PDA

Grafik Görünüm : Temiz Don

doktor
28-12-2004, 20:05
TEMIZ DON

Gümrük kapisindan bir Ingiliz, bir Fransiz, bir Türk geçmek için bekliyorlarmis. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye baslamis.

Önce Ingiliz'in valizine bakmislar. Içinden 7 adet don çikmis. "Niye 7 tane?" diye Ingiliz'e sormuslar.O da "Haftanin yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Sali, Çarsamba..." demis. "Vay be! Helal olsun medeniyete,
temizlige bak adamlardaki."

"Sira Fransiz'in valizine gelmis. Açmislar bakmislar 8 tane don. "7'yi anladik da niye 8?" diye sormuslar. Fransiz "Pazartesi, Sali, Çarsamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldim" demis. "Vay be! Adamlardaki temizlige medeniyete bak!" demis görevliler.

Sira Temel'e gelince açmislar bakmislar tam 12 adet don."Vay be! Ne varsa bizim insanimizda var. Su medeniyete, su temizlige bak!" Sormuslar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermis "Ocak, Subat, Mart,......"

Manga
29-12-2004, 08:02
:D :doh: :ninja:

Betul
29-12-2004, 20:01
:shake: :doh: :red_smile:

doktor
30-12-2004, 20:35
Arkadaşlar ne oldu ki,

Fıkra çok mu ayıptı ki? Ya 40 yılın başında bir fıkra atayım dedimdi. Kadın doğumcudan başka ne beklersiniz.

Söz bundan sonra çok edepli fıkra atacağım..

:banana: :pepper:

memojoe
30-12-2004, 23:08
:D :D :D :D

Ne ayıbı yaw, Temel var içinde bi kerem :up:

Tunç
31-12-2004, 08:36
Ayıp olurmu yav.. harika fıkraydı :lol:

Devam sevgili doktor :up:

Turgay
31-12-2004, 09:59
Sevgili Doktor,
Bulunduğum hemen hemen her ortamda fıkranı anlatıyorum.Lütfen devamından bizi mahrum etme. :cry:
Harikaydı :bravo2: :up:

Betul
31-12-2004, 12:26
Lalecim kesinlikler hayir. .. Fikranin belden asagi bisey olmadigi kesin, espiri cok ince ve guzel yapilmisti.... Yani simdi acik fikra iste boyle olur diye bir kose acmayalaim da yeter... Doz ayarlamasi cok iyiydi, okeyliyorum yani... B)
Tekrar mutlu yillar canim.... :heart:
BETUL

doktor
01-01-2005, 18:58
Tamam dostlar,

Benden başka tarz fıkra beklemeyin, bi sondaj yapayım demiştim yani :banana: :pepper:

MUTLU YILLARRRRRRR. :heart: :heart:

Sitenin karları da muhteşem olmuş. :helal: :flowers2: :bravo: :wish: :up: :smartass: :pepper: :banana:

ben bunlara bayılıyorum yaaaa

cumhurarıkan
12-01-2005, 23:40
Lale Hanım;
Sizi haddim olmayarak tebrik ediyorum. Siz tahriklere kapılmayın..Fıkra hiç de belden aşağı değildi.Don dediğin zaten kafaya geçirilen bir şeydir.Bunu hepimiz biliyoruz.Ya da artık ben bu konuya açıklık getirmiş oldum.Tekrar tebrikler ve teşekkürler.

Cumhur Arıkan (Turgay ve Tunç'un zevzek arkadaşı olarak da tanınıyorum).

onurcan
20-08-2008, 13:58
:puah: vallahi ben okuyunca koptum diğerlerine nedne komik gelmedi bilmiyorum ama güzeldi :D