PDA

Grafik Görünüm : 15 Ocak Deneyimleri

Tunç
16-01-2005, 00:26
Eveeet.. günlerce konuştuğumuz 15 Ocak melek meditasyonunu gerçekleştirdik!

21 kişi katıldı :banana: Tüm arkadaşlar burada yaşadıklarını paylaşsınlar :)

Benim şimdilik tek söyleyeceğim: bölgedeki elektrik trafosu patladı :wacko: (Şaka falan yapmıyorum).

Meditasyona forumdan Sevgili Turgay, ben, Manga, memojoe, Işık, Berna, Bluerain, Ebru, Aspirin, Lturer, Esin katıldılar.. ve henüz foruma üye olmayan gönül dostlarımız ile harika bir gün geçirdik.

Getirilen yiyecekler harikaydı! Mangacım ellerine sağık.. üzümlü kek müthişti :up:

Akşam hepbirlikte yemek yedik.. canlı müzik.. içkiler.. :guitar: :cheers: ve arkasından doğum günü pastam :wish: Herkese sonsuz teşekkürler.. sevgiyle kalın :flowers2:

Meditasyon başlamadan önce forum yöneticilerinin resmini çektik :)
Ayaktakiler, soldan sağa: Manga, Memojoe Oturanlar, soldan sağ: Turgay, Tunç.

http://turgayreiki.com/forum/external/forum01.jpg

Forumun akşam yemeği:

http://turgayreiki.com/forum/external/forum02.jpg

http://turgayreiki.com/forum/external/forum03.jpg

Bluerain
16-01-2005, 19:23
tunc abiye gonulden katılıyorumm cok guzeldii :thumbsup:

kekler borekler aksam yemegii dogumgunu

ama enguzeli sahsi fikrim melekmedıstasyonudaki sifa ksımıydı hepsi guzeldi ama benı sifa ksımı cok etkıledii kendımıze ve sevdılerıem yaptıktan sonra butun canlılara hognderırken cok guzel seyler yasasdım

yine tekrarlıyorum turgay abiye 1500 kere soledım gibi arayaı acmıyalım 6 yıllda bir mutlaka :wonk: :dil:

Turgay
17-01-2005, 11:26
......Veeeee işte bir melek meditasyonu da geldi, geçti.Evet, sonunda trafoyu patlattığımız doğru ama yine de çalışma esnasında patlayan havai fişekler galiba daha doğru ve daha güzeldi, ne dersiniz? ;)
Katılan bütün arkadaşlarıma ve uzaktan da yürekleriyle katılan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum :notworthy:
Hepinize sonsuz teşekkürler. :flowers2:
Fiziksel olarak yanımızda olamayan arkadaşlarımızın hem çalışmalar esnasında hem de akşam yemeğinde isimlerini tek tek andık.Hepimiz için şifa talep ettik, yemekte de tek tek isimlere kadeh kaldırdık. :cheers:
Çok keyifli bir günün devamında "Melek Yürüyüşü" denilen bölümde enerji o kadar yükseldi ki kesmek zorunda kaldık.Sanırım devam etseydik değil trafo patlaması, bizler havai fişekleri gibi patlayıp :wonk: İstanbul'daki arkadaşlarımızın hatta Sevgili Betül'ün yanına düşebilirdik :P
Bu güzel çalışmamıza emeği geçen bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda tekrar çok teşekkür ediyor, bir sonraki çalışmamızın heyecanlı bekleyişiyle hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Sevgili Bluerain söz 6 yıla kalmadan tekrarlayacağız.Bilemedin en geç 5 yıl sonra ;)
Hoşçakalın, sevgiyle kalın :wave: :flowers:

Manga
17-01-2005, 15:22
Trafoyu patlattık ya valla inanmıyorum :wacko: Her yer karanlıkta kaldı Bostanlı'da saat 12'ye kadar :lol: Hehehe..Çok yoğundu, çok güzeldi, Çok içtendi herkes..Uzun zamandır geçirdiğim en güzel gündü.. :heart: :bravo: Geceye ben katılamadım malum ince işlerimden dolayı ama, :cheers: siz kadeh kaldırmışsınız..Teşekkür ederim:)

Orada olan herkesin kalbine, ışığına, ellerine, sevgisine, çok teşekkürlerr..

doktor
17-01-2005, 20:34
Bizleri de anıp, içine kattığınız için teşekkür ediyorum..

Trafo mu patladı.. Töbe :wallbash: :scratchchin:

Ben de o saatte muay. de çok yoğundum bi patırtı, nooluyor dedim.. Meğer siz trafoyu patlatmakla meşgulmuşsunuz :helal:

Betul
17-01-2005, 23:24
Askolsun Turgay, hic Melek yuruyusu kesilir miydi??? ;) Ne guzel buraya dusuverirdiniz.... :banana: :pepper: Benim bir Sanct Hans grubum var ( cadilar bayraminin oldugu gun inisiye oldugumuz icin grubun adi bøyle kaldi...) , hemen onlari cagirir, beraber bir seans yapardik. Artik Avrupa`nin trafosunu attirirdik! :shake:
Saka bir yana bizi de andiginiz icin cok tesekkurler... :wave: Yureklerinize, ellerinize saglik... :wub:

nisan
18-01-2005, 13:06
Haberiniz yok trafoyu ben patlattım :puah: bedenim istanbul da gezinse de ruhum oralarda. :cry: :cry: :cry:
Sevgili Turgay, bizleri unutmadığınız için teşekkür ederiz, şimdi söyle, eşim ve ben ne zaman izmir li oluyoruz :whistling:
Sevgili Tunç, biraz geç farkettim beni affet lütfen :red_smile: en içten sevgilreimle seni kutlarım. :flowers2: :wish:

Hepinize sevgilerimle :flowers:

lturer
31-01-2005, 16:47
Herkese selamlar. Trafo patlamasından haberim yok. Biz Elifle 17:00 gibi ayrıldık, melek yürüyüşü yarım kalmıştı. Bizden sonra da bir çok kişi ayrılmıştı. Ardından devam mı ettiniz??? Akşamki yemek olayından haberim vardı ama çalışmaya devam mı edildi onu anlayamadım.

Herkese sevgiler...

Manga
01-02-2005, 10:14
Sevgili Iturer;

evet..sizin gitmenizi beklediiik. Sonra da devam ettik :boxing: hihihihii.. Yok bitti zaten o gün çalışma..o saatlerde merak etme Iturer. Trafo sonra patladı 6 buçuk 7 gibi :)