Grafik Görünüm : Anlayamadım Açıkçası
neden burda kimse bir biriyle konuşmuyor garip... bakıyorumda genelde konular hep aynı insanlar üzerinde dönüyor. sanki herkes birbirinden çekiniyor gibi bir hava hakim forumda bu kadar pozitif insanların olduğu bir yerde neden konuşmalar bir noktada tıkanıp kalıyor ki ???
Haklısın :) aktif katılım belirli arkadaşların arasında dönüyor şimdilik. Okuyan çok, katılan az.. tüm arkadaşların çekimserliklerini biran evvel atarak katılımcı olmaları dileği ile :thumbsup:
başka bir şey daha dikkatimi çekti her kez nerdeyse herşeyi okuyor ama sadece okumakla kalıyor bunun nedeni ne??
reiki ve bütün enerji çeşitlerinin yapısında yardım var paylaşmak var bu şifa için olsun yada olmasın böyle bir yerde paylaşımın az olması gerçekten çok garip kimse birbirini tanımıyor ama kouşmadan yada yazmadan nasıl ilerleyebiliriz ki tanımak adına...
çoğu insan forumlarda acaba yazdıklarımdan dolayı yanlış anlaşılır mıyım düşüncesiyle hareket ediyor ben buraya girdiğimde kendimi rahat hissediyorum ki burası insanların bir birini yanlış anlamayacakları tek yer belkide, hala anlamıyorum bu davranışı...
bir konuya bakıyorum 25 kere okunmuş ama sadece 1 cvp var o da genelde katılan insanlardan şu an bile bu konuyu okuyan 8 kişi var ama sadece yanıt senden 5 kişi online olmasına rağmen umarım kısa bir zamanda aşarız bunları
Aşacağız emin ol :) Daha çok kısa bir mazimiz var, yeni bir forumuz, ama bana göre çok yol katettik :) Bir kere yazmaya başlayanlar arkasını getiriyor :)
Paylaşımların için sağol varol :up: İyiki varsın, iyiki bize katıldın :flowers:
Sevgili Arwen,
Duyarlılığın için teşekkür ederim. :flowers: Haklısın, "neden bu tutukluk" sorusu bizlerin de kafasını kurcalamıştı."Nerede yanlış yapıyoruz acaba" :scratchchin: diyerek kendimizi çok sorguladık.Ama biraz zaman geçince gördük ki, bizler paylaşımlarımızı ve bundaki kararlığımızı keyifle sürdürdükçe, arkadaşlarımız da aynı şekilde cevap veriyorlar.Ve hadise kendi ivmesini hızlandırmaya başlıyor.Bundan çok değil 2 ay öncesiyle şimdi arasında katılım ve mesaj sayısı arasında dikkat çekici bir artış var.Bu bizi çok ama çok mutlu ediyor.Önümüzdeki günlerde daha da keyifli olacağına inanıyorum. :up:
Önemli olan bu forumun hepimizin kendi mekanı rahatlığını koruyabilmesi.Çünkü gerçekten öyle.Hepimiz ev sahibiyiz.Sizlerin ifadelerinden de bunu hissetmek tarif edilemeyecek bir mutluluk veriyor.
Forumun bütün ev sahipleri tabi ki ikram yapmak isteyeceklerdir.Bazısı çayı hemen getirir, sunar bazısı biraz misafiri dinledikten sonra ikramlarına başlar ya o misal.
Eminim bizim ev sahiplerinde ne kekler, ne pastalar var.Hepsinin güzel lezzetlerinden yavaş yavaş tadacağız inşallah.Nitekim tadıyoruz da.Paylaşımların hepsinin ne kadar özel, ne kadar lezzetli olduğunda sanırım hemfikiriz.
Sevgili Arwen, duyarlılığın ve sahiplenmen için tekrar çok ama çok teşekkür ederim.İyi ki varsın.Önerilerin, katkıların ve tabi ki herşeyden önce varlığın için sana çooooook teşekkür ediyorum.
En içten sevgilerimle... :flowers: :wave:
:wonk: Nee biri kek mi dedi? pasta mı dedi?? ..Nerdee? :wonk:
Bak nasıl geldim ama arwen? :P :flowers:
sevgili manga sanırım sende benim gibi kek pasta denince duramıyorsun
şirincedeki buluşmamızda sırf senin için özel pasta yapıp getireceğim :D
tapi istanbuldan gelene kadar haşat olmazsa :D
umarım bundan sonra katıllar daha çok artar :banana: :banana: :banana:
:D Teşekkürlerr.O saman ben de sana yaparım..karşılıklı pasta yeriz. Yalnız sonra Şirinceyi bir koşmamız gerekecek malum kekleri pastaları eriticez. Bu arada burda herkes cevap veriyor sen canını sıkma arwencim :)
Biri pastamı dedi? hehehe.. tamda karnım acıkmıştı (her zamanki gibi) :dil:
Manga'nın kekini bu cumartesi deneyeceğiz bakalım.. burda not vericem!
