PDA

Grafik Görünüm : Birebir Reiki ile alakalı değil ama...

Lady
19-10-2006, 10:13
Ben Reikiye başladıktan sonralarda olmuş bir kaç olayı anlatacağım uzun zaman geçti üzerinden ama ben bunlardan bir anlam çıkaramadım. Fakat hayatta hiç bir şey tesadüf değil düşüncesi ile bir anlamı olduğuna eminim Bunları bir kısım insana sordum yanıt alamadım bi de burda sorayımm ...

1. Bir Cumartesi Sabahı işe gitmek üzere ( İstanbul'da) Minibüse bindim. Yarı uykulu vaziyette başımı cama yaslamış düşünüyodum kendi kendime. Bir ara herkesin asık suratlı olduğunu düşünürken minibüsün içindeki insanlara Reiki yapayım dedim sora da "ya sapıttım iyice boşver" dedim bunu dememden 10 sn sonra yanımızdaki minibüs bir kadına çarptı ( hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm) Benim görüş alanıma sadece kadının bacakları giriyordu. Olayı anlayamadım kısa bir şok yaşadıktan sora jet hızı ile kanalımı açıp kadına Reiki yollamaya başladım. Ama şoku hala atamamıştım. Bostancı Köprüsünde indim hala kadını düşünüyordum. Öyle kilitlenmiş vaziyette yoluma devam ederken yolun kenarında dilenci bir kadın kucagında sırtı bana dönük bebeği vardı. Hiç bir şey düşünmeden sanki otomatik kurulmuş gibi dilenci kadına para verdim ve bunu araba çarpan kadın adına yaptım. Kadının kucağındaki bebek bana döndü ve bana sabit bakmaya başladı. Ben ona gülümsedim yoluma devam ettim. Sora arkamı döndüm bebek bana bakıyor hala biraz daha yürüdüm yine baktım hala bakıyor kilitlenmiş bakıyor çocuk. Annesi bir bana bir bebeğe bakıyor şaşkınlıkla gülümsüyor. Anlayamadı ne olduğunu. ( annesi de bir ona bir bana bakıyor) Bebeğin bakışları çok anlamlı ( her ne kadar ne anlattığını anlamamışta olsam) yani bilinçsiz bakmadığına eminim. Sonra artık çocuğun görüş alanından çıkmak üzere iken son bir kez daha baktım bebeğe hala bakıyor Ona gülümsedim el salladım Bana güldü :) Sonra ben yoluma devam edip işe gittim...
Ama bu neydi anlamadım 1 hafta düşündüm üstüne sonuç sıfır :)

2. Bir sonraki hafta yine Cumartesi yine işe gidiyorum
Yolun kenarında ışıklarda arkadaşımı bekliyorum Araba ile alacak. Işıklardan karşıdan benim tarafıma gecen bir kadın geldi önüme ve kustu gitti :blink: Garip olan gey kadın bunu yere tükürür gibi gayet sakin bir şekilde yaptı. Yuh dedim noluyoooor :) Kadın normal bi şekilde kustu ve hızla kocasının yanına giderek yoluna devam etti muhtemelen 20 sn filan sürmüştür en fazla...

Bundanda bişi anlamadım ama çokta normal gelmedi :)

3. Bu en garibi bence :blink:

Tarih 26 Aralık 2005 ii 27 ye bağlayan gece
Annem Kanserdi 4 yıl kanser tedavisi gördü. Sonra bu tedaviden sıkılıp Bilinçaltı olarka tedaviyi reddetmesi ile kanseri hızla yayıldı.
23. Aralık gününe kadar iyiydi öyle yatak döşek yatmadı şükürler olsun. Fakat 23 Aralık akşamı mide kanaması ile ağırlaştı. Bilinci yarı kapalıydı. Bir şeyler söylüyor ama anlaşılmıyordu. Yataktan kalkıp konuşup tekrar yatağa atıyordu kendini. Uyuma ile kalkma arasındaki zaman her an daha da sıklaşıyordu. 26 Aralığı 28 aralığa bağlayan son gece ortalama bunu 3 dakikada bir yapıyordu. Ben devamlı reiki yapıyorum bi yandan ağlıyorum bi yandan da tüm melekleri çağırım " Allah' söyleyin alsın artık :red_smile: beni duymuyor siz söyleyin " diyordum. Bi ara o gece Reiki'yi bırakmaya kalktım. Tamam dedim beceremiyorum demekki bi işe yaramıyor Reikim ,herkesin herşeye yeteneği olmayabilir demekki benimde buna yok filan gibi düşüncelerle 3 gecelik uykusuzluk yorgunluk üzerine annemin yattığı odada yerde sızdım. Abimde annemin yanında yatakta yatıyor yere düşmesin filan diye.
Neyse sabaha karşı 5 filan ben sızmıışım. Rüyamda birini gördüm ( rüya diyorum ama bu farklı birşeydi)
30'lu yaşlarda bir adam oturuyo bende onun bacağına kafamı koymuşum yatıyorum. Adamın yüzünde 1 tek mimik yok ve hiç konuşmuyor sadece bakıyor robot gibi. Ben ona " ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımdasın ben seni çok seviyorum ama bunu söylemesemde sen anlarsın nasılsa zihnimi okuyabliyorsun" diyorum ( hep yanımda olduğundan çok emin bir şekilde söylüyorum sanki böyle durumlarda devamlı görüyomuşum gibi) ve o kişiyi gerçekten çok seviyorum ama bu sevgi öyle dünyada yaşanılar hiçç bir sevgi ile kıyaslanabilicek gibi değil Ne çocuk ne anne ne baba... Hiç birine duyulan sevgi gibi bişi değil :blink:
Sonra annemin yataktan düşmesi ile uyandım bir anda ama çok sakinleşmiş huzurlu rahat bi şekilde uyandım. Sanki hiç bişi yokmuş gibi bulutların üstünde uçuyodum :blink: ve durduk yere gülmeye başladım. Abim bana bakıyor içinden "delirdi herhalde" dediğine eminim :blush: sonra toparladım kendimi annemi kaldırdık filan. Zaten saat sabah 8 de vefat etti :(

Şimdi ben o gelenin ne olduğunu ya da kim olduğunu bir türlü anlayamadım sordum sordum kimseden de yorum ya da cevap alamadım...

Bi fikrii yorumu ya da tahmini olan yazarsa sevinirimm :angel2:

perisyus
19-10-2006, 10:54
öncelikle geçmiş olsun çok uzuldum :(

ALLAH rahmet eylesin :crying:

bu kişi bir melek olabilirmi melek enerjilerine uyumlandıysan :doh: :see_stars:

ama belkide başka birisi :doh:

Lady
19-10-2006, 11:18
Michael enerjisine uyumlandım ama bu olaylardan daha sonra