PDA

Grafik Görünüm : bir yardım ediverin çok önemli

vampirpenguen
02-11-2006, 23:23
arkadaşlar zaman zaman bilincin etkin olmadığı uyanmaya yakın veya gün içinde bilinç açıkken inkar düşünceleri (tövbe) geçmekte sanki bana aitmiş gibi oluyor.Birde bu düşünceler o kadar hızlı geçiyor ki sanki oldu bittiye getirmek istermiş gibi bazen zorlama şeklinde özellikle 2. çakra 3. çakra (mide) yanma oluşuyor.elden geldiğince Allah'a sığınıyorum.Fakat artık bu durumdan çok sıkıldım enerji kaybına ve kaygılara sebeb oluyor ne yapacağımı şaşırdım.Çok ağır düşünceler geçiyor.Bir yandan deliriyor muyum diye düşünüyorum akıl mantık yerinde oluyor.geçmişte ateist dönemim olmuştu.geçmişe dönmektende korkuyorum.Allah göstermesin.Elden geldiğince pozitif olmaya pozitif düşünmeye çalışıyorum.Sonuç olarak ne yapacağımı şasırdım ve sizlerden bir tavsiye vss bir yardım istiyorum.Açıkcası çok kötü bir durum.bu konuda deneyimi olan veya sahit olmuş arkadaslardan destek bekliyorum.Allah hiç kimseye göstermesin.
:bangin::(

yaso
02-11-2006, 23:56
:angel2: :angel2:

reikevs
03-11-2006, 08:01
vampirpenguen, sevgili arkadaşım, durumuna gerçekten üzüldüm. Ama üzülmek çare degil biliyorsun.
Bir an önce, düşüncelerini sakinleştirecegine eminim. Çünkü bu güç zaten senin içinde var. Hiiçbir şey, hiçbir düşünce, dışarıdan müdahale, insan iradesine müdahale edemez. Sen istemedigin sürece.
geçmişte, besledigin, düşünce forpanselerin, seni şu an içinde bulundugun durumdan eskiye çekmeye çalışıyor olabilirler. Çünkü artık o düşünceleri beslemiyorsundur, farklı boyutlarda farklı pozitif düşünceler üretiyorsundur.
Beslenmeyen düşünce forpansesi, seni geri aşağı çekmeye çalışıyordur.
Zaman zaman benim de içine düştüğüm durumlardan biridir bu. Bence olağan bir durum. Delirmiyorsun.
Mümkün olduğunca o düşüncelerin zihninden akıp gitmelerine izin vermek, ama onlara sadece müsaade ettigini, artık seni bırakıp gitmeleri ve rahatsız etmemelerini düşünmekle işe başlayabilirsin. Enerji çalışmalarını bu yoğunlukta yapabilirsin.
Zamanla beslenmeyen eski düşünce kalıpları, forpanseleri, seni bırakacaktır.

Destek istersen her zaman yanındayım, yanındayız.......
:friends: :friends:

zarpandit
03-11-2006, 13:53
Şimdi….başlığınıza bakarak konunun sizin açınızdan ciddiyetinin farkettim. Ancak sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Kendinizi birşeyleri sorgular halde bulup, eski ateist günlerinize dönmekten mi korkuyorsunuz.Birşeylerin sizi zorla ateist yapmaya çalıştığını mı düşünüyorsunuz. inancınızı sorgulamaktan ve bunu kontrolünüz/iradeniz dışında olduğundan mı korkuyorsunuz.

Diğer taraftan herşeyin sebebini dışımızdaki negatif varlıklarda aramak ve her derde deva olarak reçeteye doğrudan ‘’reiki’’ yazmakda ne kadar doğrudur bilmem.
İnsanların kişilikleri (ve bunların alt başlığı olan korkuları, acıları, öfke dozları , olaylara yaklaşımları ) çevre, eğitim, aile, yılların etkisi, yaşanmışlıklar vs ile şekillenir. Dolayısıyla sorunlarımızın kaynağı da daha çok buralardadır. Her zaman görünmeyen bir yerlere sorunu havale ederek gizli bir iç rahatlama-benden kaynaklı değil ki dış mihraklar- sağlanmasını doğru bulmuyorum.Ayrıca doğru bulmadığım diğer bir konuda yukarda değindiğim gibi, her baş ağrısına aspirin misali reiki sunulması. Çok çok somut sonuçlarını toplamamakla birlikte, tanıdığım ve aklına güvendiğim insanlar bu yoldaysa vardır bi’bildikleri. İşin bu kısmını sorgulamıyorum, yanlış anlaşılmasın.

..... gün içinde bilinç açıkken inkar düşünceleri (tövbe) geçmekte sanki bana aitmiş gibi oluyor.Birde bu düşünceler o kadar hızlı geçiyor ki sanki oldu bittiye getirmek istermiş gibi bazen zorlama şeklinde özellikle 2. çakra 3. çakra (mide) yanma oluşuyor.

Hep farkındalık farkındalık denir ya….farkındalığa giden yollardan birisi de düşüncelerden/yaşanılanlardan kaçmadan doğru analizini yapabilmekten geçiyor bence.Düşüncelerinize hücum eden ve sizi kendinize günahkar hissettirip bu denli mutsuzlaştıran şeyler nedir tam olarak bilemem.Tahminler yürütüyorum fakat… Ancak sizin bilmemek, tahmin etmek gibi bir lüksünüz yok...kurtulmak için bilmek zorundasınız.
Tüm bunlardan sonra, benim naçizane görüşüm şudur: Bu düşüncelerden kaçmak yerine, yüzleşmeye çalışın.inceleyin bakalım nerden gelip ne etki bırakıp nereye gidiyorlar. Ve niçin.Düşüncelerinizi incelerken mümkün olduğunca duygularınızdan sıyrılarak yapın bunu, yani objektif olmaya çalışın: Kendinize dışardan bakın.
Teşhis konulduktan sonra tedavi daha kolay olacaktır.
Sağlıcakla....

Calimera
03-11-2006, 14:14
Geçiş dönemin etkisinden kaynaklanıyor konuyla ilgili şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim, belki yeni bir konu başlığı dahi olabilir;

YÜKSELİŞ SEMPTOMLARINI RAHATLATMAK İÇİN ARAÇLAR
KISA BİR NOT : FİZİKSEL VE DUYGUSAL RAHATSIZLIKLARINIZIN HEPSİ “ YÜKSELİŞ SEMPTOMU ” OLARAK ETİKETLENEMEZ. İYİ OLMADIĞIMIZ ZAMANLAR DA VARDIR. ÖRNEĞİN, KOLAYCA SOGUK ALGINLIĞINA VEYA GRİBE YAKALANABİLİRİZ [/color][/b]
1. Dinlenin. Dinlenin. Dinlenin. Bedeniniz inanilmaz bir dönüsümden geçiyor ve asiri – yüklü. Kirilgan sinir sistemi ile oldukça yüksek hassasliga sahip olanlar için, dinlenme çok fark yaratabilir. Aktivitelerimi sinirlamanin ve asiri kendime – dikkat etmemin önemli bir fark yarattigini gördüm. Bu, ayrica kendinizi yüksek alemlere yerlestirmenin dogal bir yan ürünüdür.
2.Mümkün oldugunca çok yaraticilik içinde olun. Yüksek enerjiler yaraticilik ister ve siz bu enerjinin daha kolay akmasi için bir kanal açarken yüksek alemlere dogal olarak ve otomatik olarak yükseltilirsiniz.
3.Isleme direnmemeye çalisin. Yükselis isleminden korkmanin ve direnç göstermenin sadece hos olmayan bir deneyim yarattigini kesfettim. Her sey ilahi düzendedir. Hepimizin islemimizi gözleyen kendi özel fiziksel – olmayan varliklarimiz var (ben onlari gördüm!) ve tehlikeli bölgeye “ çok uzaga ” gitmemize izin verilmez. Asla tasiyabilecegimizden fazlasi bize verilmez, bazen bize bunun aksiymis gibi gözükse bile !
4.Düsüncelerinizi izleyin. Bu anahtardir. Yüksek ve pozitif düsünceler aninda sizi yüksek alemlere yerlestirir, ayrica yaratmakta oldugunuz seye büyük oranda yardimci olur. Kendiniz için “ iyi hissettiren ” bir vizyon bulun ve onu sikça kullanin. Ben sikça yüm sekilerde mükemmel yasamimi imgelerim. Onun gelecegini bilin.
Siz vizyona sahipsiniz, çünkü onu yasamaniz bekleniyor !
5.Birakin ruhunuz size rehberlik yapsin. Olan bitenlerin kontrolunun elimizde olmasini istemeye egilimliyiz ve bazi türde rahatlamayi yakalamak için “ asiri seyler ” yapabiliriz. Eger birakirsaniz ve isterseniz, ruhunuz gereksinim duydugunuz mesajlari size getirecektir (Herhangi bir insan, bir kitap, bir e- mail vs vasitasi ile) ve ruhunuz daha düzgün ve daha hos bir geçis için büyük bir yol gösterendir. “ Daha azinin daha fazlasi ” oldugunu kesfettim. Islemin kendisi sizi ihtiyaciniz olan yere götürmenin kendi yoluna sahiptir ve siz idareyi ele almaya çalisarak kendinizi kolayca fazla uyarabilirsiniz.
6.Eger ilave desteklere yönlendirilirseniz, bunlari alin. Adrenal destegi bana çok yardimci oldu. Bedenlerimiz fazla mesai yapiyor. Rahatlatici sifali otlar da iyidir.
Hekimler semptomlariniza yanlis teshis koyabilmesine ragmen, siz onlarin mevkisine uymasaniz da, onlar yine de yardimci olabilir. Bedenlerimiz dengeden çikmis olabilir, bir hekimin teshisinin faydasi olabilecek kimyasal dengesizliginiz,hormonal dengesizliginiz, tiroid dengesizliginiz veya baska bir sey olabilir.
7.Hekimlerin de bunlari anladigi görülüyor ve gerçekten anlamaya basliyorlar. Ashville ’ deki doktorlarim ve hemsireler *** *** bana kendimi beyaz isikla çevrelememi, baskalarinin enerjilerine almamak için dikkat etmemi ve geçmis yasamlarimi salivermekte oldugumu söylüyorlar.
8. Yapabildiginiz kadar çok dogada vakit geçirin. Gökyüzü hala mavi, günes hala doguyor ve doga hala çiçek açiyori gelisiyor. Bu, baglanmak için iyi hissettirir.
9. Bol bol egzersiz yapin. Eger egzersiz yapmaktan çok yoruluyorsaniz, yürümeyi deneyin. Seyleri hareket halinde tutmak önemlidir.
10. Günesi içinize çekin. Günes Yeni enerjinin titresimini tasir ve gün içinde disarida bulunmak gerçekten yardimci olur.
11.Eger hiperhassaslik deneyimliyorsaniz, yasam tarzinizi degistirin. Bir süreligine kalabaliktan, heyecandan ve stresten uzak duruyorum, ve siz sonunda anda kalirken stresin olmayacagi bir yere geleceksiniz. Yasaminiz BASIT olacak.
12. Tutkunuzu bulun. Çogu zamanlar rahatsiz bir durum tutkunuz ve misyonunuzu ortaya çikarir. Bu planin bir parçasidir !
13.Yeni küçük varliklarin yaninda zaman geçirin. Torunumun kresindeki çocuklarla oynuyorum. Bu küçüklerin çogu fazla tekamül etmis ve sizi daha çok “ yuvada ” hissettirir.
14. Epsom tuzu banyolari yapin.
15. Su, suya girin ve bol bol su için. Yogun saliverme ve geçis sürecinden geçerken, yükselis rehberim bana suya girmemi söyledi…banyo küvetine degil, yüzme havuzuna. Bu çok rahatlatici ve sakinlestirici olabilir. Ve hepimizin bildigi gibi, bol bol su için !
16. Dostlarinizi ziyaret edin ve basitçe onlarin günlerini dinleyin. Hatirlayin, kimliginizin çogunu “ bosaltmaktasiniz ” . Bu baskalari ile baglantili kalmaya çok yardimci olur, siz onlarin etrafinda olmayi sevmediginizi düsünseniz bile. Bu ayrica zihninizi kendi sürecinizin disina çikarmaya yardimci olur.
17. Kendinizi “ iyi hissettirecek ” sonsuz yollar bulun. Iyi bir kitap okuyun, agaçlik yerlerde dolasin, banyo yapin, masaj yaptirin, elbise dolabinizi yenileyin, her zaman istemis oldugunuz bir sanat sinifina katilin, saçlarinizi yaptirin. Iyi hissetmek çok önemlidir ve siz kendinizi destekledikçe evren sizi destekleyecektir. Bu olmanin dogal halidir ve ayrica bizi yüksek alemlere yerlestirir !
18. Deneyimlemekte oldugunuz garip semptomlara çokça odaklanmamaya çalisin, bu sadece onlari büyütmeye ve ONLARIN realiteniz olmasina hizmet eder ! Süreç/islem kendi kendini ortaya çikaracaktir, çok zevk aldiginiz seylere ya da bu listedeki önerilere katilmaya odaklanmaniz daha iyi olur.
19. Sadece herkesi sevin … özellikle kendinizi.
20. Kendi yükselis isleminizin nasil ortaya çikmasini istediginiz ile ilgili kisisel bir bildiri yapin. Siz burada üstatsiniz ve kurbanlar olarak hissetmeye ihtiyacimiz yok. Siz tekamül ederken, sonunda kendi isleminizi ve deneyimlerinizi kontrol etmek için araçlari hatirlayacaksiniz.
Karen Bishop
http://whatsuponplanetearth.com/ToolsforComfort.html
www.evrenselsevgi.com (http://www.evrenselsevgi.com)

ladygodiva
03-11-2006, 14:14
hangi enerjilere hangi derecelerde uyumlusunuz?
eğer bir enerjiye yeni uyumlandıysanız belki bir şekilde arınma yaşıyorsunuzdur
ama 'ya ataist olursam, bana neler oluyor, deliriyor muyum' deyip endişeyi ve korkuyu besledikçe, blokajlara sebep olursunuz
arkadaşların da dediği gibi, bırakın geçsin o düşünceler
onları durdurmak için çaba sarf etmeyin ki yeni blokajlar oluşmasın
allah içimizi bilir :D
ağzın ya da zihnin dediğine takılmaz :D
bu düşünceler gün yüzüne çıkıyor demek ki sizin bir şey görmeniz gerekiyor
yoksa geriye dönüş gibi düşünmeyin

nisan
03-11-2006, 14:58
Sevgili Vampirpeguen
Biz insanlar dünyaya, öğrenmeye ve deneyimlerimizi oluşturmaya geldik.
Bilinçli bir şekilde yaratmaya, arayış halini aşarak sakinleşmeye ve düşüncelerimizle mucizeler arasındaki bağlantıyı kurmaya çalışıyoruz. Bir yerden başlayarak ustalaşma çabası içindeyiz.
Şimdiye kadar doğru olduğuna inandığımız her konu, zaman içinde bizim gerçeğimiz haline dönüşür. İnandıklarımız bilincimizi kısıtlar ve kalıplar oluşur.
Kendimizin yarattığı ve bizde enerji kaybına sebep olan bu kalıplarla mücadele etmek yerine onları olduğu gibi kabul ederek, gelişmemiz için görevlerini tamamlamış olarak sevgiyle akıp gitmelerine izin vermeliyiz.
Zihin doğası gereği hem iyiyi hem kötüyü yaratır, yani barış için dua ederken aynı zamanda savaş yaratır.
Zihinsel bedenimiz bu kalıpların iyileşmesini ister. Böyle bir şifanın gerçekleşmesi ise bizim neyi kabul ettiğimizle bağlantılıdır.
Zihin düşünceleri kullanarak yaratır, mantığı kullanarak takip eder. Buna göre içsel niyet ile dış gerçeğimizi değiştirebiliriz. Yarattığımız gerçeğin bir durumdan, diğer bir duruma geçmesi ile kendi mucizemizi yaratabiliriz.
İçsel niyetimizi kalpten oluşturduğumuz da neyi tasarlıyorsak onu yaratırız.
Zihnin yarattığı karanlık taraf kalpte aydınlanır.
Şifaya ihtiyaç duyduğumuz bir konuyu düşündüğümüzde dikkatimizi konuya odaklarız. Gerçekleşmesini istediğimiz konu için bu temel bir adımdır.
Zihin bu konunun veya hastalığın iyileşmiş olduğunu görmeli, her şeyin yolunda ve sağlıklı olduğu imajına sıkıca tutunmalıdır.
Bundan sonra devreye duygusal beden girmeli, iyileşmeyi, şifayı hissetmeli.
Düşünmek değil de hissetmekten bahsettiğimizde bu olay çoğu kişiye zor gelir.
Evet niyetimiz iyileşmektir, zihinsel bedenimiz iyileşeceğini bilebilir, ancak bunu duygusal bedenimizde hissediyor olmalıdır.
Niyet ile, imaj ile, sevgi ile oluşturduğumuz duygularımızın tezahürünü kalbimizde yaratabilmemiz önemlidir.
Burada denklemi fiziksel beden ile tamamladığımızda , yani bedenimiz bize cevap vermeye başladığında gerçek fiziksel hisler duyulur, odaklanılan konuda veya hastalıkta artık ağrı yoktur mucize gerçekleşir, şifayı yaşar hayat enerjisi ile dolarız.
Özetlersek; odaklanıyoruz- niyet ediyoruz- zihinsel- duygusal- fiziksel bedenlerimizde şifayı yaşıyor ve yaşatıyoruz.
Sevgilerimle
Nisan

Akyron
03-11-2006, 16:06
Sevgili arkadaşım...
Benim sana tavsiyem "standart mental çalışmaktır" bu konu reiki bölümüne açıldığına göre bu şekildedir tavsiyem...
Herkesin fikirleri ve düşünce yapıları farklıdır saolsun bu konuda da yardımcı olmaya çalışmış arkadaşlar ama daha önce de anlattığım gibi; bence sen kendine yardımcı olabilirsin ve elinde bu konuyla ilgili imkanların var kullan derim :wink_smile:
Saygılarımla

Bluerain
03-11-2006, 18:07
Ne güzel paylaşımlar olmuş burda yaw böle :flowers:

vampirpenguen
03-11-2006, 21:04
Sevgili arkadaşım...
Benim sana tavsiyem "standart mental çalışmaktır" bu konu reiki bölümüne açıldığına göre bu şekildedir tavsiyem...
Herkesin fikirleri ve düşünce yapıları farklıdır saolsun bu konuda da yardımcı olmaya çalışmış arkadaşlar ama daha önce de anlattığım gibi; bence sen kendine yardımcı olabilirsin ve elinde bu konuyla ilgili imkanların var kullan derim :wink_smile:
Saygılarımla
standart mentale başladım.diğer yazan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum değerli yazıları için elimden geldiğince aklıma gelen o kötü düşünceleri takmıyıp olumlu şeyle düşünmeye başka konulara kanalize olmaya çalışıyorum.bir arkadaşımızın dediği gibi içsel bir sebebten birşey hortlamışta olabilir.belki pislikler gün yüzüne çıkıyorda olabilir.allah hayra çıkarsın.hepinize destekleriniz için teşekkür ederim.her insanın bir handikapı oluyor ve o dert o insana gerçekten çok büyükte gelebiliyor böle destek aldıkça sorunlarda ufalıyor insana güven geliyor.hepinize çok çok teşekkür ederimsorun devam ederse bildirmeye çalışırım.sonuçta destekte olsanız iş bende bitiyor.ve böle bir derdi Allah düşmanımın bile başına vermesin.iyi gibiyim sanki şu sıralar.
yazan yazmayan gönlünlede olsa destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.:flowers2:

vampirpenguen
04-11-2006, 16:48
sevgili arkadaslar dün artık ihtiyaç duymadığım bu düşünceleri sevgiyle evrene uğurluyorum dedim ellerimi açtım ellerimde karıncalaşma bitene o akış bitene kadar bekledimbelii bir rahatlama oldu geceye doğru zaman zaman gene bu düşünceler geldi zorlama şeklinde bu sefer panik halinde davranmayıp bu düşüncelere ihtiyaç duymuyorum bu negatif düşünce kalıplarını sevgiyle evrene uğurluyorum dedim.Belli süre devam etsede iyiden iyiye azaldı.Tek tük gelse de bu düşünceler kısaca aklımdam bu negatif düşünce kalıplarını sevgiyle evrene uğurluyorum diyorum ve hakkikaten bir rahatlama oluyor ne kabul ediyorum ne de mücadele ediyorum artık geldiği gibi evrene uğurluyorum :)
eğer bir hata falan oluyorsa uygulama da görüşlerinizi bekliyorum :)

doktor
04-11-2006, 19:37
Bu hızlı gelişiminde, senin adına çok seviniyorum Sevgili Vampenguen ...

Emin ol, nefes almak , muhteşem birşey.. Artık sen de fark ediyorsun.:flowers2: :angel2:

soultaker
06-11-2006, 15:55
Anksiyete:

ego ve superegonun birbirleriyle çatışmaları sonucu oluşur. altbenlikten haz ilkesi doğrultusunda doyum arayan dürtüler, gerek dış dünyanın gerekçeleri, gerekse bunun bir uzantısı olan üstbenliğingerekçeleri nedeniyle benlik tarafından engellenir. bu engellenme bilinçaltında olur ve bilince çıkmaya çalışan dürtü en az onun kadar bir güçle engellenir. bu engellenme yeterli ya da yetersiz olabilir. yeterli yapılan bastırmada dürtü tam olarak bastırılır. yeterli olmayan bastırmada dürtü bastıralamadığından tehdit devam etmektedir. tehdidin devam ediyor olması bilinçli alanda çatışma olarak yaşanır, bu durum anksiyete'yi meydana getirir. kişi anksiyetenin şiddeti ve süresine koşut olarak yardım gerektiren ruhsal bir durum içine girebilir.
fizyolojik bulguları;
otonomik hiper aktivite; flushing, solukluk, taşikardi, çarpıntı, terleme, soğuk eller, ishal, kuru ağız, sık idrara çıkma.
baş dönmesi veya sersemlik. sırt veya baş ağrıları. yorgunluk. yutkunma güçlüğü. artmış irkilme yanıtı. huzursuzluk. hiperrefleksi. kas gerginliği. paresteziler. nefes darlığıve/veya hiper ventilasyon.titreme, seğirme veya sarsılma hissi.
psikolojik semptomları;
mide krampları. azalmış libido. konsantrasyon güçlüğü. distraktibilite. dehşet veya ölüm korkuları. ümitsizlik. hipervijilans. uykusuzluk. gerçek olmayan korkular. boğazda kitle hissi ve üzüntülerdir.

Dostum aslında reiki gibi bir yeteneğe sahipken bu konuda endişelenmen biraz garip inan bana bende bazı ANKSİYETE problemlerini(ki ağırdı bunlar) huzursuzluklarımı mental reiki ile çözdüm(şimdi kundalini reikide cok daha hızlı bir şekilde)
Korkun ;eskisi gibi olmak, Tanrı yı yeniden keşfetmişken bu inancı birinin senin elinden alması veya kendi kendine yine eskisi gibi biri olma korkusu.

Bence reiki ile bu problemin üstesinden gelebilirsin. Zaten çalışıp azalma sağlamışsın.

Eğer tam çözüm sağlayamazsan eft yi öneririm ve istersen bilgide verebilirim.