Tunç
07-01-2005, 11:18
"Giyinme odamda bir boy aynam vardır. Kendimi çıplakken de, giyinikken de görüyorum. Ama genel olarak baktığım zaman kendimden çok tahrik olan bir insanım. Yani zaman zaman kalp atışımı hızlandıran, kendi kendimi tahrik ettiğim noktalar oluyor."
(Emre Altuğ)
---------------------------------------
"Kibariye olmanın haricinde ben bir kadındım, insandım, ben uzaydan gelmedim, gelenleri de tövbe yadırgamam."
(Kibariye)
"Bana bir önyargı verin dünyayı yerinden oynatayım derler ya hep..."
(Toygu, Sevda Masalı'nın damat adayı)
"Ve sonra sevgilim geliyor. Sanki asırlardır ayrı kalmış gibi sarılıyoruz. Ve sanki tüy gibi hafifmişim gibi beni kucağına alıp şöyle bir çeviriyor o boş evin içinde. Çeviriyor, çeviriyor. Gülerek 'Belin kırılacak indir beni!' diyorum. Mayolarımızı giyip koştur koştur havuza atlıyoruz. Her türlü balıklama denemelerinden sonra yorgun düşüp acıkıyoruz. Ve ve ve mangal sefası başlıyor. Tabii o pişiriyor, ben yiyorum!"
(Ayşe Arman)
"...Neler mi yedik: Süzme yoğurt, çerkez tavuğu, gavurdağı, çiğköfte, lahmacun, haşlama içli köfte, humus, yuvarlama, antep dolma, soğanlı kebap, oruk kebabı, fıstıklı kebap. Gözümüz dönmüştü. Öyle bir hale geldik ki... Hayatımızda hiç yapmadığımız bir şeyi yaptık: Son kebabı yarım bıraktık. Tatlıya ise elimizi değdirmedik; paketlediler, eve götürdük. Sonuç: Midemiz kaynamadı. Hiçbir ağırlık hissi olmadı. Sabaha karşı dörtte uyanıp baklavadan tattım; nefisti."
(Emre Aköz)
"Hedefim baştan beri ikinci olmaktı."
(Akademi Türkiye'den Tolga)
"Atatürk için de 'çakra çakra bakardı' derler."
(Serdar Ortaç, yeni albümü Çakra'nın anlamını açıklıyor)
"Biz gerginlik istemiyoruz. Bunu isteyenler her cihetten belasını bulsun."
( Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik)
"Boyum 1.77, ayak numaram ise 36. Ve Allah vergisi yapı olarak bir güzelliği var. Bir anket yapıldı ve ayaklarım da kraliçe seçildi."
(Demet Şener)
- Alooo, kiminle görüşüyoruz?
- Ben Mustafa.
- N'aber lan Mustafa?
- ??????
- Nerden arıyorsun bizi Mustafa?
- Şişli'den...
- Ne iş yapıyorsun lan Mustafa?
- Belediye başkanıyım.
(Seda Sayan, sabah programında canlı canlı bağlantı yapıyor)
"Bana gay bile dediler. Oysa ben metroseksüel bile değilim. Herkes benim ne olduğumu biliyor. Ben kişilere uzak, kitlelere yakın bir insanım."
(Özcan Deniz)
"Beraber olduğum kadınları aldattım. Ama Türkiye sınırları dışında aldatıyorum."
(Davut Güloğlu)
"Yapılabilecek tüm jestleri yaptık. Kopenhag Kriterleri'ni yerine getirdik. Artık Avrupa'dan delikanlılık bekliyoruz."
(Recep Tayyip Erdoğan)
"Bütün bunlar kültür biyografisi ile ilgili..."
(Ünlüler Çiftliği'nde kürküyle sebze toplamaya giden Banu Alkan, Güllü ve Ceylan'ın eğitimsiz olduğunu vurgulamak isterken... )
"Beni seksi bulanlara ise cevabım, başarılı ve zeki insan seksidir."
(Popçu Gülşen)
Yirim o beyin kıvrımlarını...
:puah: :puah:
(Emre Altuğ)
"Kibariye olmanın haricinde ben bir kadındım, insandım, ben uzaydan gelmedim, gelenleri de tövbe yadırgamam."
(Kibariye)
"Bana bir önyargı verin dünyayı yerinden oynatayım derler ya hep..."
(Toygu, Sevda Masalı'nın damat adayı)
"Ve sonra sevgilim geliyor. Sanki asırlardır ayrı kalmış gibi sarılıyoruz. Ve sanki tüy gibi hafifmişim gibi beni kucağına alıp şöyle bir çeviriyor o boş evin içinde. Çeviriyor, çeviriyor. Gülerek 'Belin kırılacak indir beni!' diyorum. Mayolarımızı giyip koştur koştur havuza atlıyoruz. Her türlü balıklama denemelerinden sonra yorgun düşüp acıkıyoruz. Ve ve ve mangal sefası başlıyor. Tabii o pişiriyor, ben yiyorum!"
(Ayşe Arman)
"...Neler mi yedik: Süzme yoğurt, çerkez tavuğu, gavurdağı, çiğköfte, lahmacun, haşlama içli köfte, humus, yuvarlama, antep dolma, soğanlı kebap, oruk kebabı, fıstıklı kebap. Gözümüz dönmüştü. Öyle bir hale geldik ki... Hayatımızda hiç yapmadığımız bir şeyi yaptık: Son kebabı yarım bıraktık. Tatlıya ise elimizi değdirmedik; paketlediler, eve götürdük. Sonuç: Midemiz kaynamadı. Hiçbir ağırlık hissi olmadı. Sabaha karşı dörtte uyanıp baklavadan tattım; nefisti."
(Emre Aköz)
"Hedefim baştan beri ikinci olmaktı."
(Akademi Türkiye'den Tolga)
"Atatürk için de 'çakra çakra bakardı' derler."
(Serdar Ortaç, yeni albümü Çakra'nın anlamını açıklıyor)
"Biz gerginlik istemiyoruz. Bunu isteyenler her cihetten belasını bulsun."
( Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik)
"Boyum 1.77, ayak numaram ise 36. Ve Allah vergisi yapı olarak bir güzelliği var. Bir anket yapıldı ve ayaklarım da kraliçe seçildi."
(Demet Şener)
- Alooo, kiminle görüşüyoruz?
- Ben Mustafa.
- N'aber lan Mustafa?
- ??????
- Nerden arıyorsun bizi Mustafa?
- Şişli'den...
- Ne iş yapıyorsun lan Mustafa?
- Belediye başkanıyım.
(Seda Sayan, sabah programında canlı canlı bağlantı yapıyor)
"Bana gay bile dediler. Oysa ben metroseksüel bile değilim. Herkes benim ne olduğumu biliyor. Ben kişilere uzak, kitlelere yakın bir insanım."
(Özcan Deniz)
"Beraber olduğum kadınları aldattım. Ama Türkiye sınırları dışında aldatıyorum."
(Davut Güloğlu)
"Yapılabilecek tüm jestleri yaptık. Kopenhag Kriterleri'ni yerine getirdik. Artık Avrupa'dan delikanlılık bekliyoruz."
(Recep Tayyip Erdoğan)
"Bütün bunlar kültür biyografisi ile ilgili..."
(Ünlüler Çiftliği'nde kürküyle sebze toplamaya giden Banu Alkan, Güllü ve Ceylan'ın eğitimsiz olduğunu vurgulamak isterken... )
"Beni seksi bulanlara ise cevabım, başarılı ve zeki insan seksidir."
(Popçu Gülşen)
Yirim o beyin kıvrımlarını...
:puah: :puah: