PDA

Grafik Görünüm : Vee.. Vee İşte Ben de..

Manga
06-01-2005, 08:13
Sevgili Memojoe'ye çoook teşekkür etmek istiyorum öncelikle.. Beni Kr'a inisiye ettiği için. Kalbine teşekkür ediyorum. :flowers2:
Dün bir yanma operasyonu geçirdim arkadaşlar inanamazsınız :thumbsup:
Baştan başlıyorum. Malum ortam hazırlığından sonra, uzandım ve meditation haline geçtim. Önce ilk 10 dk. gözlerimi kapatamadım odada birileri var diye. :blink: Sonra birden bire bir ateş başladı sarmaya.. Yalnız ilk başımda bir ağırlık ve yanma oldu daha sonra aşağıdan yukarıya doğru saran bir enerji hissettim. Bunları hissetmeye alışınca kendimi ağaçlardan gökyüzünün gözükmediği bir ormanda, deli gibi bir sürü kuşun aynı anda öttüğü bir yerde buldum. Saçlarım yine uzundu ama garip birşey oldu; kulaklarım galiba yukarı doğruydu sanki saçlarımın aralarından çıktılar, hissettim. Ellerimle bir yaprağa dokunurken elimi gördüm, ya yaprak çok büyüktü ya da elim çok küçüktü :lol: Böyle bir ses içindeki sessizliği anlatamam..Ömrüm boyunca kalabilirdim orda.. Birden bire gözlerimi açtım. Benden fokur fokur sesler geldi çünkü :D hehe..Kaynadım galiba..ve sonra bitti. Kalktım bi süre oturdum çünkü başım dönüyordu. Bugün patlayacak bir bomba gibiyim sanırım bunu dengelemem gerekecek :whistling: Harikaydı.. Memojoe çoook teşekkürler.. Ne dilersen dile benden :flowers:
Ve .. işte ben de.. kr'a katıldım :smartass:

Tunç
06-01-2005, 08:22
Hayırlı olsun sevgili Manga :) Yürekten kutlarım :bravo:

Nede güzel ifade etmişsin yaşadıklarını :)

memojoe
06-01-2005, 12:08
Hayırlı olsuuuunnnn :bravo:

Bundan sonra sürekli kaynıycan Manga :dil: Alev alev yanacan. :rolleyes:

Turgay
06-01-2005, 12:25
Sevgili Elf kardeşimi kutluyor, hayırlı olsun diyorum. :flowers2:
Sevgili Memojoe yüreğine sağlık. :up:

Herşey gönlünüzce olsun. :flowers: :wave:

Manga
06-01-2005, 13:42
:D :flowers: :spor: teşekkürleeeerrrr... Elf oldum ben:) hehe orklar düşünsün artık :dil:

doktor
06-01-2005, 21:17
Oooo Sevgili Manga,

Kundalini Reiki inisiasyonun hayırlı ve uğurlu olsun..

Çarpıklar ve de çarpılacaklar klübüne hoooşşşgeldin.( Töbe töbe, sevgili Turgay kulakların çınladı mı ?)

Benim çarpılmalarım şimdilik bitti.. Ama hakiki ders alıyorum.

Mesela ne oldu anlatayım.

Geçen hafta benim arabaya çarptılar ya, işte o arabanın ruhsatı hala eski eşin üzerine.. Eski eş ile 6 senedir hiç konuşmadık. Ne o aradı, ne ben.

Şimdi ne alaka, KR, araba çarpığı ve de eski eş.

Şimdiii ., arabayı tamir eden kaportacım, karşı tarafın sigortacısından parayı alabilmek içiinnnn, eski eş ile görüşmem gerekiyor. Öfff Öf. Yoksa adamcağız bir sürü tamir parasını alamıyor.. Çarpan kişinin sigortacısı da parayı aynen eski eşin hesabına yatırıyor.. Eski eşin dünyadan haberi yok.. Ne yapsak Allahım.

Allem ettim, kallem ettim , aldım koydum eski eşi aramamak için.. Ama çıkış yok.

Ben de aradım. İsteklerimi söyledim, teşekkür ettim kapattım.

Anladınız mı şimdi, benim arabaya neden çarpıldı.

Ohhhh söyledim rahatladım. :scratchchin:

nisan
07-01-2005, 14:03
Sevgili Doktor,

İki kere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum size :huh: harikasınız.
Bu yerinde tespitinize :up: arabanın ne günahı vardı diyesi geliyor insanın :omg_smile: ..))

Sevgilerimle :flowers:
Nisan

fifth_dimension
21-02-2005, 21:07
Hayırlısıyla bir Reiki 3'ü alayım, ondan sonra bende umarım bu klübe katılırım :D :blow: