PDA

Grafik Görünüm : Bel ağrısı

Nahide
07-08-2006, 10:02
Arkadaşlar,
Benim hayatımı karartan iki problemim var.Birisi panik atak diğeri de bel fıtığı.Şu an belimdeki fıtığın ağrısından nefes alamıyorum artık.Lütfen yardımıza ihtiyacım var.Reiki 1 e uyarlandım ama galiba beceremiyorum daha yeniyim.Siteyi ve Tüm Yönleriyle Reiki kitabını okudum fakat olmuyor.
Şimdiden teşekkürler

Force_Energy
07-08-2006, 13:45
Nahide,seninleyiz ama senden Kryon'un serilerini okumanı istiyorum ancak bu sayede şifayı verememe gibi birşeyin olamdığını ancak eşzamanlılık dediğimiz olayların bazen araya girdiğini görücen senin için harika bir yol gösterici olur Kryon..

Panik atağın gerçekten çok zorlu olduğunu söyleyebilirim banada bir zamanlar tıpta panik atak teşhisi konulmuşu..14 yaşında çocuun oanik atağı var ilginç? Ama benim ki panik atak değilmiş o uzun hikaye neyse..

Panik atak konusunda da sana destek veriyorum ama ben fazla anlamıorum galiba ondan..turgay abi anlar ondan heralde ve diğer üstatlarım:)

Şimdiden çoook geçmiş ossun

Nahide
07-08-2006, 14:39
Kryon nedir ilk defa duydum

Force_Energy
07-08-2006, 16:07
Kryon bir seri,kitap serisi

Başmelek Mikail ile çok benzer enerjisi olan manyetik üstattır Kryon ve kanal rehperi sayesinde insanlara seslenmektedir..

internetten araştırabilirsin

Nahide
07-08-2006, 16:09
teşekkürler

kutsal
07-08-2006, 18:53
:angel2: Sevgili nahide,geçmiş olsun.lütfen reiki uygulamalarından vazgeçme şifa sende ve ne mutlu'ki reikiyle buluşmuşsun,denge çalışmasının fayda getireceğine inanıyorum devamet:)kalbim seninle :flowers2:
paylaşmak istersen mesajlarını beklerim.:friends: bende panik atağımı reikiden sonra atlattım ve şimdi çok iyiyim. sabırve çalışma:wink_smile:

Nahide
08-08-2006, 10:17
İlgine teşekkür ederim kutsal,
Reikiye devam edeceğim fakat şuan durumum hiç iyi değil bel fıtığından dolayı.Bu enerjiyi biran evvel bulmam gerekiyor.Ağrıdan duramıyorum.

nullsix
09-06-2011, 16:13
Valla bel ağrısı zordur gerçekten. Benim de zamanında çok başımı yakmıştı. Fazla kilolarınız varsa vermeniz lazım. Ayrıca bol bol spor yapmak gerek. Hareketsiz kalmaktan dolayı da bu ağrılar olabilir. Fazla bilgisayar başında oturuyor musunuz ? Ya da ağır şeyler kaldırıyor musunuz ? Bir de piyasada çeşitli ağrı giderici, setler vs. var. Mesela Kosmodisk tavsiye edebilirim. Ben www.kosmodisk.com.tr sitesinden sipariş geçmiştim. Bunun yanı sıra doğru bir yatakta yatmak kesinlikle önemlidir. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Sağlıklı günler : )))