PDA

Grafik Görünüm : Gabriel

doktor
04-10-2004, 09:05
Merhaba ,

Daha dün Gabriel kimdir nedir diye düşünürken ( açıkçası onun kim , ne olduğunu yaklaşık 1 aydır arıyordum) , bu sitede melek Gabrielle ( Cebrail ) olabileceğini gördüm.

Bir gün izmirde deniz kıyısında okurken, benim de rehberim/ rehberlerim olabileceği aklıma geldi . O an bana iki isim okundu ,. Birisi Gabriel , diğeri Maloni gibi.. Dönüşte ikisini de araştırdım. Ama bulamamıştım.. Şimdi Maloni kim nedir, İsimleri yanlış almamıştım..
Ayrıca bir başka rehberim daha var.. O açıklanmasını tercih etmiyor.. Şu kadarını söyleyebilirim.. İlk önce onunla tanıştım.. O 11 eylül olayında bu dünyadan ayrılmış çok değerli bir sağlık mensubu.. Çalışmalarına bu dünyada da halen devam ediyor.. O nun vasıtasıyla bu iki ismi öğrendim.

Şunu da eklemeliyim. Bir Tıp doktoru olarakl aklım başımda ve vardığım noktadan çok memnunum. Ayrıca kendim gibi örneklerin hızla çoğaldığını görüyorum. Allah!ıma çok şükürler olsun.

Tunç
04-10-2004, 09:23
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz diyorum :) Deneyimlerimizi paylaştıkça aydınlanacağız. Sevgili Turgay'da tıp doktorudur ve hepimiz vardığımız noktadan çok memnunuz :)

doktor
04-10-2004, 09:29
Teşekkür ediyorum sevgili Tunç,

Burası sanırım yeni açılmış bir forum. Ben de bilgi paylaşımının en iyi ve zengin bir şekilde yürüyeceğini umuyorum.

Hepinize mutlu barış dolu bir hafta diliyorum.

Tunç
09-10-2004, 08:39
Aslında forum'umuz çok yeni değil.. ama daha amatör bir görünüm içerisindeydi.. Eylül 2004'de profosyonel bir forum tabanı olan Invision PowerBoard'a geçtik :)

Bu forumu büyütmek artık hepimizin elinde.. sizlerden ricam katılımcı olmanız ve katılımı arttırmaya çalışmanız :) hep "büyük düşün" derler ya.. bizimde hedefimiz Türkiyenin en büyük bilgi paylaşım platformu olmak :thumbsup:

İleride katılım ve üye sayımız arttıkça moderatör arkadaşlara da ihtiyacımız olacak.

Sevgiyle kalın :D

doktor
10-10-2004, 18:30
Bir sitede, gerçek meleklerin bir şekilde kendilerini gösterdiklerini okudum.

Kendini melek olarak tanıtan ama göstermeyen varlıklar ise "evil" soyundan geliyormuş.

Bu doğru mu?

Ben , isim olarak verilen Gabriel( Cebrail' ) i görmedim. Bu nedir?

Bugün, arkadaşıma Reiki yolladıktan sonra gördüğüm sarı, turuncu parlak, odayı kaplayan kocaman heyula gibi şey neydi?

Hem bana O nun adı neden hristiyanların kullandığı gibi Gabrielle olarak verildi de, Cebrail olarak verilmedi illkten? Madem Cebrail bana el verdi de , o halde onun ismini neden başka varlık aktardı?

Dinimize göre Cebrail Allah'tan vahiy getiren melektir. Biz peygamber değiliz ki bize vahiy gelsin ?

Gabriel ( Cebrail ) kendini nasıl gösterir ? Neye benzer ? Öf öf.

nOT: ZİHİNDEKİ VIZILTILAR

Turgay
11-10-2004, 11:41
Sevgili Doktor,
Gabriel Kaos'unu :D cevaplayabilmek adına benim ve arkadaşlarımın Melek Meditasyonu çalışmalarımızdan deneyimlerimizi paylaşmak istiyorum. Kitabi bilgilerde Başmelek Gabriel (Cebrail)'in bakır renkte bir aurası olduğu yazılır. Ancak çok farklı renklerde aura algılayan arkadaşlarımız oldu. Odayı kaplayan sarı-turuncu renk de böyle bir durum olabilir.
Ayrıca Türkçe hitap ettiğimiz halde gelen cevapların yabancı dillerde olması, benim de başıma gelen bir durum.Özellikle Ra-Sheeba çalışmalarımızda çok oldu.Hatta bazen kelimenin anlamını hiç anlamadığım sonra araştırınca waaaavv dediğim durumlarda oldu. Gabriel ve Maloni gibi.
Bu durumun herhangi bir şeyi empoze etmek vs. için olmadığını sadece İŞTE ÖYLE olduğunu biliyorum, tecrübelerimden.
Dinimizdeki telaffuzu ya da sitedeki orjinal metinden alıntı şekli, işin aslını değiştirmiyor malum. Önemli olan bu çalışmaların sonuçları diyorum. Mesela sitedeki "Gabriel'le Sezgilerimizi Güçlendirici Meditasyonu" öneririm. Hem aura renkleri açısından, hem de Gabriel'in bize üst benliğimizle nasıl temas kurabileceğimiz açısından nasıl yardımcı olduğunun çok hoş bir deneyimi olacaktır.
Bu arada Maloni'yi araştırmalarımda henüz net bir bilgi alamadım ancak Kryon bağlantılı bir ağbimiz var ona danışacağım. Bilgi alınca hemen döneceğim.
Devam etmek üzere şimdilik hoşçakal . Sevgilerimle Turgay :wave:

doktor
08-11-2004, 20:44
O sarı turuncu parlak heyula :huh: artık ne zaman çağırırsam, benim yanımda.. Çok hoş da sohbeti var ..Bilgilerinize sunayım dedim. :wonk:

Turgay
08-11-2004, 21:47
Sevgili Doktor,
Sen "Heyula" tabiri kullanınca aklıma geldi.Ben de sık kullanırım o kelimeyi.Babylon sözlüğe baktım, bak ne yazıyor.

Yeni Lügat Türkçe Sözlük

• HEYULA

Zihinde tasarlanan korkunç hayal. * Gösteriş ve iriliği olduğu halde hiçbir te'siri ve değeri olmayan şey. * Eski felsefede: Eşyanın aslı ve gerçek olan kısmı.

"Hiçbir tesiri ve değeri olmayan" kısmına tabi ki katılamayacağım.Ama eski felsefe yorumu çok hoşuma gitti.Yani Matrix gibi.Asıl gerçek hangisi? ;)

Bu arada sohbetinizin hoş olmasına sevindim ama uyarmadan yapamayacağım.İyidir, hoştur ama dikkat et, içince sapıtır. :wonk:

doktor
08-11-2004, 21:51
Sevgili Turgay,

Bu akşam çenem düştü.. Ne de olsa, burada kıdemli üye olmuşum.

O nun heyula olmasının nedeni , elbetteki benim zihnimdeki vızıltılardır.

Benim hala kuşkularım, acaba larım olmasa, o heyula olmayacak değil mi?

Ne o ne de ben rakı sofrasını sevmiyoruz ki :banana: :pepper:

-rose
10-12-2005, 21:40
Selamlar...Melek meditasyonu nedir bilmiyorum...insanlar bazi konular hakkinda yeterince bir bilgiye sahip degiller.....sözgelisi10/1 bir bilgiye sahipler,geri kalan 10/9 luk bilgi de insanlardan gelen binlerce farkli bilgilerle ya genisliyor,ya da konu kendi icinde kayboluyor...bu yetersiz bilgilerin olusturdugu bir karmasa yasaniyor gibi.....insanlar melekleri göremiyor.....insanlar kanallik araciligiyla varliklarla konusuyorlar,konusan kim görmüyorlar...hissetmek burada görmenin yerini alabilir mi?bunu bilmiyorum......konuya bilimsel olarak bakildiginda konular daha acilamadan kapanir.bir bilim adami soyut bilgilere inanir....bu o degil.....
Tanri,evren,dünya ,insan,varliklar,insan bilinci hazir bilinen kaliplarin disina cikmaya basladi...hizli bir giris yapti,.ama o kadar hizla yol aliyor ki,yol gösteren levhalari okumadan hizla yanindan geciyor,sonrasinda belki de yanlis yola giriyorlar....o yanlis yolun bir de geri dönüsü var,ya da yok........ bel ki de daha yavas yol alinmali,bir adimda bin yillik bilinc gücü kazanilabilinir.bir adimla bin yillik bir bilinc gücü kaybedilebilinir.....yanlis yol bilinc degil bilincsizligi getirebilir.......iyi düsünülmelidir..ben genel olarak konusuyorum...konu sadece melek meditasyonu degil...dedigim gibi melek meditasyonu nedir bilmiyorum.....ama melekleri görebiliyorum..............rose

Manga
13-12-2005, 13:06
:) Sevgili -rose;

sana en içten sevgilerimi yolluyorum :heart: . Bunları duymak güzel :heart: :heart:

ışık dostu
25-11-2006, 13:25
Selamlar,

Sevgili Dostlarım, bu başlık altında bir-iki şey yazarken fark ettim ki ilk mesaj 04/10/2004 tarihinde girilmiş. Ve yaklaşık bir yıldır da yeni mesaj eklenmemiş. Bu aslında içinde yaşadığımız ve illüzyonlarla dolu dünyada zaman dediğimiz paradoksun bir neticesi. Her şey bir düzlemde vuku bulmakta ama BİZ’lerin algıları bunu geçmiş/şimdi/gelecek olarak değerlendirmektedir.

Benim de Rehberliğinden ve desteğinden onur duyduğum Baş Melek Gabriel yani Cebrail kelime anlamı olarak “Tanrı Kudreti” anlamında bilinir..Baş Melekler ; YARATICININ en önemli habercileridir. İslam inanışlarına göre dört, Hristiyan inanışlarına göre 7 Baş melekten birisidir Cebrail…. Her Baş Meleğin özel bir görevi, sembolleri ve 4 Baş Meleğin temsil ettiği Zodyak gurupları vardır. Cebrail geleneksel inanca göre Tanrı’nın insanoğluna gönderdiği elçi olarak kabul edilir. Tüm Melekler gibi Cebrail’de her formda görünebilir. Muhammed Peygambere geldiğinde vücudunun büyük bir kısmı sanki gökyüzüne uzanmış orada kaybolup gitmiş gibi haşmetlidir. Ve sanki kanat sesleri heryeri kaplamıştır….Bazı Kanal Bilgilerinde hala ismi geçmektedir. Bunlardan birisinde İsmi Mustafa Molla olarak gecer. Baş Melekler kendi rehber/koruyucu Meleklerimizden çok daha kolay temas kurabileceğimiz Meleklerdir. Baş Melekler ne dişi ne de erkektir bu nedenle BİZ’lere dilediği formda gözükebilir bazen bir IŞIK, bazen bir dişi bazen de bir erkek olarak görebiliriz.

TEMSİL ETTİĞİ GÜÇ : Şüpheyi ve korkuyu yok etme
ELEMENT : Su
YÖN : Batı
MEVSİM : Kış
RENK : Zümrüt Yeşili
ZODYAK SİMGESİ : Yengeç, Akrep ve Balık

Konuyla ilgilenen dostlarım için Richard WEBSTER’in “Koruyucu Meleğinizle İrtibat” isimli Kitabını da gözden geçirmelerini önerebilirim.

Sonsuz Sevgilerimle,

sirius
25-02-2007, 22:44
Merhaba ,

Daha dün Gabriel kimdir nedir diye düşünürken ( açıkçası onun kim , ne olduğunu yaklaşık 1 aydır arıyordum) , bu sitede melek Gabrielle ( Cebrail ) olabileceğini gördüm.

Bir gün izmirde deniz kıyısında okurken, benim de rehberim/ rehberlerim olabileceği aklıma geldi . O an bana iki isim okundu ,. Birisi Gabriel , diğeri Maloni gibi.. Dönüşte ikisini de araştırdım. Ama bulamamıştım.. Şimdi Maloni kim nedir, İsimleri yanlış almamıştım..
Ayrıca bir başka rehberim daha var.. O açıklanmasını tercih etmiyor.. Şu kadarını söyleyebilirim.. İlk önce onunla tanıştım.. O 11 eylül olayında bu dünyadan ayrılmış çok değerli bir sağlık mensubu.. Çalışmalarına bu dünyada da halen devam ediyor.. O nun vasıtasıyla bu iki ismi öğrendim.

Şunu da eklemeliyim. Bir Tıp doktoru olarakl aklım başımda ve vardığım noktadan çok memnunum. Ayrıca kendim gibi örneklerin hızla çoğaldığını görüyorum. Allah!ıma çok şükürler olsun.

Bilindiği gibi bir insana gabriel ismi veya cebrail ismi verilir bence rehberlerinden gabriel bir insan ismi. Çünkü 4 başmeleklerin de farklı görevlleri olduğu için ruhsal rehber olmazlar. Yine bize bahşedilen doğuştan itibaren 2 koruyucu melek olduğu Kuran'da da yazar. Ama şunu da hissediyorum ki çok iyi insanlar da bu sayı artabiliyor. Bunun dışında ruhlardan da ruhsal rehber olabiliyor. Ama obsesyon olmamak için bir ruhsal rehberin gerçekten yükselmiş mi yükselmemiş mi olduğunu bilmekte gerekiyor bence :flowers: hatta namaz sırasında sağa ve sola selam verme onlara ve selamun aleykümün anlamıda size selam olsun yani sana ve meleklerine :)

Redflame
18-08-2007, 18:38
çok üzülmüştüm.ne yaparım dedim.frumdaki melek meditasyonunu yapayım dedim.yazıcıdan çıkardıgım yazıları çıkardım.hem aglıyodum hemde onu hissetmek istedim yanımda olmasını bilmek dünyamdaki en güzel deneyim olacaktı.önce bi ışık zaten gözlerim kapalı oldugu halde gözlerim o ışıklarda kamaşıyodu.sanki başka bi dünyada uçuyodum.melegin elimi tuttugunu düşündügümde istem dışı hareketlerim oldu.meditasyon bitirdigimde nedense elimi açmak istemedim.hem agladım hem usulca açtım.ona göz yaşlarımla teşekkür ettim.onlar istenirse hep yanımızdalar.belki birgün ileri aşama olacak ama demek benim bugün bu kadar almam gerekiyomuş diye düşündüm.yanlışsam düzeltin.tüm sevgiler sizlerin olsun.saygılarımla:kalp::kalp::kalp::friends:

lemurya
20-06-2008, 09:08
melek uyumlaması almak istiyorummm..bu gün 20 haziran..ben istanbuldayım..kızıltoprakta oturuyorum..ismim demet..beni duyan varmı????nasıl uyumlanıyorsunuz??yoksa sadece bir klan gbi kendi aranızdamı yapıyosunuz??sizlere nasıl ulaşılıyor????

Tunç
20-06-2008, 09:16
melek uyumlaması almak istiyorummm..bu gün 20 haziran..ben istanbuldayım..kızıltoprakta oturuyorum..ismim demet..beni duyan varmı????nasıl uyumlanıyorsunuz??yoksa sadece bir klan gbi kendi aranızdamı yapıyosunuz??sizlere nasıl ulaşılıyor????

Bunları duymak gerçekten çok üzücü. Seminer ve meditasyon duyurularını, ana sitemizdeki etkinlik programlarını, iletişim sayfasını takip edersiniz sorularınıza cevap alırsınız.

Bu mesajdan önce forum konularını inceleseydiniz, forum ailesine klan gibi şeklinde bir talihsiz yakıştırma yapmazdınız sanırım.

www.turgayreiki.com (http://www.turgayreiki.com) Yeniden Doğuş Kişisel Gelişim Merkezi'nin web sitesidir. www.turgayreiki.com/forum (http://www.turgayreiki.com/forum) Yeniden Doğuş Kişisel Gelişim Merkezi'nin internet ortamındaki paylaşım platformudur. Ne mutluki değerli forum üyelerimizin katkıları ile bu paylaşım platformu bir aile ortamına dönüşmüştür.

Melek meditasyonları Yeniden Doğuş Kişisel Gelişim Merkezi'nde sevgili Turgay tarafından toplu olarak yapılan meditasyonlardır, herkese açıktır ve web sitemizde tarihleri etkinlik programları içerisinde verilmektedir. Uzaktan verilebilen bir uygulama değildir.

Meleklerin Rengi ise uzaktan yapılan ücretsiz bir uyumlamadır ve forumumuzda "uzaktan uyumlamalar" bölümünde ilan edilen tarihlerde yapılır.

Tüm bunların dışında, kendi kendinize yapabileceğiniz "meleklerle çalışmalar ve meditasyon şekilleri" ana sitemizde melek çalışmaları başlığında incelenmektedir.