PDA

Grafik Görünüm : Üst Bilinç Şifası

Turgay
19-01-2005, 11:34
Sevgili Nisan, Manga, Işık ve Betül,
Size ilk bayram tebriğimi saat 23.00 de gönderiyorum.
Rahat bir yere uzanıp, şifayı istediğinize niyetlenmeniz yeterli.(30 dakika)
Sevgilerimle hepinizi kucaklıyorum.23.00'de görüşürüüüüüüz. :flowers2:

nisan
19-01-2005, 11:50
Sevgili Turgay,
şimdiden heyecanlandım :D
sevgilerimle :flowers: :flowers:

ısık
19-01-2005, 17:52
:banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana:

Çok teşekkürler Turgay bey

Şifayı sevgiyle kabul edeceğim. :thumbsup:

Sabırsızlıkla bekliyorum :flowers2:

Bayramınız kutlu olsun :shake:

Betul
19-01-2005, 18:53
Sevgili Turgay, simdiden tesekkurler... Heyecanla bekliyorum.... :wub:
Bayramin kutlu olsun.... :banana: :flowers2: :banana:

serpil
20-01-2005, 09:56
Size ve ışık ışık parlayan meleklere teşekkürler
(bizim de uzanabileceğimiz rahat bir yerimiz vardı)

ısık
20-01-2005, 18:42
:blink:

Sevgili Turgay bey öncelikle sizin ve tüm Form ailesinin Bayramı kutlu olsun.

Dün gece çok güzel ve muhteşem idi.

Muhteşem bir enerji akışı hissettim.

Sonrasında önce şakalarımda sonrada boğazımda ve kalbimin olduğu yerde müthiş kalp atışları hissettim.

Sanki iki kalbim vardı birisi kulaklarımın olduğu yerde diğeride kalbimin olması gerektiği yerde. Ama ne müthiş atıştı anlatamam.

Bir an korktum kalbim nasıl atıyor böyle diye.

Az sonra uyumuş kalmışım, Uyandığımda saat 23.50 idi.
Kendimi şöyle biraz dinledim, iyi hissediyordum kalp atışlarımda düzene girmişti. (Artık kulaklarımdada atmıyordu)
Dinlenik znde hissediyordum.

00.30 gibi yattım.
Gece çok güzel bir rüya gördüm çok açık ama anlamsız geldi bana yada ben öyle sandım (Allah hayırlara vesile olsun).

Bu aldığımız şifayı nasıl kullanacağız bize biraz açıklama yada şöyle söyliyeyim önerilerde bulunabilirmisiniz.

Şimdiden herşey için teşekkürler.

nisan
21-01-2005, 13:33
Sevgili Turgay,
Hayata, eşimle birlikte durduğumuz ilk yıllarda tanıdığımız bir dostumuz yani 20 yıllık dostumuzdan o gece telefon geldi. Kalbi teklemiş, acil anjiyo uygulanmış ve 2 gün yoğun bakımda kalmış. Çok üzüldüm ve bu üzüntü ile gönderdiğin enerjiye açtım kendimi.
İlk hissettiğim, adeta pamuklara sarılıp sarmalanıp yer çekimi ile bağlantımın kesildiği idi. Çok hoş bir enerji bu. Daha sonra, taç çakramdan başlayarak hafif hafif kollarıma doğru yayılan ve kalp çakramda odaklanan çok tatlı bir uyuşma hissi yaşadım. Kalp çakramda enerji çalıştıkça kalbim büyüyüp kocaman oldu, oradan bedenime yayılan enerjiyi tüm benliğimle hisettim ve yeniden taç çakrama yöneldi enerji, (reiki ye başladığım günden beri mor renklerin dansına tanık oluyorum) mor renklerin her tonu ve yeşil renklerlerle birlikte taç çakram hızlı çekim bir çiçek açılması yaşadı sanki. Fiziksel ve ruhsal bedenimde dolaşan enerji sakinleştiğinde gözümü açtım tam yarım saat geçmişti. Ben biraz daha keyfini sürdüm.
Üzüntümün nasıl hafiflediğini sana anlatamam. Hemen telefona sarılıp dostumuzu
aradım gecenin kaçı olduğu hiç umurumda değildi, içime onu arama hissi doğdu ve çok doğru bir hismiş. Uzun uzun konuştuk aldığım bu muhteşem enerjinin benden onlara doğru aktığını ve onları çok çok rahatlattığına tanıklık ettim.
Sevgili Işık arkadaşımın enerjiyi nasıl kullanacağı sorusu üzerine yaşadığım bu deneyimi anlattım. Ben, bu enerjiyi nasıl kullanacağımı bilmeden sadece kalbimin sesini dinleyerek yönlendirdim.

Teşekkür ederim Sevgili Turgay çok teşekkür ederim.

Sevgilerimle :flowers2: :thumbsup:

doktor
21-01-2005, 18:06
Sevgili Nisan ve Sevgili Işık,

Ne mutlu size, çok sevindim bunları yaşadığınıza.

Çok şükür.