Grafik Görünüm : Kristaller ?
the_crow
17-10-2006, 01:19
Selamlar, Reiki 1. asamada olmama ragmen kritallere ve taslara asiri ilgim var. Bu durum ilk insiye oldugum gunden beri devam ediyor.Quartz Kristallerle bir kac calismam oldu ve hem olumlu hemde olumsuz etkiler gordum.Masterimla gorustugumde suan icin erken olabilecegini ve beklememi onerdi.Acikcasi acemice ve dogru olmayan birsey yapmak istemiyorum ve onun icindir ki ara verdim.Internette kristallerle ilgili bilgi toplarken karsima cikan kristal satis linklerinden de biktim.Bu konuda sizlerede fikir danismak istedim umarim yardimci olursunuz...
Herkese Sevgiler...
vampirpenguen
17-10-2006, 16:51
Bilgis olan varsa yardımcı olabilirse bende sevinirim :)
ametist ve pembe kuvars harika taşlar :P
Force_Energy
17-10-2006, 18:46
sevgili the crow,
Taşlar ile ilgilenmeye reiki 2.aşama ile başlayabilirsin ama şimdiden yarı değerli ve değerli taşlarla ilgilen..her taşın kontak kurabildiği çakralarımız vardır bunlar 3. gözde indigo taşı veya ametist gibidir..
Bunlar şifa amaçlı kullanıldığı gibi negatif enerjiyi absorb etme gibi özellikli taşlar vardır ki bunları evlerimizde kullanırız..böylece evdeki enerji akışı pozitif yönde olur.
Taş alacaklara önerim işlenmiş almayın..safe yamuk yumuk olsun ama sade olsun:)
the_crow
18-10-2006, 20:42
Tesekkurler Force_Energy
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.