PDA

Grafik Görünüm : Merilyn'li günler- kim kim gidiyoruz??

ladygodiva
04-11-2006, 10:42
sevgili arkadaşlar

şu anda ofisteyim, sinirimden kupkup kuduruyorum!

rica etsek bugün seminerde olanları bizlere de aktarır mısınız?

söz, ben yarınkine katılacağım ve her şeyi anlatacağımm :D:banana: :pepper:

Bluerain
04-11-2006, 16:29
Vala süperdi ya ama anlatılcak çok bişey yok çünkü cok bireysel tekamul enerjisi olduğu için ama gerçekten muazam bir enerji vardı özeliklede meditasyonda herkez maymun gibi kaltı yarım saat kendımıze gelemdik darısı artık istanbuldakilerin başına bu arda yarınki çok fantastik olucak öle gözüküyoo.:flowers:

aspirin
04-11-2006, 18:00
Nutkum tutuldu.Başka dicek bişey yok. :mellow:

il cuore
05-11-2006, 16:57
Sevgili Dostlar:friends:
2 Gündür yaşadıklarımız:angel2: tek kelime ile muazzam.....
Tanrım sana çok teşekkür ederim:angel2:
Bunu yaşamama,deneyimlememe vesile olan herkese çok teşekkür ederim:angel2:
Daha yapacak çok şey şey var.....:angel2:
Sevgi ve ışık sizinle olsun:angel2: :friends: :angel2:

ladygodiva
06-11-2006, 08:23
özür dilerim
anlatamayacağım

anlatılmaz yaşanır :D :D :D

neslihan
06-11-2006, 09:15
Merilyn'nin çalışmasına sadece ilk gün katılabildim..
Ra sheeba ya uyumlanıp master olup günlük yaşamımda hiç kullanmayan bazı kişilerden biriydim bende...
Kullanmıyordum çünkü gözümü korkutan bir sürü sembol vardı ve reiki kadar pratik olmadığını düşünüyordum..
İlk ra sheeba uyumlamam dan bu güne değin (daha doğrusu sevgili turgayın merkezinde ki ra sheeba uygulama toplantısına kadar ) kullanmadım ve hiç çalışmadım...
Sevgili Ergin'in sıklıkla her yardım istediğimde gönderdiği ra sheeba desteklerinin çokça yararını görmeme rağmen..:blush:

Bu çalışma da arkadaşlarımın da söylediği gibi anlatılması zor muhteşem şeyler yaşandı, her katılan kişi kendi tekamülü içerisinde alması gereken farkındalıklara ulaştı( tıpkı yaşam denen kısa ömürlü bu süreçte olduğu gibi)..

Ancak sizlerle benim paylaşmak istediğim çok önemli bir konu var ..
Reikiyle tanışan her kişide olduğu gibi çoğumuz reikiyle ilk tanışmamızdan sonra gelişmek büyümek ve farklı farklı enerjilere uyumlanmak istiyoruz.
Alan o kadar geniş ki birbiri ardına alınan uyumlamalar sonunda kullanmadığımız sürece çıkılan basamakların yüksekliğini göremeyebiliyoruz..

İçimize bize giden yolda ne kadar hızlı basamak çıksakta elimize doyumsuzca aldığımız bu bir sürü anahtarı kullanmıyoruz
( bunun adına doyumsuzluk demekte yanlış özür dilerim )...

Ra sheeba uyumlaması aldığım nisan ayından bu güne değin sevgili meriylin dediği gibi bu enerjiyi kullanmasam da pek çok gelişme oldu ancak bunun farkına varamamıştım..
4 kasım günü yapılan çalışmada kalbim de var olan hepimiz içinde var olan o muhteşem sevgi ışığını daha yoğun hissedip tekrar selamladım...

Evrendeki biz olmanın güzelliğini deneyimledim...Yaptığımız her hatanın bile tekamülümüz adına bir süreç olduğunu, çektiğimiz sancıların yalnızlıklarımızın , hastalık ya da sıkıntılarımızın aslında sevgi ışığından uzaklaştıkça bizi karanlığa götürdüğünü öğrendim..
Ve en önemlisi arkadaşlar ne öğrendim biliyormusunuz kendi adıma
tembellik kötü bir şey:)
Uzun lafın kısası yol almak istiyorsak daha çok huzur mutluluk istiyorsak günde en az 15 dakikanızı lütfen kendinize ayırın çünkü kendimiz aydınlanmazsak çevremizdeki karanlığa dalıveririz...

her ne enerjiyse uyumlandığınız hiç önemli değil sindire sindire ilerleyin basamaklarda...
Ve aldığınız her uyumlamanın hakkını verin önce kendinize sonra başkalarına bol bol şifa verin...
Ele verir talkımı kendi yutar salkımı hesabı öğretmen edasıyla yazdığım bu yazı için öncelikle sizlerden özür diliyor ve günlerinizin hep iç huzuru ve mutlulukla aydınlanmasını diliyorum...
:angel2:

ladygodiva
06-11-2006, 12:28
o kadar güzel demişsin ki neslihan!
önemli olan niyet!
enerjinin adının sanının çok bir önemi yok bence de :D

ama rasheeba benim için çok özel bir enerji oldu :D
ilginç açılımlar sağladı
uyumlandığımdan beri daha zinde uyanıyorum.
çok daha enerjiğim
uyumlanmak bile değişimi başlatmaya yetiyor
çok güzel
ben de çok mutluyum :D

yaso
06-11-2006, 19:55
Neslihan'cım,öyle güzel anlatmışsın ki...:friends:
Başka söze gerek yok..Senin adına çok sevindim..ığığ
Silkinip,kendine gelmen beni çok mutlu etti
İşte buydu sana anlatmaya çalıştıgım...sadece 15 dk..:thumbsup:
Seni seviyorum arkadaşım..:kalp: :kalp: :kalp: :flowers2:

Diger arkadaşlarımızda çok güzel gün geçirmişler...
Ne güzel bu yaşadığınız 2 günün keyfini doya,doya sürün..

Manga
09-11-2006, 08:46
Hay allaaammm yaaa :( Dağlara tırmanıp dururken neler kaçırmışım! Ağliim ben:crying:

shira
19-11-2006, 01:35
merhaba sevgili arkadaşlar,
bugüne kadar neden yazmamışım ben foruma
merilyn 'li 2 gün harikaydı. Gerçekten de anlatılamaz yaşanır. Sevgili İl cuore bir daha meditasyon sırasında yanımda yatmamaya yemin etti bir kere :lol: .

shira
19-11-2006, 09:19
Akhneton, Kia, Nefertiti, Minatti şehri ile ilgili hikayeyi lütfen biriniz özet geçer misiniz? Hepimizle paylaşır mısınız? Malum ben orda kopmuştum. Yani Merilyn'in anlattığı hikaye bugüne bayağı ışık tutucu oldu bence Ra Sheeba'ya ilgi duyan herkesle paylaşmalıyız. Orada kafamdan aşağı buzlar dökülmese idi kendime güvenip ben anlatacaktım ama belki birşeyleri eksik yazarım. Bluerain arkadan verdiğin reiki desteği için çok teşekkür ederim ve sevgili il cuore sana da tabii. Yanımda oturan muhteşem ejder sesli bayan umarım yine karşılaşırız.

Bluerain
19-11-2006, 10:28
Rica ederim benım ıcın zevktı :flowers: buarda gercekten not alan arkdaslar notlarını aktarırlarsa bence cok faydalı olurr.

ladygodiva
19-11-2006, 14:11
bnde bu konu ilgili notlar var
akşam atacağım söz :D

kırkayak
19-11-2006, 14:39
MERHABA Her kezi imreniyorum güzellikleri yaşayan biraz yazarsa iyi olur hehalde bizler çok uzaktayız hiç olmazsa bilgileniriz öyle degilmi ama bizler öksüz bırakmayın lütfen şimdide hepinize çok teşekür ederim sağolun.hoşçakalın

shira
19-11-2006, 17:45
çok haklısın bluerain :)
şimdi notları ne şekilde paylaşalım? Biliyorsun bende Minatti kısmı kopuk :( eksiği tamamlayalım mı? konu konu paylaşalım mı? yoksa hepsini sayfa sayfa buraya dökeyim mi?
tavsiyeniz???:)
Sevgiler
:)

energie_06
18-12-2009, 15:41
paylaşımı merak ediyorum...:)