Grafik Görünüm : 6 yıllık makus talih
Bir sevgili dostumuzun çok değerli ve çok yetenekli eşi, 6 yıldır İŞ İTİBARİYLE makus talihini kıramamıştır. Ne yaptıysa , iş bulamamıştır.
Bu talebimden kendisinin haberi olmadığı için, makus talihi ve de şeytanının bacağını kırmak için ,sizden, Metin Beyin yüksek benliğine çalışmanızı rica edeceğim. Onun iyi bir iş bulması demek, sağlığının da düzene girmesi demek olacaktır.
Lütfen destek, sevgili dostlar
Metin Aykut ( 39)
Ankara
:) Umarım en kısa sürede etkili olur.
Sevgili doktorcum Metin Bey'in yanındayız...
Ona uzun süreli ve genel bir çalışma yapıcam...
Şifa olsun dileklerimle:angel2:
Tamam Doktorcum...:friends:
:angel2: bende elimden geleni yapacağım inşallah herşey yoluna girer.sevgilerimle:flowers2:
:angel2: :angel2: :angel2:
Calimera
29-10-2006, 13:55
:angel2:
ladygodiva
29-10-2006, 17:59
hemennn
uygulayabilenler lütfen bolluk-bereket reikisi ile çalışsınlar
çok etkili hemen sonuç veriyor
en son 'pırıltı' böyle bir taleple gelmişti ve sevgili abisi bir haftada iş bulmuştu :D
NightWolf
29-10-2006, 18:25
Elimden geleni yapacağım..En kısa zamanda iş bulması dileğiyle :angel2:
en kısa zamanda iş bulması dileklerimle:thumbsup:
neslihan
02-11-2006, 21:07
:angel2: :friends: :flowers2:
şifa geliyor...
umarim dileklerine bir an önce kavuşur, ailesiyle huzurlu bir hayat diliyorum sevgili arkadaşımıza...
:friends: :friends:
Can'larım 6 yıllık makus talihimiz degişiyor gibi,6 yıl önce çalıştıgı şirketten aradılar ve cuma günü 15:30 görüşmeye çagırdılar
Allahın yardımlarıyla sizinde desteklerinizle inşallah makus talihimizi kırcaz..
Bugüne kadar bana destek olan tüm dostlarıma ve ayrıca pashaslive,doktorcuma,ladygodiva,reikevs,neslihan, tunç abime,turgay hocama,arzu'ya çok teşekkür ederim..
İYİ Kİ VARSINIZ..
İYİ Kİ REİKİ VAR..
Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.:flowers2:
not:Bu ay bizim aile için çok hareketli geçti ve sizlerden fazlasıyla yardım istedim..kusura bakmayın..
ladygodiva
06-12-2006, 22:37
ne demek!
hemennnnn
şiribimmm şiribommm :D :D
:banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana: :pepper: :friends:
olcak bu iş.
humanbegins
06-12-2006, 22:58
yüksek benliğine şifa yolluyorum...:angel2: :angel2:
:angel2::angel: inşallah hayırlara ermesini diliyorum :angel::angel2:
Bu satırları yazarken inanın sevinçten aglıyorum..7 sene sonra MAKUS talihimiz kırıldı.İşsizlikten kaynaklanan sağlık problemleride allahımın izniyle bitecek..Bundan 1 sene önce yollamış oldugunuz destekler Bugün içinmiş,YARADANIM zamanını biliyor.hepinize,çok teşekkürlerimi yolluyorum..YARINDAN İTİBAREN EŞİM ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR ARTIK.öyle mutluyum ki kelime bulamıyorum,anlatmak için
Hepinize yüregimden kocaman sevgi yolluyorum..şifa isteyen herkesede şifa yolluyorum.
hiç bir zaman ümidinizi ve umudunuzu kaybetmeyin
sizleri seviyorum..İYİ Kİ VARSINIZ.
hayırlısı ol sun yasomm... :angel2:
cok sevındım cnm bnm..:flowers2:
en gujel dıleklerım sızlerle..:friends:
yuce rabbımın ıznıyle ,hayırlısıyla ,bollugu-bereketıyle olsun ınşallh...:angel2:
yasommm,:kalp:
:friends:
çok sevindim güzel haberlerine canım
Telefondaki iyi dileklerimi buradan tekrarlıyorum:flowers:
Ankara'ya geldiğimde bu pazar çok güzel bir kutlama yaparız artık:lol:
Hayal Ayaz
24-10-2007, 23:37
çok sevindim,daha iyi günlere inşallah..
Sevgili Yaso; iş bulmasını ve mutlu olmasına çok sevindim.Sizi çok farklı, en içten duygularımla selamlıyorum.
İyiki varsın, iyiki seni tanıdım, bin şükür.
sevgilerimle.:flowers2:
Çok şükür Yaradanıma:angel2::kalp:
Çok şükür Yarabbim... :angel2:
kırkayak
25-10-2007, 11:02
çok şükürlerolsun allahıma
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.