Grafik Görünüm : :(
serkansav
19-07-2006, 12:34
Bu bir reiki deneyimimi bilmiyorum, dün müşterilerime kızdığım için "şu bilgisayar öyle bi bozulsun ki, hiç bir iş yapamayım" deyiverdim :doh: Bozuldu. Hem de 2 dakika sonra. Monitör zırt diye karardı. Harddisc yanmış yahu. Başka harddisc deniyor bu işten anlayan arkadaşım o da olmuyor. P4'ü şimdilik rafa kaldırdık, diğer bilgisayarla idare ediyoruz. Aman dikkatli olun :bangin:
vampirpenguen
19-07-2006, 21:02
Her düşünce,fiil enerji dikkat etmemiz gerekiyor...
Yürekten imgelediğiniz herşey olur.
Enerji daima dönüşür.
Düşündüğünüz ne ise, atomaltı partiküller biçimindedir.
Atomaltı partiküller ( kuantalar) asla yok olmazlar.
Siz öfkeliyken, korkuyorken ya da endişeli iken, etrafınıza bu olumsuz kuantaları yaymakla kalmayıp , aynı zamanda bilinci olmayan kendi hücrelerinize de zarar veriyorsunuz.
Bir kızgın düşünce ile hard diskiniz yandı ise , kimbilir o an, kendi ÖZ HÜCRELERİNİZ , düşünce ile salgıladığınız hormonlar ve maddeler ile , nasıl bir tahribata uğramıştır.. Hiç bunu düşündünüz mü?
İlaç sanayii, kimsayal sanayii , hastaneler vs vs giderek sayıca artıyor. Neden?:doh:
Biz burada batı tıbbiyelileri olarak geçimimizi hastalıktan sağlıyorken , doğu tıbbında ( Çin ) doktoru , değil para ödemek, yerden yere vururlar.. Orada hedef koruyucu tıp tır.. İyileştirici tıp değil. Orada doktorun görevi, hastalıklardan nasıl korunacağını anlatmaktır.. Bu hiç de kolay değildir.
Oysa, batıda , hastalık kristalleştikten, katılaştıktan , yani kronikleştikten sonra hadi tedavi et bakalım.. Çünkü belletilen bu.. Hastaya da böyle belletilmiş.. İşte o hasta , öfkesi, gururu, kaygısı , intikam duyguları, ihtirasları ve hırsları ile o hale gelmiştir.. Hani , bilmez etrafında kimbilir ne kadar çok da yangın çıkarttığını... Bilir mi dersiniz?
Amacım, hasta olanları kınamak değil.. Aksine, hastalıktan nasıl kaçınacağımızı tespit edebilmek.
Bana bedeninizin neresinde, ne hastalık var söyleyin ; size KİM olduğunuzu söyleyeyim. :flowers:
serkansav
19-07-2006, 22:02
Tesbitlerinizde çok haklısınız sevgili doktor. Hücrelerimdeki değişikliklerin bilincinde olamasam da bu olayın birçok açıdan beni etkilediğini görüyorum.
Saygı ve sevgilerimle.
:) slm sevgii doktor,reflü'sü,özafajit'i,ürtiker'i olan biri nasıl biri sizce.?
Hazmedemiyen , kabullenemiyen, olduğu gibi göremeyen bir insan tablosu bu.
:angel: Teşekkürler.kendimi şifalandırmaya çalışıyorum.tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim:)
Işıkıyam
27-07-2006, 15:53
...o vazgeçemediğimi artık bırakma kararını verdikten sonra,
ve başardığımda,
mide sancılarım ve sevgili modüllerimden hiç haber yok...........:bangin:
lütfen kendinizi sevin.......:angel2:
Çocukluğum ve gençliğim hep cilt allerjileri ile geçti.. Metal bir takı takamazdım. :doh:
Bir gün üniversitede sınavlar öncesi çok yorgun hissetiğim için, babamın vitaminini içtim( Supradyn).. Sınavlara deli gibi çalışıyordum. Yaz günü herkes sokakta iken... Ertesi gün yüzüm gözüm bedenim parça parça kabardı.. Kaşıntı durmadan.
Biraz güneşe çıksam, derhal kabarırdım. Biraz üzülsem, hemen allerjik döküntülerim olurdu.
Bizler o dönemde , baskı altında yetiştik.. Kararlarımızı ailemiz verirdi. Hangi okula gideceğiz, kiminle arkadaşlık edeceğiz , nereye, kaçta gideceğiz.. Hobilerimiz olacak mı, olursa ne olacak.. Bir de kız kısmıyız ya.:doh:
O dönemlerde, kimseyi dinlemek istemezdim. Kafamdaki doğrular ile, başkalarının doğruları aynı değildi. Örneğin bir ressam olmak istedim.. Hala da isterim.
Zaman içinde böylece isyankar bir yapı geliştirdim.. Ama isyan kendime.. "HAYIR " demeyi çokkkkkkk sonraları öğrendim.
Son 7-8 yıldır hiçbir allerjik reaksiyonla karşılaşmıyorum..Her türlü takıyı takabiliyorum.. Güneşte istediğim kadar durabiliyorum.. "Hayır" demeyi ve kendime isyan etmemeyi öğrendim. Reiki gözlerimi ve bilincimi açtı.,:flowers2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.