PDA

Grafik Görünüm : Yardım

vampirpenguen
15-05-2006, 19:33
Canlar zihinsel temizlenmeye ve bunu yaşamımda aktarmaya çabalıyorum.Zaman zaman mücadele çok yoğunlaşıyor.Mümkünse 10 dakikanızı belki daha fazla vaktinizi şifa için ayırabilir misiniz? 2 veya 3 gün boyunca destekler misiniz?
Şimdiden yardımcı olan tüm canlara teşekkürler.:friends:

doktor
15-05-2006, 19:57
At kendini Kırlaraaaaaaaaa:flowers2:

Sanki kendim yapabildim.. Ah o zihin ahhhhhh:bangin::see_stars:

vampirpenguen
15-05-2006, 22:28
At kendini Kırlaraaaaaaaaa:flowers2:

Sanki kendim yapabildim.. Ah o zihin ahhhhhh:bangin::see_stars:
Doktor önerin için teşekkür ederim her pazar anemon trekking ile doğa yürüyüşlerine katılıyorum.Güzel oluyor.İnşallah sana da nasip olur.Doğa bambaşka hele ki doğadan yardım talep ettiğinizde.:flowers2: Zihin durmuyor ne düşünceler neler neler geliyor hele ki zihinsel olarak arınmaya ve yaşama uygulamaya çalıştığınızda çeken bilir.Bir şekilde bir yerlerden başlamak lazım onlar diken gibi anlayışı kısıtlıyor hapsediyor.Allah hepimize geniş bir anlayışı ve hayatta idraka nasip eylesin.:flowers:

Manga
16-05-2006, 08:04
:) vampirpenguencim;

ben hala göremedim vampir bir penguen nasıl oluo yaa hehe:lol:
Neyse..

Bu zihinsel temizlenmede zorlanmaların pek bitecek birşey değil biliyorsun öyle değil mi? Yaşadığın sürece var olacaklar. Yaşamına her aktardığında bir yenisi sırada bekliyor olacak :) Biz burdayız, ama en büyük güç sende biliyorsun:) :friends:

Bu iki gün sana:angel2: , sonra da gerisi senin. :flowers2:

aspirin
16-05-2006, 08:47
Aynen Sevgili Vampirpenguencim.Biz herzaman buradayız ama hiç bitmiyolar onlar valla...Evet ben de 3 gün seninle olayım,olur mu?Arada merkeze uğra sohbetleriz.Kendine iyi bak...:flowers2:

vampirpenguen
16-05-2006, 12:22
Hepinize teşekkür ederim.Her ne kadar özde hakikatte o sonsuz potansiyel olduğunu bilsemde bunun idrakına varmamış bir ortamda yalnız olunca insan destek arıyor.Hemfikirini hem anlayışını arıyor :friends:
Bazen sığınılacak bir liman arıyor insan.Farkında olmanın farkında olmayan bir ortamda olmanın zorlukları bunlar.Derdini nasıl kime anlatıcan nasıl açıklayabilicen.Bazen insan geriye dönmek istiyor o eski umursamaz zamanlara artık dönüş yok belki bu idrakın 1 trilyonda biri olmasına rağmen bu bile yetiyor.Zaman az yapıcak çok iş öğrenilecek çok şey var.Bilmiyorum sizde oluyor mu o gün çok monoton boş geçmişse bir pişmanlık geliyor artık bana birşeyleri bilipte bile bile lades yapmak ağır geliyor.Bunu yaşayan bilir ancak.Yolumuz dikenlerle dolu Allah hepimize bu yolda kolaylık afiyet nasip eylesin.