Grafik Görünüm : Lütfen yönlendirilmeye ihtiyacım var...
Arsenique
07-07-2006, 19:02
Arkadaşlar yaşım 17 ve reikiye ilgi duyuyorum ama henüz hiçbi seminere katılmadım katılmak istiyorum ama aklımda bi şüphe var ya sadece placebo etkisiyse diye sanırım ihtiyacım olan gerçek bi reiki eğitimi almış birinden bişeyler duymak buna çok ihtiyacım var lütfen yardım edin...
Msn imi yazıyorum msn den görüşmek istiyorum mümkünse eğitim almış kişilerle burayı sürekli kontrol edicem kendi msn inizi bırakırsanızda eklerim
Msn:darkmasterdh@hotmail.com
şimdiden çok teşekkürler:)
Doğrusu sevgili arsenik, msn me "darkmaster " diye bir nick istekte bulununca ki, bu nickin önünde de pek çok şekil mevcuttu , kuşkuya düşüp , bu isteğini geri çevirdim.
Şimdi de , bunun hemen ardından , sizi Arsenik olarak burada gördüm.
Öncelikle "birbirimizi tanıyalım" bölümünde , kendini tanıtır mısınız? Bir de ne istediğinizi belirtirseniz , o zaman işler daha kolaylaşır diye düşünüyorum.
Aramızda 10 yaşından başlayarak Reiki master lar var. Reikinin bilincinde ve pek çok yol kat etmiş durumdalar.
Örneğin Force Energy arkadaşımız 14 yaşında ve şu anda Kundalini Reiki Master , Ra-Sheeba Master , bildiğim kadarıyla da Usui Reiki 2. düzeyde ve GMA master.
Bu işin yaşı yok.
Ne bildiğinizi, ne bilmediğinizi, kuşkularınızı hiç saklamadan buradan yazabilirsiniz.. Size burada yardımcı olacak pek çok usta var. Ama önce kendimizi tanıtalım.:flowers2:
Arsenique
07-07-2006, 20:22
doktor la temasa geçtim ve beni msn ine kabul etti yanlız dışarı çıkması gerekliymiş konuşamadık başka arkadaşlarlada tanışmayı çok isterim msn inizi verirseniz yada eklerseniz bütün gece msn deyim:)
Dostlar sevgili Arsenikin bilgilendirilmeye çok gereksinimi var. Haydi hoppp hep beraber:banana: :pepper: :banana: :pepper:
Arsenique
09-07-2006, 16:12
Arkadaşlar sanırım başardım telekinezi üzerinde çalışıyordum bugün ve gözlermi kapadım konsantre oldum ve beynimden akan bi gücün ellerimi gittiğini ve döndürdüğünü düşündüm gözlerimi açtığımda dönüodu:D:D:D:D:Dilk dedimki rüzgarmıdır die odada hayatta rüzgar olamazdı ancak nefesim olurdu çok güçlü şekilde nefes alıp verdim ama kpırdamadı bile başardım sanırım çalışmalara devam:D:D:D:D:D:D
Arsenique
09-07-2006, 20:40
Bu konuda bana yardımcı olmaya çalışan herkeze çok teşekkür ederim ama sanırım bu teşekkürleri en çok hakeden insan Onurdur(Force Energy) Ayrıca doktorada beni onurla tanıştırdığı için ayrıca teşekkür ederim bu konularda kendimi yetiştirmem için benim kafama uyan beni anlıyan bi mastera ihtiyacım vardı ve sanırım ben onu buldum herşey için çok teşekkürler onur iyiki varsın...:):):):):):):)::):):):pepper::pepper::pep per::pepper:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.