Grafik Görünüm : Bütün Yollar Bizim ;)
Kaz Dağları gezisi dönüşü, saat 8-9 civarlarıydı sanırım Çiğli yolunun ne kadar kalabalık olduğunu bilenleriniz vardır.
Ama bir sembolle kökünden çözüm! :) Arabalar düzgün akışında ilerleyiveriyor ve hatta yol boşalıyor neredeyse :lol: . Eee tabii bütün gezi otobüsü hep beraber reiki verirse böle olur :) Bis de sağsalim evlerimize zamanında varırız..:angel2:
vampirpenguen
01-06-2006, 22:27
istanbula lazımsınız :)
pikapika
19-06-2006, 00:20
merhaba arkadaşlarr ben reiki ile13 mayısta tanıştım ve enerjiyi daha yeni yenii anlaya biliyorum.çok hoş deneyimler yaşadım bu gune değin. gecen arkadasıma reiki verirken cok garip bir şey yaşadım.bu ar kadaşım hisler konusunda çok gelişmiş biri anladığım kadarıyla ki enerjisini kulanıyor. ona lob dengelemesi yaparken el verme anımda yaşadığım yukselişi yaşadım ve enerjinin kendi vicudumda ters döndüğünü hissttim.carpılma hissi gb bişey. ikimizinde gözleri kapalıydı benden gözümün önündeki renklere dikkat etmemi arasındaki şekilleri görüp görmediğimi sordu tam bişeyler arlanır gb olurken korktum ve gözlerimi açtım.Nolduğunu sorduğumda '' senin cevrendeki enerjiden korktumm senden iyi enerji alıyordum lakin etrafında kötü şeyler hissttim bundan dolayı senin üstündeki negatifliği almayı denedim. kormana gerek yok sana enerjinin renklerini göstermeye calışıyordum . her insanın bir rengi vardır .'' dedi. ilginç diyologlarımız devam etti.size sormak istediğim benim histtiğim geri dönen enerji gb şeylerin olması normal mi? artı daha benim enerjimin dengesiz olduğunu kendi içimde oturmadığını tam kntrol altına alamadığı söyledi bu mumkunmuu.beni bilgilendirirseniz sevinirim. herşey için şimdiden tşk:)
Sevgili Pikapika öncelikle forumumuza hoşgeldin demek istiyorum.:flowers:
Sorularına gelince;
Aura olarak tanımlanan enerji alanlarımız o anki ruh halimize, zihinsel, duygusal aktivasyonumuza, fizik bedendeki sorunlara bağlı olarak an be an değişiklik gösterir. Yani genel anlamda -M.S 2150 kitabındaki gibi- belirli renklerde standart renklere sahip bir auradan söz etmek mümkün değil. Yani ben hep maviyim sen sarısın ...gibi bir genelleme doğru olmayacaktır. Peşpeşe çekilen Kirlian fotoğrafçılık tekniklerinde auranın hiç bir resimde aynı çap ve renkte standart kalmadığı görülüyor. Bu değişkenlik doğaldır ve bundan ibaret de kalmaz. Başka kişiler ya da ortamların enerjileri ile de etkileşim halindedir. Yani iç ya da dış uyarıcılar aurayı her zaman etkiler. Auranın ve çakraların tam anlamıyla dengeli olması ise günümüz koşullarında ütopik kabul edilebilecek bir durum. Yani hepimizin aura ve çakra seviyelerinde az ya da çok dengesizlikler olacaktır değişen koşullara göre.
Bu bağlamda yaşadığın tecrübeyle de ilgili olarak, enerji transferlerinin olması normaldir. Geri dönen tanımı tam ne kadar doğru olur bir şey diyemem ancak enerji hırsızlığı ya da enerji vampirliği de denen durum bilinen bir durumdur. Yani başkalarının enerji bedenlerinden -kaba tabirle- enerji şarjları yapabildiğimiz gibi kendimizden -balonun hava kaçırması gibi- enerji de kaybedebiliriz.
Arkadaşının 'seni çevreleyen negatifliği aldım' ya da 'her insanın bir rengi vardır' söylemlerini ve gördüğü ve göstermeye çalıştığını söylediği renkler konusunu bence biraz tedbirli dinlemek ve yorumlamak lazım. Çünkü başta bahsettiğim nedenlerle kişilerin auralarına bakıp sende şu renk gördüm .... gibi yorumları son derece tedbirsiz ve insanların zihinlerini karıştıran söylemler olarak alıyorum.
Sadece bu ifade bile söylenen kişinin aurasında negatif etki yapacaktır. Auralar üzerinden teşhislere ve tedavilere gidilmesi bence fazlasıyla dikkatli olunması gereken bir durum. Bu anlamda gerçekten teşhis ve tedavi planlamaları yapan ve bunun doğruluğu ancak bilimsel anlamda uzun süreli takiplerle sınanan ve onanan dünya genelinde ancak birkaç doktor var. Barbara Ann Brennan gibi dünyaca ünlü isimler bile bu konuda son derece temkinli konuşuyorken, bir iki günlük tecrübeleri ile hemen teşhise giden arkadaşlarımızın davranışlarını çok ama çok sakıncalı buluyorum.
Bir kahve falında bile söylenen hoş olmayan bir cümlenin insanların nasıl keyfini kaçırdığını unutmamak lazım. Kaldı ki bu tip net söylemlere hiç itibar etmemeni tavsiye ediyorum naçizane. Yüreğini ferah tutup kendi deneyimlediklerinin dışında sana başkalarının seninle ilgili yorumlarını-doğru-, -mutlak doğru- olarak benimsememeni rica ediyorum.
Reiki inisiyasyonunun hayırlı olmasını diliyor, tebrik ediyorum. Kendi ışığının gücüne ve doğruluğuna inanmanı tekrar rica ederek sevgilerimi gönderiyorum.:flowers:
pikapika
19-06-2006, 19:56
bilgilendirmeniz için teşekkürler hocamm:) bana yine ışık tuttunuzz saolun.;
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.