PDA

Grafik Görünüm : Selam

esin
12-01-2005, 13:32
arkadaşlar
bizlerde dünyada örnekleri olduğu gibi hastahanelerimizde gönüllü olarak ekipler
kuramazmıyız acaba
önerilerinizi bekliyorum
neden olmasın :up: :

Turgay
13-01-2005, 10:41
Sevgili Esin,
Seninle de konuştuğumuz gibi Bayramdan sonra İzmir Kent Hastanesiyle görüşme yapacağız.Hastanelerde Reiki uygulamalarının dünyadaki örneklerini de aktaracağımız bu görüşmede dilerim, "Holistik Tıp" adına yüz güldüren bir sonuç alırız.
Şimdiden gönüllü arkadaşlarımızın bu konuyu hatırlarında tutmalarında fayda var.Görüşmelerimiz ve sonuçları netleşince tekrar bu satırlarda paylaşacağız.
İlgin ve duyarlılığın için teşekkür ediyorum.Bütünün en yüksek hayrına olsun.
Sevgilerimle :flowers: :wave:

Berna :)
02-02-2005, 22:46
Ben de bu konuda elimden gelen yardımı yapmak isterim.

sevgimle.....

doktor
03-02-2005, 21:50
İzmir Kent Hastanesi Karşıyaka'da yeni kuruldu sanırım.. Eğer o ise , Müdürü Dr. Ruşen Yıldırım Çok ama çok yakın arkadaşımdır ve çok şekerdir.

Eğer görüşürseniz, lütfen sevgilerimi iletin.. Hatta gitmeden önce beni ararsanız, arkadaşımı haberdar ederim.

derin
14-10-2007, 21:26
Merak ettim acaba Kent hastanesinde reiki uygulamalarına başladınız mı?

Perdix
14-10-2007, 21:55
Ben de böyle bişey düşünmüştüm son zamanlarda.. yüz maymun hikayesini hatırlattı bana bu :))))

karen
15-10-2007, 01:37
İnsanların hastanelerde tabiiki reikiye ihtiyaçları var.Çok güzel bir düşünce.İnşaallah diğer hastanelerdede yaygınlaşır, sevgili hocam.:flowers2:

kırkayak
15-10-2007, 08:44
Her keze iyi günler bu çok güzel ve anlamlı bir çalışma ama ban kendi adıma bur marmaris de bir çok doktorla konuştum hastalarını ve hastane de reiki uyğulamaları yapmak istediğimi belirtim hep olumsuz cevaplar aldım ama yılmadım bir kaç Doktor dostlarıma konu hep işliyorum ama birtürlü kabullenmiyorlar yurt dışındaki birçok hastanelerde uygulanmakta olduğunu söğledim güzel sonuçların olduğunu da vurguladım bu çalış maların yazılı metinlerle sunulsa daha iyi olumu acaba inşallah bu güzel çalışmalar iyi sonuç verir hoşçakalın

pelinn
15-10-2007, 11:42
..güjel bi gündem olmuşş sewgili derinn..

açıkçası benim kişisel bi girişimim olmuştu halbuki hatta ben de enn olduğu ve gelişime açık oldukları ümidiyle kent hastanesını secmıstım ..ancak bu konunun forumda geçişini kaçırmışım..

şahsenn;ben olumlu yanıt alamamaıştım, geri dönüş maalesef olmamıştı..

eğer bir gün olursa, elbette destek verir,yürekten o ekibe katılırım..

:angel2::kalp::angel2::flowers2::angel2::flowers2:

Redflame
15-10-2007, 11:59
çok olumlu bi haber.inşaallah diger hastanelere örnek olur.:angel2: