PDA

Grafik Görünüm : Reiki öğretmeni Seçimi

ceren
04-08-2006, 12:23
Merhaba; ben aranıza yeni katılmış bulunuyorum.

Yarın Reiki 1.aşama uyumlamam yapılacak.. Ancak öğretmenimden emin olamıyorum.Yani aslına bakarsanız çok araştırdım..Ama kim olursa olsun hep şüphe ile yaklaşıyorum ( yapım itibariyle )

Ya o enerjiyi bana veremezse, yada alıp alamadığımı ben nasıl anlayacağım..

Bu gerçekten yürekten istediğim birşey, bu nedenle sorunsuz olmasını istiyorum..

Bu konuda düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?
Sevgi ve saygılarımla

Tunç
04-08-2006, 12:53
Sevgili ceren,

Öncelikle aramıza hoşgeldin :flowers2: hep birlikte nice keyifli paylaşımlara inşallah.

Aşağıdaki linke bir göz atmanı öneririm;

http://turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=597

Sevgilerimle.

ceren
04-08-2006, 13:45
İlginiz için teşekkür ederim.. bu linkte yer alan şeyleri okumak açıkcası endişelerimde haksız olmadığımı gösterdi. Bende Turgay bey'den almak isterdim.Ancak yaşadığım yer Ankara...Esasında eksi bişey ile karşılaşmadım ancak nedenini anlamadığım bir şüphe var içimde..Ankarada bana referans olabileceğiniz bir yer, isim var mı? Bir an önce bunu bende yaşamak istiyorum..

sevgiler..

Tunç
04-08-2006, 14:04
Sevgili Ceren,

PM ile sorunu cevaplamaya çalıştım.

Sevgilerimle :flowers2:

ceren
04-08-2006, 14:31
Artık daha huzurluyum..Teşekkür ediyorum :flowers2: ..Şimdi 12 Ağustosta reiki 1'i alacağım kısmet olursa..Ama feci halde sabırsızlanıyoruım..ben bu kadar uzun nasıl bekleyeceğim..:angry:

İnanıyorum ki , Tanrı beni buralara sürükledi ve doğruyu bulmama yardımcı oldu.

Artık bende burdayım ve başınızın belası olacağım (yani şimdi acemiyim ya .. ondan dolayı :see_stars: )

Tunç
04-08-2006, 14:35
Aramıza katıldığın için biz sana teşekkür ediyoruz :)

12 Ağustos senin ve bütünün hayrına olsun.