Bi daaa pastalı kekli örnek verirsem ne oliiiim :doh:
Ben şimdi reiki ile keki yaparım kundaliniyle de bir pişiririm :) heeh..Heuheueh sonra tekrar buraya dönebilirseniz keki yedikten sonra eleştirileri alırız artık:) :D :whistling:
Hep tatlı hep tatlı !!! hani tuzlu :pfft: . Benim tansiyonum düşük. İçim bayıldı. Benden de mercimek köfte ;) . Çaylar nerde kaldı. Ya sahiden de bir gün çay partisi verelim. :banana:
tamam o zaman tuzluların biri de benden kısır seversiniz umarım
şöyle bir liste yapacak olursak
arwen pasta
manga kek
nisan mercek köftesi
bendenizde kısır :up:
beyler artık içeceklerde sizden :banana: :banana: :banana:
ya bu arada şirinceden bahsetmişsiniz nezam oluyor bu buluşma birileri bana bir açıklama yapar mı kısır yapıp gelicem ama nereye bilemiyorum açıkçası
cevabı burada :)
http://turgayreiki.com/forum/index.php?showtopic=301
teşekkür ederim Tunç ağabey :flowers2:
bende gelmek istiyorum ama çalışıyorum :(
şirinceye geleceğim ama ne olursa olsun :lol: :lol:
ooo harika ya tam benlik acıkmışımda doğrusu :banana: :pepper: :banana: :pepper:
tunç abi sen mangal yapcaz mı diye sormuştun artık kekle kısırla idare edeceğiz
yok illa da mangal diyorsanız ben onada varım :D :D :D
Zaten menü muhteşem.. bide ordan sucuk ekmek falanda alırız.. şarabıda harikadır oranın ! :banana: :cheers: :banana:
Bluerain
12-01-2005, 18:52
arkadalar bende ozmann hepınıze makarna acıyımm tatlı tuzlu ac karna yenmezkı once yemek yemek laızm :wonk: :)
bu arad sirince muahbetının uzerıne daha once turgay ve tunc abiyle konsutugumuz gibi bend sirincede meditasyon yapma olagına kavustumm arkdaslar kelımelerle anlatılcak bısey degıll yıllık ızınlerı kullanıp gelın derım ben ordaki enerji anlatılmazz o yuzden antmaya clasımaca :P sadece gelinnnn herkez gelsinnn
Blueraincim.. desene meditasyon yapalım derken mide şişkinliğinden ölüp gitcez oralarda.. hehe :dil:
Maden bis çok yicez burda, o zaman otobüsle gidelim de bari yürüyerek döneriz..Olmaz mı :P :)
Yok yaa.. herkesler senin gibi gençmi :wacko: Ben nasıl döncem???
:D :D Eeee Tunç abicim gençsin tabe..Tamam sana koşu bandı getiriim o saman
Bluerain
13-01-2005, 20:02
yemek arası meditasyon :puah:
Arkadaslar, yani surda Izmir`li olmama 7-8 ay kalmis, size katilamiyorum. Yani taaa Danimarka`dan da bi otobus biletine bakmaz bu is dii mi? ;) Ucak biletine de bakamiycak, cunku cok kisa sure sonra kesin dønuyorum, epey masrafli olur. :huh:
Bence siz bu toplantiya simdilik pilot calisma olarak bi baslayin bakalim. :wave: Bu ilki ama sonuncusu olmaz heralde haksiz miyim? :rolleyes:
Ben de kendimi bi daaakine diye avuturum bøølece... :( :notworthy:
Lalecim iyi fikir degil mi ama ? Biz bunu saymayiz dii mi??? :dil:
Betülcüğüm ,
Zaten bu ekip oraya mangala, sucuk ekmeğe filan gidiyor besbelli.. Manga ya da bulaşıkları yıkatacaklarmış baksana. :blink:
Şimdi biz bekleyelim onlar dereyi geçsin, sonra biz de mangala mı meleğe mi neye artık olursa karışırız bari :wacko:
Hıh
:P :pfft: ( mangalcılara :whistling: )
Arkadaşlar şu aralar "Mangal Meditasyonu" üzerinde çalışıyorum.Gelişmeleri size duyurucağım.
Ne bu yaw, sevgili Arwen'e bi "paylaşımın lezzetleri"nden bahsedeyim dedim.Ortalık sucuk ekmekçiye döndü. :wacko: Bi daa kekli pastalı örnek verirsem :wallbash:
Ama hakkaten iyi de oldu :whistling: ( U dönüş ) ne zaman gidiyoz? ;)
:puah: :puah: :puah:
görüyorsun Sevgili Turgay,
Melek meditasyonu ve sizleri görmeye gelemedim ya, kıskançlıktan kevgire dönmüşüm..Bu günlerde cortex fazla meşgul kalmış.. Hemen alt kata ineyim de terbiye edeyim kendimi.. :banana: :pepper: :lol:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.