Grafik Görünüm : Bel Ağrısı
4-5 gündür bel ağrısından ölüyordum.. ne yapsam geçmiyor.. reiki biraz hafifletiyor ama.. ters bir yer.. direkt temas halinde yoruluyorum. Sevgili Turgay uzunca bir seans uyguladı sağolsun. O ne akış ama.. cayır cayır yandı o bölge. Gece ise ağrılar dayanılmaz oldu.. beni saat 04'e kadar uyutmadı. Sonra uykuya dalmışım.
Sabah kalktığımda ise ağrıdan eser kalmamıştı :)
Reiki cidden önce bir pik yaptırıyor. Bundan endişe etmeyin.. şifalandırdığının en açık belirtisi.. sonra kökünden kazıp atıyor :flowers:
Sevgili Tunç,
Çok geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum. Hakikaten Reiki enerjisi ile, kazaya uğramış bölgede reaksion önce hızlanıyor. Biliyorsunuz bir hastalığın en önemli belirtilerinden birisi ağrıdır.. Aslında ağrının en hafif şekli kaşıntıdır.. Kaşıntı> acı> yanma> AĞRI diye, azalandan artana böyle gider. Doku lezyonu ile o bölgede önce histamin açığa çıkar, sonra kallikrein seratonin döngüsü devreye girer.. Bu özellikle, yanık, yaralanma ve travmalarda böyledir.
Dolayısıyla, lezyonlu bölgede, iyileşme de artandan azalana doğru gider ve iyileşir.. AĞRI< acı<yanma<kaşıntı .Tıbbi olarak bu böyledir.. Reiki enerjisi ile, bu dönüşüm hızlanıyor..
Çünkü reiki enerjisi lezyonlu bölgede, yeni hücre oluşumunu hızlandırdığı gibi, açığa çıkan toxinlerin atılımını kolaylaştırıyor.
Reiki çalışmalarım sırasında, bu bilgiyi ilk kez Barbara Ann Brennan ın kitaplarından almıştım.Araştırdım, üzerinde çalıştım ve gerçekten doğru.
Gerek işim gereği, gerek de bayan olarak, yanık ve yaralanmalara daha açık olabiliyorum. Diyelim ki kızartma yaparken elime yağ sıçradı. Eskiden orada hemen bül( yanık kabarcığı) olurken, şimdi önce kısa süreli bir yanma, sonra kızarıklık oluyor , 5 dk içinde de tamamen iyileşiyor.. Ne bül, ne acıma.
yarım saatlik bir aradan sonra tekrar yazmaya devam ediyorum. çünkü bu yarım saat arasında, sağ gözümde kazara oluşan yırtığı iyileştirmeye uğraşacağım.Sonucu size bildiririm.
Sevgili Doktor,
Nasıl oldu yırtık? Şimdi iyimisin? Merak ettim çok, lütfen bizi bilgilendir.
Lalecim, Gecmis olsun noldu gøzune , ne yirtigi bu? Sonucu yaz, merakta birakma bizi.
Betul
Sevgili arkadaşlar ,
Size Reiki ile iyileşme olayını demonstratif olarak böylece göstermiş oldum.
Ekranda birden oluşan arıza için özür diler :notworthy: size en derin sevgilerimi sunarım.. Önceki yazımı yazarken , içerden tartışma sesleri duydum.. Benim kızlar kapışmışlar sumo güreşine hazırlık yapıyorlardı.
Sen misin aralarına giren.. En son aralarına girdiğimde bir tutam saçı kaptırmıştım.. Şimdi de gözü kaptırıyorduk neredeyse.. Bi kaç fırça ve de yoğun reiki sonucu, bugün sağ gözümde hafif ağrı kaldı. Şimdi iyiyim..
Aman sevgili Turgay, "çarpıldık çarpılacağımız kadar, Kundalini çarpsa ne olur" derken, hakikaten yakında yolda çarpık çurpuk zıplayaraktan yürümeye başlayacağız.. :wonk: :wonk: Aman kendimize dikkat edelim. :blink:
:banana: :pepper:
Kaza işte GELİYORUM demiyor. :wallbash: :pfft: :wub:
Sevgili Doktor,
Artık ne çarpılalım ne de yolda zig-zag çizelim.
2005'de daha güzel, daha ışıklı, daha aydınlatılmış yollarda yürüyelim ki duvarları daha net görebilelim, derim.
Tekrar büyük geçmiş olsun :flowers: Gözünün daha iyi olduğuna çok sevindim.
Travmaların zihinsel nedenlerini düşününce, bu olayın origosu "evlatların didişmelerini görmek istememekten " gibi geliyor bana ne dersin? ;)
Sevgilerim ve en içten şifa dileklerimle..."Gözün" aydın olsun.
Kızlara bol selam :flowers: :wave:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.