Grafik Görünüm : Sevgili canlar'dan şifa talebi
Şu an Ankara'da ve yakında tedavi için gata'ya yatıcak olan.Canım bi tanem sevgili Betül; Beyninde fındık büyüklüğünde tümör var ve büyümeye devam ediyor maalesef.Ve doktoru Ameliyattan başka şansı kalmadığını söylüyor.Ama bunun da başarı şansı %30 (Yaani ameliyattan sağ veya kalıcı bir sorun olmadan çıkmabilme ihtimali.) diye de ekliyor :( Çünkü beyin tümörü sinir uçlarının birleştiği yerde ve ameliyat o yüzden de risk oranı daha yüksek.
Bu konuda siz yeryüzü meleklerinden tümörün iyileşmesi ve betül'ün tekrar ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşması için şifalarınızı talep ediyorum...
Lütfen gönderebildiğimiz kadar ve bir süre boyunca devamlı göndermeye çalışarak sevgili Betül'ün yanında olduğumuzu ona gösterelim.Bu biraz olsun acımızı hafifleticektir.
Bu tümörün iyileşmesi için bir mucizeye ihtiyacımız var.Ve ben hala mucizelere inanmak isteyenlerdenim.
Betül Görkem
10 Ağustos 1979
Ankara
(Sizi gelişmelerden ve ameliyat tarihini konusunda bilgilendirmeye çalışacağım.)
Hepinizi çok seviyorum canlar. Şifa ve destekleriniz için teşekkürler.
"Akyron"
Force_Energy
08-09-2006, 19:38
yanındayız..:)
Dualarımla yanındayız:angel2:
songulturk
08-09-2006, 20:54
Çok Geçmiş Olsun dualarımla yanındayım.
neslihan
08-09-2006, 23:59
:angel2:
Sevgili canlar ışığınız sevginizle yolladığınız şifalarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize.Ve cumartesi günkü yaşadığımız mucize..
Ve başta bu mucizeye katkıda bulunan sevgili Turgay abim.Memojoe,atınç,betül abla, mehmet abi (Astral cerrah;) )Ve adını sayamadığım ama kalbimde hepsinin yeri olan ışık ve sevgileriyle katkıda bulunan herkese çok teşekkürler.Bize yardımcı olan evrensel güçler (onlar sevildiğimizi bilmemizi istiyorlar...)
Herşey o kadar güzel ki.Sizleri çok seviyorum lütfen devam edelim.Betül şu anda bir hafta radyoterapi alıcakmış.Beyin dalgaları normal seviyesine gelmesi için.Haftaya da daha net belli olucak sonuçlar tetkiklerin sonuçları neticesinde karar verilecek yapılacak mudahaleye...
Ve Yardımlarınızın ve dualarınızın devamını rica ediyorum.Sevgilerimle.
Ergin S.
sevgili ergin umarım cerrahlığım işe yarar ve bir daha ki astral seyahate betül kardeşimizde eşlik eder.seni çok sevdik sık sık görüşelim.:thumbsup:
Ben de sizi çok sevdim :friends:
Herşey için çok teşekkür .
Umarım bir an önce iyileşip o da aramıza katılır ;)
Çok iyi bir ekip olacağımıza eminim .
Sık sık görüşücez .
Kalbinin ışığı daim olsun canım abicim :flowers:
sevgili ergin umarım cerrahlığım işe yarar ve bir daha ki astral seyahate betül kardeşimizde eşlik eder.seni çok sevdik sık sık görüşelim.:thumbsup:
Şimdi Betül ışıl ışıl, o eski karanlığı kalmamış.. Çok rahat ve hızla iyileşecek.. Görüntüsü bu.. Çok şükür.
Teşekkürler Lale ablacım :flowers:
Sizlerin sevgi ve şifa enerjileriniz ve kalbinizin ışığı zaten bütün karanlıkları aydınlatıcak güçte :angel2:
Şimdi Betül ışıl ışıl, o eski karanlığı kalmamış.. Çok rahat ve hızla iyileşecek.. Görüntüsü bu.. Çok şükür.
Sevgili Pashaslive,
Biz de seni çok sevdik ve şimdiden çok özledik. Güzel haberlerinin devamını bekliyor, seni sevgiyle kucaklıyoruz...
:friends:
İyi ki varsın...
Sevgili Turgay abicim herşey için çok teşekkürler.:flowers:
Kalbinizin ışığı hiç sönmesin.:angel2:
Zor oldu izmirden ve merkezden ayrılmak.Evimden ayrılmış gibi oldum.
Sizinle olamadığım zamanlarda da kalbim hep sizinle olucak.:friends:
Bundan sonra daha sık görüşeceğimize inanıyorum :wink_smile:
Sevgilerimle
Sevgili Pashaslive,
Biz de seni çok sevdik ve şimdiden çok özledik. Güzel haberlerinin devamını bekliyor, seni sevgiyle kucaklıyoruz...
:friends:
İyi ki varsın...
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.