PDA

Grafik Görünüm : Kulaklardaki hassasiyet

reikevs
27-09-2006, 15:08
reiki 1den sonra reiki 2 yi aldigim gün (2001'de) cok hastalanmistim. inanilmaz bas agrisi, yataga dustum. ama bu bir gün sürdü.
o gunden sonra, kulaklarim her turlu tik sesinde bile kipirdiyor. yani kulagimin hareket ettigini hissediyorum ve sanki sesin geldigi tarafa yöneliyor. bazen aci bile verdigi oluyor, yani fazla gurultulere karşi cok hassaslastı.
ve ilginc bir şey daha oluyor, sanki konuşulan her şeyi duyuyorum, uzakta bile konuşulsa.
önceleri tahmin ediyorum saniyordum ama konuşan kişiler yakin arkadaşlarimsa, onlara soruyorum bunu bunu mu soylediniz diye hayret ediyorlar.
nasil biliyorsun?

ikinci bahsetmek istedigim şey ise, biri o gün bana negatif bir enerji yollasa, kötü bir laf etse, ya da bir bakis bile atsa (işyerinden bir arkadaşim olabiliyor) mutlaka başına bir olay geliyor. ya yaptigi bir hatadan dolayi laf işitiyor, ya ayagi takiliyor, ya da degerli bir eşyasini kaybediyor, ya yemek yerken üstüne dökülüyor.....
(gecen gün bir kiz arkadaşim bana sinirlendi. o gün arabasinin tekeri patlamiş ve zor durumda kalmis. bir arkadasimda izmirli kizlar icin bir laf etmişti (ankarali) agzina attigi tüm haşlanmis misirlar birden agzindan döküldü ve bana senden korkulur valla nasil baktin öyle dedi.)
aslinda bunlari ben istemiyorum, yani benim disimda gelisiyor.

bunlar olagan bbir şey mi diye sormak istiyorum.
tesekkürler
:superman:

ladygodiva
27-09-2006, 15:11
uyumlamanın ardından bu kadar net bir şekilde gelişen sadece göz sanıyordum.
birçok 3. gözün açılışına şahit oldum, bende de açıldı ama kulak ilginç

benim reikiye ilk uyumlandığım dönemlerde rehber varlığım ünlü besteci Wagner'di. Mesela onun rehberliği döneminde ben de inanılmaz klasik müzik dinler olmuştum, piyano çalmaya heves etmiştim..

Belki böyle bir durum vardır. ne alakaysa??

reikevs
27-09-2006, 15:48
tesekkür ederim ladygodiva. mesajimi okuyup cevap verdigin icin

sanirim yeni oldugum icin mi yoksa bu "'konulari coktan gectik sen hala oradamisin" diye mesaj yazilmiyor.

neyse

herkese tesekkür ederim.

ladygodiva
27-09-2006, 16:10
yok ondan değilmiş ben sordum :D

malum izmir
insanlar anca adapte oluyorlar işlerine
bir iki hafta içinde kalabalıklaşacakmış forumumuz :D

atincb
27-09-2006, 21:10
reiki ye inisiye olduktan sonra inanılmaz bir vızıltı ve kulak çınlaması başladı bende....neyi duymak istemediğimi sordu üstadım bana duymak istemediğim birşey yok halbuki...reiki 2 oldum bir süre kesildi şu aralar yine var yakında birşeyler duyacağım belki :)

il cuore
27-09-2006, 21:59
Sevgiyle merhaba arkadaşlar:angel2:
17 gün önce Reiki 1 inisiye oldum.O günden beri hani aklıma gelen başıma geliyor sözü var ya....bunu çok yoğun yaşar oldum.B u durum bazen ürkütebiliyor ama düşünceleri olumluda tuttuğum müddetçe bunun kefini sürmeye bakıyorum.Farkındalığın artması da var ya....çok güzel bi şey,yani şu an için güzel gidiyor:)
Dün akşam kendime Reiki uyglaması yaparken,gözüm açıkken,uzunca bir süre duvar ve tavanda dalgalanma gördüm.Dalgalanıp durdu.Başım falan dönmüyordu,uzanır pozisyondaydım.Bunun bir açıklaması olabilir mi?
Sevgili atinch,sana da ayrıca merhaba:flowers2: Forumda,kendisiyle tanıştığım birkaç arkadaşımdan birisin.:angel2: Nice güzel paylaşımlara:friends:

vampirpenguen
27-09-2006, 23:36
kulak hassasiyeti bendede oldu ?

reikevs
28-09-2006, 08:09
verilen cevaplar icin tesekkür ederim.
bir an kendimi forumda yalniz hissetmiştim.

kulak hassasiyetiyle birlikte, goruntuler de gelebiliyor, bazen ruyayla gercek hayati kariştirdigim, rüyada gördüklerimin, normalde yaşadigimi zannettigim cok oluyor. cunku rüyalarimda inanilmaz mekanlara, inanilmaz olaylara şahit oluyorum, sanki başka bir dünyada başka bir evrendeyim. mutlu ve tatli uyaniyorum ama uyaninca da o hisler degrade geçişi gibi yok olup gidiyorlar. Bazen inanin uyumak icin sabirsizlaniyorum, uyuyunca başka bir yerdeyim ve orada daha mutluyum sanki. Ama biliyorum ki benim dünyam burasi ve sorumluluklarim var.
Tabii burada herşeyi yazmak istemiyorum. gerci sizler bilincli insanlarsiniz, bu tip şeyleri dogal karşiliyorsunuz, dişarda diger kişilere anlatildiginda acayip karşilaniyor.
:turkey:

Hatti
28-09-2006, 12:15
kulak hassasiyeti bende de var

Betul
28-09-2006, 14:17
Sevgili arkadaslar. Reiki ile farkindaligimizin arttigini biliyorsunuz. Ruhsal ve spirituel gelisim surecine giriyoruz veya bu surec hizlaniyor. Iste bu gelisim sureci icinde psikolojik ve bedensel sancilar ve dengesizliklikler cikabiliyor ortaya. Fiziksel dengesizlikler vucudun heryerinde olabiliyor. Ozellikle allerji, ekzema, SES ve kokuya harsi asiri hassasiyet soz konusudur. Ayrica ozellikle sirtta dengesizlikler ( bel bolgesi), basagrisi, bulanti, bazi kisilerde migren benzeri ataklar da ortaya cikabiliyor. Bu dengesizlikler, degisikliklerin hepsi gecicidir. Eger degisikliklere, evet demeye cesaret edebilirseniz...
Elbette eger ciddi bir fiziksel probleminiz oldugunu dusunuyorsaniz, doktora gitmek ilk tercihimiz olacaktir. Simdilik bu kadar aciklama yeterli olur umarim...
Sevgiyle kalin
:boat::boat::boat:

yaso
28-09-2006, 14:48
Sevgili Betül'ün acıkladıgı gibi bende de sırt bölgesinde agrı(özellikle bel bölgesi)ve mide bulantısı....eşimede reiki yapsam onda da mide bulantısı oluyor onu anlıyamadım neden oldugunu
sevgilerimle....

reikevs
28-09-2006, 14:58
fiziksel ve bedensel bir rahatsizligim hic olmadi ve şu anda da yok.
reiki meditasyon, yoga.... yaptiktan sonra da herhangi bir rahatsizlik oluşmuyor bedenimde.
benim algilarimda bir degişiklik oldu. ben sadece bunu anlatmaya calistim.
yani kulak cinlamasi ama doktorluk bir durum degil bu, ben sadece ses olsa da olmasa da kulaklarim hareket ediyor sanki. sesin geldigi yöne dogru. ya da sanki görünmeyen bir varlik geciyor yanimdan onu algiliyor gibi... bazen de ruzgarini hissedebiliyorum. ama yanilsama da olabilir hepsi. bilmiyorum.
bazen de gece yatmadan önce, renkler görüyorum, olaganüstü güzel renkler.
(belki de tüm gün bilgisayarda tasarim yaptigim ve renklerle ugrastigim icin olabilir.)
bu arada rahatsizligi olan herkese acil sifalar diliyorum.
sevgi ve huzur ile kalin

:thumbsup: :wave:

aspirin
28-09-2006, 15:23
Sağlık probleminiz olmadığını söylediğiniz için bunları sizinle paylaşıyorum.Eğer hastaysak önce doktora gideceğiz zaten.

Uyumlanıp,enerjilerle tanıştıktan sonra farkındalıklarımız artıyor,doğal olarak.Zaten bizler;farkındalığı olup bu yolu seçenler,yaşayacaklarımıza da bir nebze olsun hazırız.

Hepimizde bu farkındalık değişik şekillerde ortaya çıkabiliyor.Kulak hassasiyeti de bunlardan biri.Frekansımız yükseldiği için algılarımız da artıyor.Sevgiyle kabul et,Sevgili reikevs.Ve sana göstereceği yolu farketmeye çalış.Eğer çok rahatsız olursan,bu algının kapatılmasını talep edebilirsin.

:flowers:

reikevs
28-09-2006, 15:33
tesekkür ederim ben sevgiyle kabul ediyorum, rahatsiz olmuyorum. sadece paylasmak, diger arkadaslarimda da oluyor mu diye ogrenmek amacli yazmistim.
biliyorsunuz bu tip deneyimleri baska kimseyle paylasamiyorsunuz.

her yenilik, her degisim, acili ve sancili olacaktir. fiziksel ya da ruhsal.....
yeter ki, palmiye agaci gibi esnek olalim, yoksa kirilip dökülürüz.

:friends: :friends:

doktor
30-09-2006, 20:01
İşitme hassasiyeti , kulak ile değil de , zihinsel algıların artması olarak ifade edilse belki daha iyi olur.

Reiki uyumlamaları ve çalışmaları sonrasında "farkındalığımızın artması" söz konusu olduğuna göre , renkleri göz ile değil de 3. gözümüz ile görebildiğimiz gibi , sadece dünyevi sesleri değil , spirituel sesleri de duyduğumuz malum.

Doğrusu 7 kat yukarda oturmama rağmen, bahçedeki çıtırtıyı da daha iyi duyuyorum.. Kulaklarımla tabi.. Çünkü belki de zihinsel işitme algım da daha arttı.

Bir yandan da , bu ses kaosunda , sesleri daha iyi ayırd edebiliyoruz. Üstelik , tıpkı bir orkestradaki enstrumanları tek tek dinlemek gibi de olabiliyor. Tüm senfonide , sadece keman dinleyebiliyor , diğer sesleri göz ardı edebiliyorsunuz..

reikevs
02-10-2006, 07:18
evet benim anlatmaya calistigim iste bu.
yani herseyi duyabiliyorsunuz, ama bazi duymalari da cok hassas. alginin artmasi. bir de bazi duydugunuzdan inanilmaz keyif aliyorsunuz. eskisinden daha iyi. orkestradaki keman sesini duymak gibi.

:whistling: