevgili dostlar başınız sağ olsun.
Yattığı yer nur olsun.
Allah sizlere sabır ihsan etsin. Amin
Sevgili Turgay ve Tunc basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin... Mekani cennet olsun..
Allah size sabir, dayanma gucu versin...
Ne diyeceğimi bilemedim. Sevgili Turgay ve sevgili Tunç un değerli babası gitmiş.. Turgay'ın o umutlu sesi, bana da babası için huzur vermişti.. Öyle sandım.
Başınız sağolsun, Allah ailenize sabır ve sizlere dayanma gücü, babanıza ise cennet mekanı versin.
Sevgili Turgay, Sevgili Tunç, sizlerin ve ailenizin acınızı sonsuz kere paylaşıyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Dualarım sevgilerimle tüm aileniz için.
Başınız sağolsun.
Canım Turgay abicim, Tunç abicim.. Bugün bu üzücü haberi yeni öğreniyorum. Çok üzüldüm. Kocaman, sevgilerin en büyüğünün olduğu sıcakcık bir avucun içinde şimdi o güzel babanız. Allah bütün sevenlerine, en çok da size ve annenize sabır versin, babacığınızın mekanı cennet olsun.
Sevgili Turgay Bey,
Böyle günlerde insanlar dostlarının yanında olduğunu bilmek, görmek ister..ben de bu yüzden yazıyorum..sağlık ve ölüm dışında herşeyin üstesinden gelebileceğimiz şu hayatta, en yakınını kaybetmek üstüne çok fazla söylenebilecek bişi yok aslında..başınız sağolsun.. size ve ailenize Allah'tan sabır diliyorum, babanızın mekanı cennet olsun..
Sevgiler
İçten duygularınız için çok teşekkür ederiz. Allah sizlere uzun ve sıhhatli ömürler versin.
Sevgili Turgay ve Tunç,
Babanıza Allah'tan rahmet, size va ailenize sabır ve başsağlığı dilerim.
Hepinize sonsuz teşekkürler, sevgili dostlar.Sizlerin varlığı bize her zaman güç kaynağı oldu.Allah razı olsun. :heart:
Sevgili Turgay abi ve Tunc abi size en iyi dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Babaniza Allah rahmet eylesin. Babasini 9 yasinda kaybeden biri olarak benim tek soyleyebilecegim sizlere ne mutlu ki uzun yillar babanizla birlikteydiniz. Omrunuz uzun ve saglikli olsun.
Sevgilerimle :heart:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.